Reperation og service af espressomaskiner

 

____________________________________________________________________________

 

 

Værksted i Rødovre

Vi har et værksted i Rødovre. Har man købt maskine, kværn, rister eller lignende udstyr af os, er det her man kan få lavet service og reparation.

 

Har man købt andre steder og af andre mærker end dem vi forhandler anbefales det kraftigt at man tager kontakt via mail (service@risteriet.dk) inden man indleverer udstyr. 

 

Værkstedet findes sammen med vores produktion, lager og showroom. Under samme tag i industriområde nær hvor Jyllingevej kryder motorvejen. 

 

Adresse & åbningstid

Adressen er Tørringvej 17 og der er åbent for indlevering alle hverdage 7-14.

 

 

Hvor lang tid tager en reperation?

Tiden det tager for en reperation eller service er ofte 2-7 dage. Men i nogle tilfælde op til 2-3 uger. Mangler en reservedel der er i rest ordre fra leverandør kan det desværre ske der er yderligere ventetid.

 

Husk altid: Kontakt værkstedet på service@risteriet.dk eller 29864145.  
 

Vedligehold af espressomaskine

Vi har et par videofilm der viser guide til tre vigtige vedligeholdelses aspekter; Afkalkning, Backflushing og Paknings-skift. Se dem her.

Værksted, service og priser

Vi behandler både garanti/reklamations sager såvel som alm service (rens, justering, reparation, osv.) mod betaling.

 

Vi tager 350 kr for at fejlfinde på udstyr og komme med tilbud. Det beløb bortfalder naturligvis hvis vi skal foretage service ud fra tilbud/aftale.

 

En værkstedstime koster pt. 600 kr. 

 


Reperation og service af andre espressomaskiner

Vores primære fokus og ekspertise er på tyske ECM som vi er den danske forhandler af og sælger fra webshop og fysiske butikker. 

 

Men Rancilio, Vibiemme, N. Simonelli, Rocket og lignende kan vi i nogle tilfælde godt lave service på. Vi anbefaler som sagt bare at man kontakter værkstedet inden.