•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Kaffekværn

En god kaffekværn - en vigtig brik i jagten på god kaffe
Kaffekværnen er en af de vigtigste brikker i din samling af kaffeudstyr; da en god kaffekværn har stor betydning for dit endelige resultat når du brygger kaffe, ligegyldig hvilken bryggemetode du vælger.

Kategorier

Hvorfor male sin kaffe selv?
Der er mange gode grunde til selv at male sin kaffe - den vigtiste er selvfølgelig smagen. Problemet med at købe kaffe der allerede er malet, er at malet kaffen meget hurtigt begynder at tabe smag i mødet med luft. Derfor går du hurtigt glip af en masse aroma og smag hvis du ikke har din egen kaffekværn.  

En kaffekværn skal male kaffen ensartet
En god kaffekværn skal kunne to ting. Kværningsgraden skal være ensartet og så skal den kunne indstilles så kværningsgraden matcher bryggemetoden.
Når vi ligger vægt på at en kaffekværn skal kunne male ensartet, er det fordi det har betydning for hvordan kaffen ekstrahere i mødet med vand.

Hvis din kaffekværn maler ujævnt, eller laver mange fine kaffepartikler, betyder det at noget af kaffen for lov til at trække flere smagsstoffer ud, herunder bitterstoffer hvilket bla. kan resulterer i en øget bitterhed.