Papua Ny Guinea Enorga PNG (ØKO)

Papua Ny Guinea Enorga PNG (ØKO)

Pris fra 68,00 DKK

Grønne kaffebønner:

Smagsprofil

Kaffen er mellemfyldig med et hint af friskhed og sødme. Lemon, mango og lysere chokolade toner. 

Kaffe fra Papua New Guinea

Vore økologiske kaffe Papua New Guinea  - også i Danmark kendt som Papua Ny Guinea eller generelt også bare helt kort: PNG - kommer fra Enorga HOAC kooperativet (Highlands Organic Agriculture Co-op). Dyrket økologisk og i 1.300-1.800 meters højde i den østlige Purosa region (Okapa distrektet).

 

Kaffedyrkning i New Guinea er en relativ ny ting, sammenlignet med andre lande hvis tradition for kaffe går flere hundrede år tilbage. Men lad dig ikke snyde; for kaffe fra New Guinea er noget helt særligt og de forskellige varianter vi har haft igennem sortiment har altid været utroligt populære. 

Økologisk kaffe

Foruden at være en kaffe af højeste kvalitet, så er kaffen her også udmærket med et økologisk stempel. Så er du en af de efterhånden mange forbrugere, der synes at grøn er det nye sort, så kan du med tryghed smide en pose PNG i kurven.

Efterbehandling

Efter at kaffebærene bliver høstet skal de igennem en efterhøstbehandling før de bliver til "kaffebønner", du kan læse mere om de forskellige efterhøstbehandlinger og deres betydning for kaffens smag her.  

 

Dette er en vasket kaffe.

Hvad kan vi byde på? grønne / rå bønner
Hvor kan du lide kaffe fra? oceanien

Kunder der har købt dette produkt har også købt