ECM Elektronika II Profi

ECM Elektronika II Profi

15.995,00 DKK

Lagerstatus: 5-7 dage
stk.

Espressomaskine: Elektronika II

ECM Elektronika II: Profi m. rotationspumpe (switchover (vandtank/direkte-vand), quick steam, water lever og rotations pumpe)
 

Denne espressomaskine er altså stort set identisk med standard Elektronika. Denne espressomaskine er dog opgraderet med rotations-pumpe (i stedet for vibrations-pumpe) hvilket betyder endnu mere diskret lyd og så med nyheden SWITCHOVER, så man selv kan vælge om man ønsker at bruge den klassiske vandtank eller om man vil tilslutte maskinen til direkte vand). Sidst, men ikke mindst, er denne model også udstyret med ECM´s quicksteam system for nemmere og hurtigere steam-funktion (med inspiration fra de professionelle cafe maskiner¨)

Se videoen for fuld forståelse af hvad vi prøver at beskrive. Super .. lækker .. maskine!

Pefekt espressomaskine til den seriøse hjemme barista!

Faktisk er her alt det en seriøs hjemme-barista kan drømme om. Sikker drift, krafig steam og professionel brygning. Stor kacitet og præcision i alle komponenter.
 

ECM forbliver Europas Rolls Royce indenfor espressomaskiner. Højkvalitet fra Heidelberg holder - i kraft af netop konstant tysk udviklet grundighed og forståelse for vigtigheden af stabilitet og power.

Alle maskiner fra ECM kommer i en usædvanlig flot finish og der er kælet for alle detaljer - alle komponenter er inspiret fra eller decideret taget fra (de store modeller) i den proffesionelle industri og pakket ind i et gennemført kabinent i den fineste rustfrie stål.

Det rustfrie stål fortjener lidt mere spalteplads da dette stål er i den absolutte topklasse, vi taler om såkaldt austeni (eller 18-8 stål)

(stålet er i klasse 304 og er umagnetisk og det bedste i korrosionsmæssig henseende. Stålet udmærker sig ved, at det er særdeles velegnet til bearbejdningsprocesser, der kræver en plastisk deformation, hvilket gør stålet anvendeligt til optrækningsprocesser)

Alle kanter er slebet og afrundet så man ikke kan skære sig, og svejsningerne på ECM maskinerne er i en klasse for sig. 

Alle komponenter så som, PF håndtag, e-61 gruppehovedet er alle første sorteringer som alle udvælges omhyggeligt.

Blandt de mange lækre detaljer i Electronica er "Thermosyphon Circulation System" som sikre at vandet der benyttes til at brygge espresso altid komme direkte fra vandtanken og ikke fra kedlen (som benyttes til at steame & levere kogende vand). Derved optimeres friskheden i vandet.
 

Vi må sige det igen: Electronica er en fantastisk flot maskine. Stor. Smuk. Stilfuld. Fra ydre til indre - gennemført. Top ydelse. Fremragende features. Varmeveksler, e61, 360 grader steamer + vandudtag, quick steam, rotationspumpe, switchover, funktionel.

Blandt den største semi-automatisk hjemmemaskine på markedet, hvilket giver et meget temperatur stabil maskine samt muligheden for at kunne trække varmt vand til en americano eller en lille stempel kande.

Usvigelig stabil. Get serious. Få fat i en af de tyske maskiner.

Espressomaskine i flere varianter

Electronica II er ECMs  variant af de to næsten identiske maskine modeller Mechanika og Technika. Elektronika er udstyret med knapper der kan indtilles til automatisk gennemløb (tids indstilling). Og med profi-udgaven får du click-funtion på steam-knapperne, der bruges som joy-stick og kan gå i hak! Praktisk!  

Alt indre er ens. Ingen grund til at ændre på det perfekte - men blot en mulighed for dig at vælge hvad der visuelt matcher din hjemme-kaffe-bar bedst.

Flere features på ECM Electronica II switchable

Om espressomaskinen

 • Brugervenlig og aftagelig varmebakke til kopper
 • Professional lever valve technology, alternatively: rotary valve technology
 • Stor vandtank (3 liter)
 • Automatisk vandindtag til kedlen
 • Trykmåler til kedel og pumpe
 • Kontrollampe indikere vandmangel
 • Automatisk afbryder funktion ved manglende vand
 • Kobber rør med messing fittings
 • Damp og varmvands arm i rustfritstål
 • Kabinet af rustfrist stål i topklasse
 • Dimensioner uden portafilter (WxDxH): 322 x 472 x 380 mm

Tekniske oversigt over Elektronika modellerne her

Showroom i Rødovre

Hvis du vil have en grundig introduktion eller bare have maskinen imellem hænderne, kan du besøge vores showroom i Rødovre.

 

Kontakt Rune på: rune@risteriet.dk

Adressen er: 

Tørringvej 17

2610 Rødovre

 

Kom! Kik, prøv og forstå finesserne

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter? Klik her for at se alle vores andre espressomaskiner.

Hvad er du på udkig efter? maskiner

Kunder der har købt dette produkt har også købt