Gene Cafe CBR-101 Home Coffee Roaster

Gene Cafe CBR-101 Home Coffee Roaster

3.995,00 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.

Gene Cafe er en kafferister til hjemmebrug.

 

Kan riste op til 300 gram grøn/rå kaffe og give dig den ekstra dimension at bestemme 100% selv over risteprofil og lagerbeholdning. 

 

Om du rister lyst, mellem eller mørkt. Om du rister til en uge eller til to fremad. Det giver mange muligheder for kaffe entusiasten at riste selv. 

 

Med imponerende lavt lydniveau (65 Db) er det også et valg der skiller sig ud fra andre mindre modeller som lamer/hyler en del under ristning. Det gør Gene Cafe ikke. 

 

Du kan arbejde med risteprofilerne - med styring af temperatur og tid. I kombination med at vælge en mængde (vi anbefaler man rister mere end 200 gram af gangen og op til 250 gram, for bedst styring) er det en rigtig fin hjemmerister. 

 

Efter ristning - som er enten når din fastsatte tid udløber eller når du manuelt vælger at slutte risten - går Gene Cafe i en kølefase der tager 8-12 minutter. Alt efter varmen/kulden i ristemiljøet. 

 

Gene Cafe er en varmeluftsrister og kan bruges både ude og inde. Det påvirker risten hvilke temmperatur man bruger den. 

Men om man rister ude eller inde man kan opnå ristetider op til 15-18 minutter som giver fremragende muligheder for at udvikle kaffen. 

 

Varmelegeme: 1300Watt 

Dimensioner: 383 X 243 X 229 (mm) 
Vægt: 6 kg 
Farve: sort

 

Gene Cafe USA har lavet kort men meget fin video om risteren

 

 

Hvilken profil (styrke) er du til? silver city (meget lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt