BWT Magnesium Mineralizer filterkande

BWT Magnesium Mineralizer filterkande

250,00 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.

BWT Magnesium Mineralizer filterkande

Magnesium – det livsvigtige mineral


Fordele ved BWT Magnesium Mineralizer filterkanden:
  • Tilfører magnesium til vandet
  • Effektiv kalkbeskyttelse
  • Digitalt display i låget
  • Passer i de fleste køleskabsdøre
  • Kan komme i opvaskemaskinen (uden låg)
  • Beskytter kaffemaskine, elkedel samt andre husholdningsapparater mod kalk

 

Filterkanden indeholder et (1) udskifteligt filter, som fjerner kalk samt stoffer som bly, klor og kobber, samtidig med at det tilfører mineralet magnesium til vandet.

 

Kanden rummer 2,7 liter vand og dobbeltfilteret kan rense op til 120 liter vand før udskiftning (100 opfyldninger). Vi anbefaler dog at det skiftes efter 4 uger, selvom kapaciteten ikke er opbrugt. I låget findes der en åbning til påfyldning samt et digitalt display, der viser antal påfyldninger. Displayet kan nulstilles efter et filterskift.

 

Højde x bredde x dybde i cm: 28 x 25 x 11. 

 

Slip for kalk i kaffemaskine og elkedel

Det filtrerede vand er optimalt at anvende til både elkedler, kaffemaskiner samt andre husholdningsapparater. Filterkanden beskytter mod kalk og forlænger derved også levetiden på apparaterne, samt eliminerer behovet for miljøskadende afkalkningsmidler.
 

Filterkanden med magnesium er den smarte måde at booste din daglige magnesiumbalance!

Mineralet magnesium er essentielt for både din fysiske og mentale ydeevne. Menneskekroppen har brug for 300 mg magnesium dagligt, og ved fysisk aktivitet er behovet endnu højere. Kroppen får det vigtige mineral fra fødevarer og væske.
 

Magnesium har stor betydning for hjerte-kar-systemet, den mentale ydeevne, muskelforsyningen og styrker immunforsvaret, samtidig med at det er vigtigt for vores nervesystem. Dermed sikres et lavere stressniveau og en bedre søvnkvalitet.

Filterkanden med magnesium understøtter din magnesiumbalance på en nem og effektiv måde. Herved får du automatisk op til 20 % af dit daglige magnesiumbehov dækket.

Vedligeholdelse vandfiltrering

Kunder der har købt dette produkt har også købt