Customize your coffee

 

Har du lyst til selv at bestemme risteprofilen på din kaffe?

Måske du har fundet ud af, at du bedst kan lide de lyse ristninger og gerne vil se, hvordan forskellige kaffer smager i en lys eller mellemlys profil. Det kan også være, du er stor fan af Mexico bønner og gerne vil prøve at smage dig igennem de mest klassiske risteprofiler på præcis den samme kaffe. Eller måske elsker du bare mørke ristninger.

Du kan få det, som du vil have det. Med vores nye koncept får du nemlig  muligheden for at styre risteprofilen, uden at du selv skal riste kaffen. Det er jo ikke alle, der ønsker apparater og røg derhjemme, selvom nysgerrigheden og interessen for forskellige smagsnuancer er stor. Vi rister det, som du vil have det. Vi starter med nedenstående kaffer men vil helt sikkert tilføje flere med tiden. 

Customize your Coffee er endnu en mulighed for helt nyristet kaffe fra os. Her er det som sagt dig der selv kan bestemme risteprofilen. Du skal bare købe 2x 500 gram af den profil du vælger på den kaffe du ønsker at prøve. Så rister vi efter din bestilling. 

Kafferne herunder er dermed et supplement til vores allerede store faste sortiment - samt den stribe af Limited Editions Roasts vi også tilbyder. 

Vi rister alle hverdage og du kan som altid forvente kort ekspeditionstid på 1-2 hverdage.

Om Risteprofiler

Her kan du læse mere om vores risteprofiler så du bedre kan tilpasse profilen til lige den smag du ønsker Læs mere om vores risteprofiler her

Guide til kaffebrygning

Vi har en lille kaffeguide, om hvordan vi mener den perfekte kop kaffe brygges. Den dækker alt fra Filter, Stempel, Pour-Over, Aeropress til Espresso. Find vores kaffeguide her