Dafi filterkande (2,4/1,5 liter)

Dafi filterkande (2,4/1,5 liter)

195,00 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.

Nyt mørkegråt design

 

Blødgør dit postevand og forlæng levetiden på dit kaffeudstyr! En filterkande er et godt alternativ til kildevandskøb og et nødvendigt alternativ til alm vand (hvis du brygger espresso og vil undgå alt for mange kalkskader).

 

Men bruges også til at filtrere til alm drikkevand, til te brygning og mad lavning.

 

Manuel tælle-funktion, så man kan følge med og huske sit forbrug (og derved få skiftet filteret i tide, når det er opbrugt).

Med DAFI filterkanden kan du få rent vand - BLØDT VAND - til brug i bl.a. espresso maskiner. DAFI er afløseren for BWT-kanden, men kun navnet og designet er anderledes. Konceptet er det samme; filterkanden blødgøre postevand - hvilket bl.a. nedsætter kalk-indholdet.  

 

For med "blødt vand" forstås som vand stort set fri for netop kalk . men også klor og tungmetaller. I det hele taget får vandet fra din han en bedre duft og smag. Og vi går jo meget op i kalkindholdet - så at blødgøre med en filterkande er en stor fordel her i Danmark hvor kalkindholdet er en tikkende bombe for kedelen i din espressomaskine, elkedel, osv.

Et godt alternativ til kildevandskøb. Et nødvendigt alternativ til alm vand.

 

Der følger 1 filter med ved køb af kande. 1 filter virker op til 150 liter vand alt efter orginal hårdhed. I Københavns området kan et filter normalt strække til ca 80 liter. Andre steder noget længere. Det varier som sagt med hårdheden af det vand man filterer.

 

BEMÆRK at en DAFI kande ikke med garanti fjerner ALT kalk i vandet og du stadigvæk skal afkalke din maskine jævnligt, der kan stadigvæk ske kalkskader på din maskine hvis du ikke behandler den ordenligt !

........

Læs mere: 

http://www.dafi.info/en/our-products/filtering-pitchers/astra-30-l/
 

Vedligeholdelse vandfiltrering
Hvilken profil (styrke) er du til? silver city (meget lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt