Reperation og service af espressomaskiner

 

ECM værksted i Rødovre

Vi har et værksted i Rødovre. Har man købt maskine, kværn, rister eller lignende udstyr af os, er det her man kan få lavet service og reparation.

 

Har man købt andre steder og af andre mærker end dem vi forhandler anbefales det kraftigt at man tager kontakt via mail (service@risteriet.dk) inden man indleverer udstyr. 

 

Værkstedet findes sammen med vores produktion, lager og showroom. Under samme tag i industriområde nær hvor Jyllingevej krydser motorvejen. 

 

Adresse & åbningstid

Adressen er Tørringvej 17 D og der er åbent for indlevering alle hverdage 7-14.

 

Hvor lang tid tager en reperation?

Tiden det tager for en reperation eller service er utrolig svært at sige. Først ved indlevering og efter fejlfinding kan et bud gives. I bedste fald er det 2-7 dage. Men i nogle tilfælde op til 2-3 uger. Mangler en reservedel der er i rest ordre fra leverandør eller efter ferier, sygdom osv - kan det desværre ske der er yderligere ventetid.

 

Husk altid: Kontakt værkstedet på service@risteriet.dk
 

Vedligehold af espressomaskine

Vi har et par videofilm der viser guide til tre vigtige vedligeholdelses aspekter; Afkalkning, Backflushing og Paknings-skift. Se dem her.

Service og priser

Vores ECM værksted tilbyder service som rens, justering, reparation, osv. 

 

En værkstedstime koster pt. 600 kr. 

 

Bemærk: Vi tager 350 kr for at fejlfinde på udstyr og komme med tilbud. Det beløb bortfalder naturligvis hvis vi skal foretage service ud fra tilbud/aftale.

 

Vi behandler naturligvis både garanti/reklamations sager på de tyske ECM maskiner. Er din maskine eller kværn under 2 år for private og 6 mdr for erhverv, så husk at medbringe eller indsende kopi af kvittering fra køb. 


Reperation og service af andre mærker.

Vores primære fokus og ekspertise er på tyske ECM som vi er den danske forhandler af og sælger fra webshop og afdelingen i Rødovre.