Tilbud er kun i webshop
Hario kaffevægt: Metal Drip Scale

Hario kaffevægt: Metal Drip Scale

715,50 DKK 795,00 DKK

Vejl. udsalgspris 806,25 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.

En god kaffevægt er et uundværligt redskab ved kaffebrygningen

En god kaffevægt er et virkeligt rart værktøj at have ved hånden når man brygger kaffe og denne kaffevægt fra Hario er rigtig lækker.

For det første måler den ned til 0.1 gram, hvilket betyder at du præcist kan afmåle og dossere din kaffe. En god kaffevægt giver dig dermed giver plads til for alvor at eksperimentere med doseringen af både kaffe og vand i jagten på den perfekte kop.

 

Denne kaffevægt fra Hario er med indbygget timer så, hvilket betyder at du ikke skal fedte rundt med andet elektronik når du timer blooming, trækketid m.m. Istedet har du timeren lige ved hånden og kan koncentrere dig fuldt ud om kaffebrygningen.

Hvor vigtig er en god kaffevægt?

Som med så meget andet når det kommer til kaffe, så er det et spørgsmål om personlig præference. Kan du lave god kaffe uden en god kaffevægt? Ja, selvfølgelig kan du det, men med det rigtig udstyr er der altid mulighed for at optimere dit resultat, og en god kaffevægt adskiller sig væsentligt fra en almindelig køkkenvægt på flere områder. Først og fremmest er kaffevægten mere nøjagtig, men hvad der er lige så vigtigt, en kaffevægt er også væsentlig hurtigere til at vise vejeresultatet; hvilket er af stor betydning hvis du f.eks. laver pour over og vil holde øje med dit flow.

 

En nøjagtig kaffevægt er et essientielt redskab for dem som går op i kaffe og kan lide at eksperimentere med hvordan den brygges; og vil man have styr på detaljerne er en god kaffevægt et svær at undværer.

Specifikationer for kaffevægten:

  • Kaffevægten måler vægten i 0,1 grams nøjagtighed.
  • Kaffevægten har en indbygget timer, hvilket gør det let at tage tid på eksempelvis bloom og pour over.
  • Du kan let oplade din kaffevægt via USB
  • Vægten er forsynet med en top plade i rustfrit stål - super let at rengøre
  • Hario V60 Metal Drip Scale

 

Du kan læse mere på her.

Barista tools Vægte
Hvilken profil (styrke) er du til? silver city (meget lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt