Kaffe

Stort udvalg af både nyristet kaffe og grønne kaffebønner

Vi forhandler kun kaffebønner i højeste kvalitet, så om du er på jagt efter nyristet filter- eller espresso kaffe, så kig forbi vores store udvalg. Hos os har du også mulighed for at købe rå/grønne kaffebønner hvis du synes det er sjovt at riste din kaffe selv.

Espressoblends er ikke kun til espresso

Når vi kalder et kaffeblend for et espressoblend, er det fordi vi har sammensat det så det er ekstra godt til espressokaffe; men derfor kan kaffen også gøre sig rigtig godt ved andre bryggemetoder. Espressoblends som Miscela Uno og D'oro er f.eks. ikke mørkere ristet end mange af vores andre kaffer og begge kan lave en fantastisk kop filterkaffe.

Altid kun nyristet kaffe

Hos Risteriet bestræber vi os på at alt den kaffe vi leverer er absolut nyristet - derfor er der ikke noget af den kaffe der forlader vores produktion, der er mere en 7 dage fra ristedatoen.

Risteprofiler

Vi profil rister alt vores kaffe. Du vil altid kunne se under den enkelte bønne, hvilken profil vi har ristet den til. Du kan også selv bestemme din egen risteprofil under Customize your Coffee. Læs mere om vores risteprofiler her

Hjælp til at brygge den perfekte kop?

Vi har en lille kaffeguide om hvordan vi mener den perfekte kop kaffe brygges. Den dækker alt fra Filter, Stempel, Pour-Over, Aeropress til Espresso. Find vores kaffeguide her

 


Fra lysristet kaffe til mørke espressobønner

Kaffe kan smage enormt forskelligt, alt efter hvor de kommer fra, under hvilke forhold de er vokset og hvordan de er ristede.

Derfor har vi også valgt at have et bredt udvalg af spændende kaffe fra hele verden.

Vi har det meste i vores sortiment, hos Risteriet kan du både finde højkvalitets epressobønner hvis du er til espressokaffe; er du til filterkaffe og på jagt efter lysristede kaffebønner med frisk syrlighed, har vi helt sikkert også noget der passser til din smag.

Husk der er forskel på kaffe