•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

ECM Mechanika Max

16.995,00 DKK

Med sin revolutionerende PID-controller, der aktivt overvåger og regulerer temperaturen i bryggegruppen, redefinerer ECM Mechanika MAX potentialet for varmeveksler-espressomaskiner.

Lagerstatus: På denne vare er der leveringstid på 2-4 uger
stk.
FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
Beskrivelse

      Med sin revolutionerende PID-controller, der aktivt overvåger og regulerer temperaturen i bryggegruppen, redefinerer ECM Mechanika MAX potentialet for varmeveksler-espressomaskiner.

Mechanika Max

Med sin slanke ydre rummer robust funktionalitet som programmerbare tænd/sluk-tider, forskellige præ-infusionsmuligheder, vedligeholdelsespåmindelser og vigtigst af alt en kompakt rotationspumpe der kan bruges både med vandtank og direkte vand.

PID styring & Timer funktion

ECM Mechanika MAX er en PID-styret smart varmeveksler espressomaskine med en rotations pumpe. Den introducerer en række nyskabelser fra ECM, herunder muligheden for at programmere PID'en til at regulere kedlen baseret på temperaturen ved bryggegruppen. Det er også den første ECM maskine med programmerbare hverdage og weekend-tænd/sluk-timere, så du kan have MAX´en klar til at brygge når du har brug for det. 

Flere funktioner

Under kabinnettet brygger Mechanika MAX med en miniature-rotationspumpe og en PID-reguleret 1,9L kedel i rustfrit stål. Unikt for MAX er dens gruppetemperaturregulering, som gør det muligt for PID'en at overvåge og styre kedeltemperaturen baseret på temperaturen ved bryggegruppen i stedet for blot i kedlen. Temperaturen kan programmeres i trin på 1 grad, og PID fungerer også som en shot-timer, når bryggehåndtaget er aktiveret. Som et resultat er det en unik smart varmeveksler-espressomaskine med præcisionsstyring til at regulere bryggevandstemperaturen. Til mere traditionel drift kan MAX også prioritere damp til mælkedrikkere, samtidig med at den giver en kølende skyllepåmindelse, hvis gruppen er varmere end din beregnede temperatur.

Fra et designmæssigt synspunkt deler Mechanika MAX en god mængde DNA med Mechanika VI Slim med de samme kopgelændere, lignende indpakkede stålpaneler og ECM-klassisk E61-gruppe. Damp- og varmtvandsventilerne har fået en markant forbedring, da de er blevet opgraderet til fjederbelastede joysticks med kromspids, som findes på ECM Technika V og Synchronika espressomaskinerne. I lighed med disse maskiner betyder inkluderingen af ​​en roterende pumpe en stille brygning og gør det muligt at tilslutte maskinen direkte til en vandledning.

Da pumpen på denne maskine er mindre end ved de størrer ECM maskiner som Technika, Mechnika & Synchronika lyder den lidt anderledes og kan måske høres en anelse mere. Men ellers er det den velkendte rotationslyd du hører når der brygges.

Specifikationer (På engelsk):

Showroom i Glostrup

Hvis du vil have en grundig introduktion eller bare have maskinen imellem hænderne, kan du besøge vores showroom i Glostrup.

Kontakt Rune på: rune@risteriet.dk

Adressen er: 

Farverland 9

2600 Glostrup

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Klik her for at se alle vores andre espressomaskiner.

Specifikationer
Type Espressomaskiner
Detaljer 1 gruppe, Switchable, Vandtank, Programmerbar, Manuel bryg-styring, HX Varmeveksler, Switchable (tank/direkte vand), Shot Timer, Lever-Operated, PID kontrol, E61 Gruppehoved, Rotations pumpe, Avancerede funktioner
Downloads
Titel Type Størrelse Download
ECM_Mechanika_MAX-2023-06-19-web.pdf PDF 1.16MB Download