Nyristede kaffebønner

Hvorfor nyristede kaffebønner?

Når først kaffebønner bliver ristede, taber de hurtig meget af den gode kaffesmag. Faktisk topper smagen allerede efter 1-3 uger efter ristningen, hvilket kommer bag på en del. 

 

Dette er også baggrunden for at vi som et mikrokafferisteri har som målsætning at vi kun levere absolut nyristet kaffe. For at kunne garantere dette rister vi vores kaffebønner hver dag, men i mindre portioner og ud fra ordrer.

Derfor er der heller ikke noget af den kaffe der forlader vores produktion der er mere en 7 dage fra ristedatoen.

 

Al vores kaffe sendes i forseglede poser med ventil lukning så gasserne fra det nyristede kaffe kan slippe ud.

Husk der er forskel på kaffe!
 

► Se vores udvalg af kaffekværne her

► Leder du efter rå/grønne bønner til at riste selv, så find dem her!

► Savner du inspiration til din kaffebrygning? så kig forbi vores bryggeguides her og lad dig inspire.

 

Vores nyristede kaffer kan i udgangspunktet bestilles bestilles i 250 gr, 500 gr og 1.000 gr


{{amount}}

{{discount | currency_format}}

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}

Hele kaffebønner, formaling og kaffekværne

I udganspunktet sælger vi vores kaffebønner hele, hvis man ønsker de hele kaffebønner formalet, kan man vælge det via drop-down boxen ved bestilling. Så vil vi efter de givne instrukser gøres vores bedste for at ramme den rigtige formalingsgrad. Der gives dog ingen garanti. Formalingen er en relativ fintfølende - og ret afgørende aspekt af kaffebrygningen.

Vi anbefaler at man køber hele kaffebønner og maler dem selv efter behov; på den måde bevarer man den friske smag ved de hele kaffebønner længst muligt.