Kaffeposer

Ligesom poser fra f.eks chips og frostvarer består ofte af flere forskellige materialer. I vores poser er det både plast (f.eks ventilen) og, alt efter hvilke pose variant du har, en variant af alu og papir, som ikke kan skilles ad.

Derfor kan kaffeposerne ikke genanvendes som plast, og skal i stedet afleveres til restaffald. Du kan lægge både blød og hård plast i beholderen til plast.

Tip. Du kan genbruge posen til genopfyldning. Medbringer du den tomme pose i cafeen eller på fabrikken - og genbruger den som emballagen til dit næste kaffekøb -genopfylder vi med kaffe og giver 5% rabat. Læs mere om Risteriet Refill her! 

Kaffedåser

Kaffedåsen som vi nogle gange bruger til f.eks SÆSONKAFFE og Julekaffe er tiltænkt genbrug. Når kaffen i dåsen er brugt op kan den vaskes ren og bruge som beholder til mange formål. Om det f.eks er andre madting, legetøj, perler eller brugte batterier.

Den kan også meget oplagt bruges til mere kaffe. Og her  kommer vores refill koncept jo i spil. For kommer du til os med en tom beholder - genopfylder vi den og giver 5% rabat. Læs mere om Risteriet Refill her!