•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Nyristede kaffebønner

Hvorfor nyristede kaffebønner?
Når først kaffebønner bliver ristede, taber de hurtig meget af den gode kaffesmag. Faktisk syntes vi at smagen allerede topper efter 1-3 uger efter ristningen, hvilket kommer bag på en del.  Derfor har vi som mikrokafferisteri den målsætning kun at levere absolut nyristet kaffe. For at kunne garantere dette rister vi vores kaffebønner hver dag, men i mindre portioner og ud fra ordrer. Derfor er der heller ikke noget af den kaffe der forlader vores produktion der er mere en 7 dage fra ristedatoen. Så kan du selv beslutte hvornår kaffen topper for sig og hvornår den skal nydes.

Kategorier

► Se vores udvalg af kaffekværne her. Gode bønner fortjener en god kværn!

► Leder du efter rå/grønne bønner til at riste selv, så find dem her!

► Savner du inspiration til din udstyr? så kig forbi vores udstyrs side her og lad dig inspire.

Vores nyristede kaffer kan i udgangspunktet bestilles bestilles i 250gr, 500gr og 1.000gr

Risteprofiler
Vi profil rister alt vores kaffe. Du vil altid kunne se under den enkelte bønne, hvilken profil vi har ristet den til. Du kan også selv bestemme din egen risteprofil under Customize your Coffee. Læs mere om vores risteprofiler her

Guide til kaffebrygning
Vi har en lille kaffeguide om hvordan vi mener den perfekte kop kaffe brygges. Den dækker alt fra Filter, Stempel, Pour-Over, Aeropress til Espresso. Find vores kaffeguide her

Hele kaffebønner, formaling og kaffekværne
I udganspunktet sælger vi vores kaffebønner hele, hvis man ønsker de hele kaffebønner formalet, kan man vælge det via drop-down boksen ved bestilling. Så vil vi efter de givne instrukser gøres vores bedste for at ramme den rigtige formalingsgrad. Der gives dog ingen garanti. Formalingen er en relativ fintfølende - og ret afgørende aspekt af kaffebrygningen.

Vi anbefaler at man køber hele kaffebønner og maler dem selv efter behov; på den måde bevarer man den friske smag ved de hele kaffebønner længst muligt.