Burundi Musema

Burundi Musema

Pris fra 77,00 DKK

Tips til hjemmeristning / Vejledende risteprofil

City (+)

 

Burundi kan anbefales at blive riste i den lille lomme der er mellem den helt lyse City ristning (risteprofilen til Kenya og Guatemala) og så den lyse mellemristning (der bruges af os til f.eks Mexico og Colombia). Så vi kalder det en City med + sat i parentes.  Altså forkortet til C (+)

 

I vores forsøg på at finde den bedst egnede profil har vi naturligvis været lidt omkring på risteskalaen. Det endte med denne løsning efter at både Silvercity (crazy-lys-3rd-wave-bøllehat-zipporoast) og klassisk lys City ikke satte nok skub i smagen. Og City + var lige begrænsende nok for bibeholdelse af denne Burundis bedste version. Så 'the sweet spot' er denne ristning mellem City og City +. 

 

Som hjemmerister kan man jo selv forsøge og se om vores vurdering giver mening. Det er jo som altid en subjektiv vurdering og som hjemmerister kan du jo frit vælge hvad du ønsker at lave af profil. I juni. juli og august er der nu chancen for at lege løs. Vi har valgt en kort ristetid. Relativ fuld blæs på varmen. Held og lykke.  

Efterbehandling


Efter at kaffebærene bliver høstet skal de igennem en efterhøstbehandling før de bliver til "kaffebønner", du kan læse mere om de forskellige efterhøstbehandlinger og deres betydning for kaffens smag her.  

 

Dette er en vasket kaffe.

Hvad kan vi byde på? grønne / rå bønner
Hvor kan du lide kaffe fra? afrika
Hvilken profil (styrke) er du til? city (lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt