Colombia Supremo (Cafe Sofia)

Colombia Supremo (Cafe Sofia)

Pris fra 63,00 DKK

Tilvalg
  • Formalingsgrad

stk.

 

Smagsprofil


Fremragende balance, frugtet med fine træ og urte noter. Trods indikationen af lidt lysere profil er det en fin tyngde der fylder  når du sidder med en kop Supremo. Det giver en fantastisk fin blød bund så rammer et bredt publikum. Nye kaffenydere som erfarne. 

 

Cafe Sofia

 

Cafe Sofia kommer fra sammenslutningen af godt 30 små farme i områderne El Tigre, La Selva, Tribunas, Providencia og Patio Bonito. Dem finder man i Belén de Umbría regionen i det vestlige af Colombias Andes bjergområde. Dyrket i gennemsnitligt 1500 meter over havets overflade og temperatur på 20 grader (c). Rigtigt fine forhold. 

 

Hvad betyder Supremo?

 

Klassificeringen 'Supremo' er klassisk colombianske kaffeparlør. ’Supremo’ refererer til størrelsen på den grønne kaffebønne og skal forstås som et kvalitetstegn – more is more!

 

’Supremo’ er store bønner. Vi er oppe i screen 18/19. Nu er størrelsen på kaffebønnerne blot én måde at systematisere kvalitet. Højdemeter er en anden, men alle disse klassificeringer skal blot forstås som fingerpeg. Kvalitet kommer i sidste ende ud på smag og vi synes du skal smage denne Colombia Supremo fra Cafe Sofia.

 

Fully Washed

 

Bønnerne er, som i det meste af Colombia, behandlet ved en ’fully washed’ metode før tørring. Det vil sige, at i modsætning til ’semi-washed’, ’natural process’ – og den mindre jungle af synonymer der findes derude, så er disse bønner vasket fri for alt frugtkødet ved hjælp af en vanddrevet mølle. Det giver generelt en lidt renere, delikat smag og mindre stærk kaffe, men det skal som alt andet tages med et gran salt.

 

De bedste vaskede kaffer er både fyldige og komplekse i deres udtryk. 

Hvad kan vi byde på? nyristede bønner
Hvilke bønner er du til? arabica
Hvor kan du lide kaffe fra? sydamerika
Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? stempelkande, filterkaffe / drip , fuldautomatisk
Hvilken profil (styrke) er du til? full city (mellemmørk rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt