Brasilien Los Pinheros Estate  [E]

Brasilien Los Pinheros Estate [E]

Pris fra 70,00 DKK

Tilvalg
  • Formalingsgrad

stk.

Kaffe fra Brasilien

Brasilien er verdens største kaffeproducent. Cafe Do Brasil .. står der på 1/3 af den totale verdensproduktion. Det er meget. Og der er både godt og skidt imellem. Vi har naturligvis sat fokus på de finere bønner fra de store bunker. For i den bedste kvalitet er Brasilien også i toppen of det synes vi du skal smage. Nærmere bestemt denne Los Pinheros Estate. En fantastisk god kaffe.

Smagsprofil

Los Pinheros Estate er dejlig blød med noter af nødder, mandel og aprikot. Fyldig fornemmelse og en behagelig rolig eftersmag der efterlader en en rar 'bund' i ganen. Virkeligt stabilt topniveau.

Om Los Pinheros

Farmen, som hedder flere varianter af Los Pinheros (Fazenda Pinheiros, Colonia dos Pinheros/Pinherios, etc) blev i 1982 købt af Viriato Ferreira de carvalho som ejer og stadig driver den i dag.  

 

Viriato har dog dyrket kaffe siden 1962 da det, som traditionen ofte byder, er et familie-håndværk. Faktisk er han tredje generation og Viriatos bedstefar er anset som en pioner for kaffedyrkningen i netop denne sydelige del af Minas Gerais. 

 

I dag er det så Viriatos familie, inklusiv hans to døtre, der arbejder og driver Los Pinheros farmen. De er meget optaget af kvaliteten og miljøet hvori de dyrker denne fremragende kaffe som vi på alle måder mulige er stolte over at have som vores hus-kaffe her i Risteriet.

 

Varianter: Catuai amarelo, Bourbon, Icatu, Acaia, Mundo Novo
Ejer: Viriato Ferreira de carvalho

Højde: 1050 meters
By: Cabo Verde
Region: Sydlige del af Minas Gerais

Efterbehandling

Efter at kaffebærene bliver høstet skal de igennem en efterhøstbehandling før de bliver til "kaffebønner", du kan læse mere om de forskellige efterhøstbehandlinger og deres betydning for kaffens smag her.  

 

Denne kaffe er Pulped Natural.

Anbefalinger til brygning

Vi anbefaler Los Pinheros til alt fra den klassiske filterkaffe brygning, til mere nymoderne tragt trend (Hario, ZeroJapan, o- lign.), stempelkanden, aeropress, fuldautomatiske maskiner og espresso-koncepterne (espresso maskine, handpresso, moccakande, etc). Den er ret taknemmelig og det er absolut kun på en god måde. 

Risteprofilen er "Full City" hvilket giver netop en bred all-around kaffe mulighed. Naturligvis er det ikke til en lys morgenkaffe, for der er som sagt god power i. Hvordan du end brygger den vil fylden komme ud i hele ganen hurtigt og den vil føles blød, sød og mandel/aprikot noter vil komme og hilse på. Det er en dejlig, elegant og meget velbalanceret kaffe.  

Specialty Coffee kvalitet, og i nyristet variant .. ganske enkelt fremragende. Prøv den. Vi rister den flere gange om ugen, hvis ikke dagligt

 

Hvad kan vi byde på? nyristede bønner
Hvilke bønner er du til? arabica
Hvor kan du lide kaffe fra? sydamerika
Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? stempelkande, filterkaffe / drip , fuldautomatisk
Hvilken profil (styrke) er du til? full city (mellemmørk rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt