Kaffe til kontor/cafe'/restaurant

Erhvervskaffe, firmagaver og engrossalg af kaffe

Hvis du mangler en kaffeløsning til dit firma, cafe, restaurant eller måske en firmagave - så står vi klar til at hjælpe!

Risteriet Coffee har siden 2004 forsynet både små og store erhvervsdrivende med lækker nyristet kaffe i højeste kvalitet.

Skriv til lars@risteriet.dk og fortæl hvad du leder efter.

Engros

Vores engros salg af kaffe til erhverv, er tilpasset vores kunders individuelle behov; og vi leverer alt lige fra kaffeløsninger i høj kvalitet, til firmagaver. Du kan her downloade vores erhvervsprisliste lige her og få en idé om mulighederne og priser. 

Onlinesalg til firmaer

Ved mindre erhvervs ordrer så HUSK at vi altid tilbyder online mængderabat.

Her kan I få op til 15% rabat ved at købe størrer ind - perfekt til virksomheder.  Her bestiller du og betaler i webshop, der er gratis levering ved køb over 399 kr inkl moms.

Husk også at blive oprettet som B2B bruger, så får du yderligere 5% rabat på dine bønnekøb. Så sørg for at blive oprettet som B2B bruger HER 

Bæredygtighed

Vi har i Risteriet investeret i en el-varebil så vi kan levere grønt i Storkøbenhavn. Hvis muligt leverer vi i fødevaregodkendte kasser som vi kører i cirkulation for at minimere brugen af emballage. Læs mere her om sourcing af vores kaffebønner.

  • Faste kaffeordninger
  • Espressomaskiner (semi-auto. & fuld-auto.)
  • Kaffe til cafeer
  • Kaffe til kontor
  • Gaver til ansatte i form af kaffe
  • Firmakaffe
     

KONTAKT OS

Mail : lars@risteriet.dk