Udsolgt
ESPRESSO CORSO (24. marts 2020, kl. 17)

ESPRESSO CORSO (24. marts 2020, kl. 17)

Produktet er udsolgt.

470,00 DKK

Lagerstatus: Ikke på lager

Tirsdag d. 24. marts 2020 fra kl. 17 til 19 afholder vi espresso kursus i vores ECM-showroom i Rødovre.  

 

Espresso Corso er et kursus i espressobrygning til hjemmebrug og anbefales til nye espressoentusiaster, såvel som hjemmebaristaer, der ønsker at få forbedret teknikkerne. Der er godt med tips og tricks at hente over de 2 timer kurset tager.

 

Udgangspunktet er en forståelse for, hvad der er nødvendigt at være OBS på, fra maskinen og kværnen tændes, til de slukkes igen.

Kurset kommer til at indeholde følgende:

 

  • Esprssoforståelse 1-2-3
  • formaling - og hvorfor det er en væsentlig faktor for succes at kende sin kværn og kunne bruge den.
  • Brygning - jagten på det perfekte skud og gennemgang af de mange aspekter hjemmebaristaen skal kunne kontrollere.
  • Mælken -  og mysteriet omkring at få den optimale microskum. Her snakker vi både temperatur og teknik, som vægter mere end tegning
  • Vedligehold - En espressomaskine er som oftest en stor investering og man bør passe på den.

 

Og apropos investering, så bover ECM for kvalitet og sådan en maskine kan og bør holde i rigtig mange år. Kalk er fjende nr. 1 og derfor er det anbefalelsesværdigt at brygge kaffen på blødt vand. Vi giver gode råd og vejledning til rengøring og vedligehold, så du derhjemme i sidste ende kan stå med den perfekte kop espresso eller caffe latte.

 

Holdene på vores Espresso Corso kurser er små. Typisk 6-8 deltagere og alle får god tid med maskiner og kværne. Man skal ikke drikke alverdens kaffe hjemmefra - der skal nok blive drukket mere end rigeligt. Det er faktisk bare op til dig selv at sige stop..

 

Apropos stop, så slutter kurset kl. 19. Så det anbefales, at man kommer mellem 16:45 og 17, hvor døren vil være åben. Vi går i gang klokken 17 sharp.

 

Velkommen til det vestlige Rødovre på grænsen mod Glostrup. Vores adresse er Tørringvej 17 D i industrikvarteret omkring Islevdalsvej. Parkeringspladser er der nok af. Det er naturligvis nemt at komme frem med bil, da vi bor tæt på Jyllingevej og motorvejen. På cykel kommer man også frem og der er stoppested for busser tæt på.  

Hvilken profil (styrke) er du til? silver city (meget lys rist)