Labirinto SÆSONKAFFE (øko)

Labirinto SÆSONKAFFE (øko)

Pris fra 74,00 DKK

Tilvalg
  • Formalingsgrad

stk.

Allround blend
Ristet helt forsigtigt og ganske kærligt op til den mørke Full City profil + 

Labirinto en fyldig blend. Oplagt til at brygge en fantastisk god filterkaffe, after-dinner stempelkande, aromatisk aeropress, potent pour-over - eller endda forfriske din fuldautomatiske maskine.

 

Men også som espresso bønner til alle tænkelige tilbud fra din kaffebars sortiment. Ren intens espresso over kompakt cortado og til silkeblød cappuccino. Libirinto står nemlig flot og kraftfuld for sig selv eller solid selv med små som store mængder mælk.

 

Smagsprofil

Kraftig med krydret tung fylde, mørk chokolade og rund nøddesødme i eftersmagen

 

En flerfoldig fætter
Labirinto betyder labyrint. Nu har vi den i sortiment i tre måneder som SÆSONKAFFE så du har rigeligt med tid til at finde frem til lige der, hvor den er bedst for dig. For det handler egentlig ikke om at komme ind i midten med denne labyrint. Det handler om de mange veje - og mange muligheder. Man kan ende i en blindgyde eller bare fornemme man er på afveje, og så må man gå tilbage for at spørge sig selv om noget skal ændres.

 

Der er valg af bryggemetode, ”kaffe til vand” ratio, temperatur, teknik og trækketid med meget mere. Nye kaffer kræver – ligesom en labyrint – både noget nysgerrighed, mod og tålmodighed! Køb en pose nyristet SÆSONKAFFE og forsøg dig med Labirinto henover efteråret.

 

Henover efteråret vil vi naturligvis også selv brygge Labirinto på mange forskellige måder, og vise hvad vi kan finde på og få ud af den. Så hold øje med vores sociale medie outlets som Facebook og Instagram.

 

Den økologiske vinkel
Foruden at være en kaffe af højeste kvalitet, så er Labirinto også udmærket med et økologisk stempel, da begge de to bønner der indgår er økologiske. Så er du en af de efterhånden mange forbrugere, der synes at grøn er det nye sort, så kan du med tryghed smide en pose SÆSONKAFFE i kurven dette efterår.

 

Opskiften
Vi er gået den simple vej med denne blend. Der er kun to forskellige bønner bag Labirinto. Det er Las Capucas fra Honduras og Chhiapas fra Mexico. 

 

Førhen hed det den italienske metode, når man lavede et blend før ristning, i modsætning til at riste de enkelte bønner hver for sig og blande bagefter.

Forskellene på metoderne kan være store eller små, alt efter hvor meget man går op i denne del af processen. Vi synes, det er bedst at riste en blend sammen som en enhed frem for at blande bagefter. Så det har vi gjort.

 

Køber man denne blend i grønne/rå bønner til hjemmerist, så kommer de også som færdig blend. Ligesom vores andre blend.

 

Om SÆSONKAFFE
Hos Risteriet er vi nogle eventyrlystne og nysgerrige hoveder. Førhen fik vi udlevet det med Månedens Kaffe og hele 12 nye bønner præsenteret over et år. Nu hedder det SÆSONKAFFE, og vi når over samme periode omkring - med lidt mere fordybelse - i fire  gæstevisit i sortimentet.

 

De her fire kaffer er vores måde at få stillet nysgerrighed, og samtidig tage jer i hånden hver tredje måned og kigge lidt ud i verden med præsentation af en kaffe fra et sted eller en farm, som vi ikke før har besøgt.

 

SÆSONKAFFE begyndte i sommeren 2018 og siden har vi været i Burundi, Peru, Indonesien, Guatemala og Costa Rica. Nu er det en blend der præsenteres. Tag godt imod Labirinto.

 

Hvad kan vi byde på? nyristede bønner
Hvilke bønner er du til? arabica
Hvor kan du lide kaffe fra? blend (flere bønner)
Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? filterkaffe / drip , moccakande, espresso
Hvilken profil (styrke) er du til? full city + (mørk rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt