Colombia Supremo Cafe Supremo

Colombia Supremo Cafe Supremo

Pris fra 63,00 DKK

Tilvalg
  • Formalingsgrad

stk.

“¡Hola!”

 

Colombia er en af verdens største producenter af kaffe og du kender nok navnet fra supermarkedets formalede og ret triste udvalg af sort guld, men det er slet ikke et udtryk for hele Colombias kaffeudvalg eller kvalitet. Det vi handler hjem er naturligvis ikke fra den kategori. 

 

For godt nok er der meget skidt imellem, men Supremo Cafe Sofia er et eksempel på kaffe af høj kvalitet og et eksempel på hvor fremragende klimatiske forhold det store land besidder. Det er en kaffe vi har forhandlet igennem mange år.

 

Læs blot smagsprofilen her og prøv en pose..

 

Smagsprofil


Fremragende balance, frugtet med fine træ og urte noter. Trods indikationen af lidt lysere profil er der faktisk end ikke så svag krop når du sidder med en kop Supremo. Det giver en fantastisk fin blød bund så rammer et bredt publikum. Nye kaffenydere som erfarne. 
 

Hvad betyder Supremo?

 

Klassificeringen 'Supremo' er klassisk colombianske kaffeparlør. ’Supremo’ refererer til størrelsen på den grønne kaffebønne og skal forstås som et kvalitetstegn – more is more! Og ’Supremo’ den største. Nu er størrelsen på kaffebønnerne blot én måde at systematisere kvalitet. Højdemeter er en anden, men alle disse klassificeringer skal blot forstås som fingerpeg. Kvalitet kommer i sidste ende ud på smag og vi synes du skal smage denne Colombia Supremo Cafe Sofia.

 

Cafe Sofia

 

Cafe Sofia kommer fra sammenslutningen af godt 30 små farme i områderne El Tigre, La Selva, Tribunas, Providencia og Patio Bonito. Dem finder man i Belén de Umbría regionen i det vestlige af Colombias Andes bjergområde. Dyrket i gennemsnitligt 1500 meter over havets overflade og temperatur på 20 grader (c). Rigtigt fine forhold. 

 

Fully Washed

 

Bønnerne er, som i det meste af Colombia, behandlet ved en ’fully washed’ metode før tørring. Det vil sige, at i modsætning til ’semi-washed’, ’natural process’ – og den mindre jungle af synonymer der findes derude, så er disse bønner vasket fri for alt frugtkødet ved hjælp af en vanddrevet mølle. Det giver generelt en lidt renere, delikat smag og mindre fyldig kaffe, men det skal som alt andet tages med et gran salt.

 

De bedste vaskede kaffer er både fyldige og komplekse i deres udtryk. 

Hvad kan vi byde på? nyristede bønner
Hvilke bønner er du til? arabica
Hvor kan du lide kaffe fra? sydamerika
Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? stempelkande, filterkaffe / drip , fuldautomatisk
Hvilken profil (styrke) er du til? full city (mellemmørk rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt