ECM kalkfiltre (pk med to stk)

ECM kalkfiltre (pk med to stk)

140,00 DKK

Lagerstatus: 18 stk. på lager
stk.

Pakke fra ECM med to store kalkfiltre.

Til brug i din espressomaskine. Et kalkfilter som dette sættes typisk på slangen i vandtanken. 

Et vigtigt redskab i vedligeholdelsen af din espressomaskine. Udover kalk tager filtret sig også af tungmetaller og klorin - hvilket alt sammen giver en (endnu) bedre smagende espresso.

Bemærk

Bruges til espressomaskiner med vibrationspumpe.
(anbefales ikke til maskiner med rotationspumpe, der skal bruges pouch) 
 

Brugsvejledning

Alt efter forbrug bør man skifte filter hver 50 liter vand eller hver måned. 

Et nyt filter skal man starte med at lade ligge i vand i ca 5 minutter. Derefter skal man placerer det i vandtanken på espressomaskinen. Det skal under vand og ikke flyde i toppen. Man kan med fordel tilkoble det med den slange som følger med i kassen ved køb af maskine. Så får man det extra sug af vandet igennem filteret fra vandtanken og på vej ind i maskinen. Men det er ikke først her det vil blødgøre. Så har man ikke en slange, kan man sagtens bare lade filteret flyde i vandtanken. 

Husk: Brug altid bødt/filtreret vand. Fra kildevand, blødgøringsanlæg eller Dafi-kande o.lign. Og så man kan man vælge at have livrem og seler - en extra sikring - og bruge disse antikalk hjælpemidler. Man skal passe godt på sin maskine og en af de størtse udfordringer er kalk - ikke bare i kedlen, men i hele systemet. Så .. livrem og seler. Det er hvad vi anfaler.
 


Note: flere steder på nettet skrives der meget om genopladning af kalkfiltre. At man - efter de umiddelbart er brugt ud - kan genskabe deres effekt ved bl.a. at lade dem genoplade i saltfyldt vand o.lign. Dette anbefaler vi ikke. Det er korrekt man kan få lidt liv i filtre igen - men det er umuligt så at vide hvor det så bagefter står i levetid og effektivitet. En alt for stor og unødig risiko. Husk kalkskader på ens espressomaskine er eget ansvar og giver ingen reklamationsret ved reperationer og lign. service. Får du kalk i din kaffemaskine - kan det naturligvis rettes op på ved afkalkning og syrebad, men disse kalkskader byggger sig op over tid og følgeskader er nærmest uundgåelige. Så - se på disse filtre som engangsfiltre. Når de er brugt op og har mistet deres oprindelige effekt, så køb nyt/nye.  

Vedligeholdelse renseprodukter, vandfiltrering
Hvilken profil (styrke) er du til? silver city (meget lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt