Unomaten er en selvbetjenings automat – som man kender det fra sportshallen eller banegården. Den er bare ikke fyldt med cola eller slikposer. Der er kaffe i. Nyristet kaffe fra Risteriet. Den indeholder 10 karruseller og på hver karrusel har vi lagt en variant af kaffe.

Vi fylder den naturligvis altid op med Uno. Miscela Uno, vores mest populære kaffe. Den optager hele 3 af de 10 hylder. Men vi fylder også andre kaffer i. Så der er lidt for en hver smag. Alle poser er 500 gram hele bønner.  Unomaten tager både kreditkort og MobilePay.

Åbent 24/7 

Vi har 2 Unomater, begge står i Glostrup.

Ideen er at du kan køre forbi og handle præcist når det passer dig - og ikke kun komme til Glostrup efter nyristet kaffe i vores åbningstid mellem 7-15 på hverdage.

Efter lukketid kan port være lukket så nedenfor finder du ruten til Unomaten

 

Så senere på eftermiddagen, om aftenen, natten .. tidlig morgenstund. Og weekender. Kom bare forbi. Vi fylder op ret tit - også i weekender - men naturligvis er der en lille risiko for enkelte hylder kan være udsolgte. Så vær obs på det når du vælger. Det er ikke sjovt at handle en tom hylde.

Unomaten vil også være tændt i vores åbningstider. Så der kan man selv vælge om man vil indenfor i produktionen og handle eller bare trækker fra Unomaten. 

Adresse:

Risteriet Fabrikken

Fabriksparken 23

2600 Glostrup

 

Åbningtider :
24/7 - Lukker aldrig

 

Kontakt:

kaffe@risteriet.dk

 

Social:

Facebook

Instagram