Kaffeabonnement - Guatemala Monte Cristo (Rainforest Alliance)

Kaffeabonnement - Guatemala Monte Cristo (Rainforest Alliance)

160,00 DKK

 

Kaffe lige i Postkassen

Vi har designet vores kaffeabonnemnet med henblik på at gøre det så let for dig som muligt. Det betyder at du betaler løbende og selv kan logge ind på dit abonnement og ændre på det, så det passer til dig og din situation. Vores poser er fyldte med 470 gr nyristet kaffe og fragt er inklusiv i prisen! 
 

Du kan læse mere om vores fleksible kaffeabonnement her. 

 

Lagerstatus: På lager
Tilvalg
  • Hele bønner

    Hele bønner

stk.

Kaffeabonnement på GUATEMALA Monte Cristo (FAIR TRADE)

Kaffeplantagen Nueva Granada hvorfra bønnerne til Monte Cristo kommer, gror i næringsrig vulkanjord i en højde på mellem 1.400 og 1.600 meter. Sød musik i en kaffenørds ører og samtidig giver bønnen mærkatet ”SHB” (strictly hard bean). De mange højdemeter gør bønnen mere kompakt og fyldt med smag.

Vi er i San Marcos regionen i det vestlige Guatemala. Og som nævnt helt oppe i 1.500 meters højde. Efterbehandlingen er klassisk vasket + sol tørret.

 

Kaffe fra Guatemala nyder i disse år stor anerkendelse fra kaffemiljøet og det er med god grund. Kaffeproduktionen er generelt af høj kvalitet og kaffe er da også en central del af det lille lands eksport.

Desuden gror kaffeplanterne i næringsrig vulkanjord i en højde på mellem 1200 og 1600 meter, 
hvilket er som sød musik i en kaffenørds ører og samtidig giver bønnen mærkatet ”SHB” eller 
”SHG” – henholdsvis strictly hard bean eller strictly hard grown. Mange højdemeter gør nemlig bønnen mere kompakt og fyldt med smag, hvilket belønnes med kvalitetstemplet SHB.

 

Kaffe fra Guatemala nyder i disse år stor anerkendelse fra kaffemiljøet og det er med god grund.
Kaffeproduktionen er generelt af høj kvalitet og kaffe er da også en central del af det lille lands eksport.

 

Foruden at være 100% arabica og mærket med SHB-klassificeringen, så er Monte Cristo ligeledes Rainforest Alliance certificeret. Den ligger sig med andre ord lige i den slipstrøm der siger, at grøn er det nye sort. Rainforest Alliance er en non-profit organisation, der arbejder på at sikre et bæredygtigt landbrug i regnskovsområder og er på den måde med til at passe på vores efterhånden skrøbelige verden. Så når Nueva Granada farmen kan bryste sig med det certifikat, så betyder det at kaffebønderne er blevet undervist i at gro kaffe på en holdbar måde, både miljømæssigt- og økonomisk bæredygtigt.

Det betyder blandt andet, at Nueva Granada farmen er omringet af vild bevoksning, som farmen selv bridrager til at opretholde, blandt andet ved aktivt at plante træer omkring kaffeplanterne. Træerne bidrager ligeledes til at skærme kaffeplanterne af for de værste klimatiske udfordringer og gør i sidste ende kvaliteten bedre.

Smagsprofil

Blød sødlig fylde, karamel, toffee og kirsebær toner som sødt modspil til en eftersmag med tobak og lakrids.

Risteprofil

City (lys rist). Her kommer kaffen syrlige noter godt til sin ret. Især hvis den brygges på den moderne filter-/drypmetode eller opdaterede versioner af den klassiske stempelkande.

Vores kaffeabonnement

Vi har designet vores kaffeabonnemnet med henblik på at gøre det så let for forbrugeren som muligt. Det betyder at du betaler løbende og selv kan logge ind på dit abonnement og ændre på det så det passer til dig og din situation. Alle vores forsendeler indeholder 470 gr. nyristet kaffe og fragt er altid inklusiv i prisen! Med vores abonnementsløsning kan du f.eks. springe leveringer over, sætte dit abonnmentet i bero når du er på ferie og stoppe dit abonnemt helt - kort sagt du er 100% i kontrol. Du kan læse mere om vores abonnements ordning nedenfor, og er du i tvilv om noget, kan du også altid sende os en mail på kaffe@risteriet.dk. For en guide til vores kaffeabonnement læs mere her og husk og at læse vores Vilkår og betingelser for kaffeabonnementet

Hvor meget er der i posen?

Vi rister og pakker 470 gr. kaffe i vores poser, vi skal sende under 500 gr. for at det kan leveres igennem brevsprækken.

Pris, betaling og leverings intervaller 

Kaffen kan sendes til dig i intervaller af hver uge, hver anden uge eller hver måned. Den pris der er nævnt ud for det valgte abonnement er den pris du betaler per levering. Så hvis du f.eks vælger et abonnement til levering hver uge, så trækkes dette beløb automatisk hver uge, når vi har sendt din nyristet kaffe. Levering er altid inkluderet i prisen.

Hvornår og hvordan kommer min bønner frem?

LIGE TIL DØREN
Med et køb af Risteriets Kaffeabonnement kan du give dig selv - eller andre - nyristede kvalitetsbønner lige ind af brevsprækken hjemme. Det er nemt og det er praktisk. Når du ser posten nede af vejen, skal du bare finde kaffemøllen frem, sætte vand over og .. så er der snart kaffe klar.


LEVERING

Alle kaffeabonnementer sendes afsted så hurtigt vi kan ekspedere dem i alle hverdage fra produktionen i Rødovre. Vi sender som pakkepost og i en størrelse der betyder, at hvis man ikke er hjemme, vil forsendelsen ende i din postkasse (ikke på posthuset). Skulle det i mod forventning ikke ske og at du modtager en seddel i den postkasse fra postbuddet. Så skal du tage kontakte til PostNord og bede dem om at aflevere posen i postkassen. Vi har yderligere sørget for at der automatisk skrives en lille besked til postbudet, at han/hun skal levere din kaffe i postkassen. 

Kaffeposen der bruges og sendes i, er naturligvis med envejs gasventil så aromaen bevares.
Forsendelse sker som sagt via Post Nord og de har ansvaret for forsendelsen når vi har overleveret ved afhentning, men oplever du, i mod forventning, at pakken ikke kommer frem kontakt os hurtigst muligt via kaffe@risteriet.dk eller 51932610 alle hverdage mellem 9-14. 


BETINGELSER
Når du køber et kaffeabonnement hos os, skal vi vide besked hvis du er under 18 år. Er du under 18 år skal aftalen nemlig indgås af en forældre.
En aftale kan altid let annulleres af en forældre, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.
Ønsker man at fortryde købet bedes man hurtigt muligt kontakte os på kaffe@risteriet.dk. Fortrydelsesretten er 14. dage fra modtagelse af den første levering.

Hvilke bønner er du til? arabica
Hvor kan du lide kaffe fra? mellemamerika
Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? stempelkande, filterkaffe / drip , fuldautomatisk, moccakande
Hvilken profil (styrke) er du til? city (lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt