Coffee is social - and so are we

Her på www.risteriet.dk har vi vores helt egen lille kaffeverden og webshop. Men det rækker jo ikke alene, for tidens trend og fremtidens form er jo at man også er til stede ude på de mange sociale medier. Og vi forsøger, i hvert fald på nogle af dem

 

 

Risteriet & YouTube
Små film, howto guides, reklamer, kampagner, nyheder, stemnings collager og andet som vi har haft en tur gennem lowkey moviemaker - det uploades på www.youtube.com/risteriet og kan ses sammen med tidligere produktioner og andre ting fra arkivet. 

 

Risteriet & Facebook

Kig ind på vores facebookside, den primære er denne: www.facebook.com/risteriet


Risteriet & Instagram

Om det er ved kafferistningen, kaffepakningen, kaffeleveringen eller kaffesmagningen .. eller derimellem .. så tages der ofte lidt fotos og disse snapshots bruges jo flittigt i sammenhæng med aktiviteter på ovenstående medier, men - nogle gange - får de også lige et twist, et brushup eller på anden vis en ny præsentation og smides op på Instagram i deres fine udstillingsvindue.

http://instagram.com/risteriet
- en konto til at vise alt fra vores lille kaffeverden. Billeder og video fra cafeen, produktionen, kunder, events, oplevelser og alt muligt andet.