Historik på Risteriets smagsprøver
Har du abonnement på det af vores to smagsprøve-kaffeabonnementer, enten Espressosmagsprøver eller Kaffesmagsprøver, kan du her se hvad vi har sendt afsted de seneste par uger, måneder .. og år. Samt hvad der er på vej lige nu her.
UGE 9 - 2021
KAFFE: Brasilien Peaberry Natural. Den nye SÆSONKAFFE er her og den skal naturligvis smages. Peaberry er små runde bær der er sorteret seperat. En sjov lille kaffe specialitet. Mellemfyldig og klassisk brasiliansk sødme.
ESPRESSO: Major Tom. Efter Mary Jane i uge 8 måtte vi simpelthen genoplive denne Risteriet legende: Major Tom. En lys espresso blend der kan nydes med og uden rumdragt. Månedens Kaffe tilbage i 2018.
Noget af det meste coronasikre kaffe du kan drikke. Space out. Enjoy.
UGE 8 - 2021
KAFFE: Brasilien Fazenda Verde Øko. Denne version i Full City ristning. Livlige bønner med karamel og de fine bær toner som opstår især i eftersmagen. Enjoy.
ESPRESSO: Mary Jane - en lille genopstandelse. Vi har trukket en brænder og fået opskriften tunet helt perfekt. Det er mellemfyldigt med rund bund og søde toner. Med andre ord - klassiske espresso som vi vældigt godt kan lide det.
UGE 7 - 2021
KAFFE: En relativ lys City + ristning af den klassiske Java. Lys nok til at åbne op for en spændende sensorisk vifte af krydderi men stadig med god bund. En nytolkning af en historisk heavyweigth.
ESPRESSO: Big Al's Blend. Off the top (..) full on and nothing but organic. Lyder det funky? Så bare vent til du smager! Dette er den økologiske blend der indtager en position midt på risteskalen. I hvert fald imens den er på besøg i uge 7.
UGE 6 - 2021
KAFFE: Costa Rica Tarrazú. Selv i en mellemlys ristning er det er bare noget der varmer op hvis vinden blæser og regn eller sne rusker løs. Fin balance, nøddetone, viniøs Tarrazu!
ESPRESSO: Bacca is back. Den frugtede og fede espresso. Fantastisk fylde.
.. God glød! Det er sådan meget enkel beskrivelse af en espresso blend der vil varme dig op.
UGE 5 - 2021
KAFFE: Kenya AA. Vi bliver i det afrikanske og vi bliver i det lyse. Så dobbelt op på den friske lyse kaffe. Og selvom der var godt fut i Sidamo i uge 4 så bør du kunne smage at den lige får et tryk mere. Enjoy. Det er gode sager. Saftig kaffe!
ESPRESSO: Vi sender ren Morro Cavado som ugens espresso! Det er Brasilien når det er fremragende fyldigt, tungt og rundt. Brygger en helt igennem eminent espresso - såvel som super base for diverse mælkedrikke.
UGE 4 - 2021
KAFFE: Etiopien Sidamo. Det kan godt være det bliver lysere nu men .. det er stadig lidt mørk ude de her morgener. Men med Sidamo får du noget lyst i din kop og i den krop. Frisk citrus men også god bund. Super spændende bønne fra moderlandet. Enjoy.
ESPRESSO: Uge fire og vi sender Miscela D'oro afsted til dig med smagsprøver. Vi er i den mellemlyse ende af de risteprofiler vi arbejder med. Det giver en mere nuanceret espresso end de mørke og tunge, men i dene nyristede version vil du stadig få god bund og lækker blød oplevelse når smagen har foldet sig helt ud.
UGE 3 - 2021
KAFFE: Guatemala Huehue Øko. Den nye Guatemala i Full City profil. Det er seriøse bønner der smager dejligt fyldige med plads til lille frisk jordbær/kirsebær note i en også dyb sødme ramme.
ESPRESSO: Organica. I uge 2 havde vi Potente ØKO. Den mørke øko espresso. Nu tager vi den lyse øko espresso. Det er et ret stort hop men vi håber alle er med på skiftet. Det er jo en stor del af smagsprøve-konceptet.
UGE 2 - 2021
KAFFE: Mexico Chiapas Øko .. imens det naturligt handler meget om en anden Mexico (SÆSONKAFFEN) skal vi ikke glemme den fremragende Chiapas. Let fornemmelse men dejlig fyldig oplevelse og god lang eftersmag.
ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme.
UGE 1 - 2021
KAFFE: Colombia Supremo. Den helt store familieklassiker. Brygger simpelthen så super skøn blød og dejlig kaffe så alle er glade. Det perfekte kalibrering for det nye år.
ESPRESSO: Miscela Uno. Uge et af det nye år. Vi kunne ikke stå for fristelsen. Vi sender Miscela Uno :)
UGE 53 - 2020
KAFFE: The Drive Blend. Vi sætter retning mod det nye år med en Full City ristning. The Drive Blend er en økologisk mellemmørk kaffe med Brasilien og Honduras bønner.
ESPRESSO: Vi slutter året med at sende Miscela Bacca. Fed frugt og fantastisk fylde. Det er sådan meget enkel beskrivelse af en espresso blend der vil varme dig op.
UGE 52 - 2020
KAFFE: Honduras Villanueva. ØKO. Klassisk fyldig og fremragende - fra vores super duper standard sortiment. Det her får dig sikkert frem mod julen. Superb, smagsfuld og ikke noget juledril eller ballade. The real coffee experience.
ESPRESSO:
21/12 - 24/12: Fiery Christmas. Den mørke juleespreesso. Det er som at varme sig ved pejsen - også selvom man ikke har en. Glød og styrke. Det kan kræve sin mælk - for nogle. For andre, et skud superpower til den sidste juleslutspurt.
25/12 - 27/12: The DRIVE Blend. Powered by Risteriet. Vi skal videre efter juleaften, juleanden og julekaffen. Det skal vi med DRIVE der erstatter og sender os hen imod og ind i det nye år. Økologisk og 2BeanBlend med Brasilien og Honduras, ristet Full City.
UGE 51 - 2020
KAFFE: Guatemala Monte Cristo (RFA): Fra 1. december skiftede vi den mellemlyse profil ud med en mellemmørk. Så der er kommet mere tyngde og søde toner i denne fremragende Guatemala. Glæd dig.
ESPRESSO: Triple-D. Den mørke udgave af den ellers lyse guld-blend. Tænd bare op i pejsen.
UGE 50 - 2020
KAFFE: Mexico Sweet Cherry Natural. Den nye SÆSONKAFFE er den perfekte introduktion til natural-efterbehandlede kaffer.Den relativ berherskede syre og fine sødme gør det til en enormt feel-good smooth oplevelse. Dejlig sprød aroma.
ESPRESSO: Daily Espresso. For hver uge vinder den flere og flere faste kunder - vores twobean blend der rammer utroligt bredt for hjemmebaristaerne. Det kan vi godt forstå. Vi synes også selv den er ret god.
UGE 49 - 2020
KAFFE: Julekaffen 2020
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 48 - 2020
KAFFE: Indien Sunheri Plantation AA. Det er sidste uge med Sunheri som SÆSONKAFFE. Fra december er vi fløjet videre afsted for at sætte et nyt sted! Det var et godt bekendtskab med Sunheri. Lækker kaffe.
ESPRESSO: Miscela Uno. Oh yes - så trækker vi nummer et frem og sætter smæk på de gode vibrationer på vej hen mod december.
UGE 47 - 2020
KAFFE: Uganda Zombo! Frisk - med fin syrlighed der åbner for sødme i den rar kompleks kop der har floral fornemmelse i eftersmagen
> læs mere http://zombocoffee.com/
ESPRESSO: Break Beans. Dejlig kaffe til alle bryggeformer. Dobbelt espresso, cortardo, cappuccino, latte, flat white, cry babay. hammerhead, mocca-java, red-eye, etc. Læs mere her!
UGE 46 - 2020
KAFFE: Costa Rica Blonde
Lys ristet bønne fra Costa Rica. Frisk balanceret bønne, som bevæger sig i de lyse smagsnuancer.
ESPRESSO: Øko Guatamala Dark
Økologisk single origin, som vi normalt har i en lysere rist. Ristet til Full City+, for at få de velkendte espressonoter frem.
UGE 45 - 2020
KAFFE: Brasilien Morro Cavado. Helt igennem fremragende kaffe fra det store mokkaland. Der er sødme og fylde. En mellemmørk til mørk Full City ristning. It is indeed very good!
ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme.
UGE 44 - 2020
KAFFE & ESPRESSO: Tag en sort kop kaffe med i mørket .. HALLOBEAN is back!
UGE 43 - 2020
KAFFE: Costa Rica Tarrazú. Det er bare noget der varmer hvis vinden blæser og regnen rusker. Fuld og intens Tarrazu!
ESPRESSO: Miscela Bacca. Fed frugt og fantastisk fylde. Det er sådan meget enkel beskrivelse af en espresso blend der vil varme dig op i efterårskulden.
UGE 42 - 2020
KAFFE: Colombia Supremo. Den helt store familieklassiker. Brygger simpelthen så super skøn blød og dejlig kaffe så alle er glade. Oplagt efterårsferie nydelse.
ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend. Den er frisk i en City+ ristning. En moderne blend.
UGE 41 - 2020
KAFFE: Etiopien Sidamo. Det er den lye C (city) rist vi skal igang med. Det kan godt være det bliver mørk ude de her dage men med Sidamo får du noget lyst i din kop. Frisk citrus men også god bund. Fremragende solokop.
ESPRESSO: Big Al Blend. Der er en ny espressoblend under opsejlning. Så på vej mod efterårsferien sender vi denne tester ud og håber den hitter. Varm, fyldig, sød og ganske grøn (økologisk)
UGE 40 - 2020
KAFFE: Ecuador Loja Amazonas (ØKO RFA) er en relativ ny bønne i sortiment denne sensommer. ristet City + og dejlig nødde tone.
ESPRESSO: Miscela D'oro. Den mellemlyse espresso blend der kan mestre det meste. Blød, rund, karamel.
UGE 39 - 2020
KAFFE: Honduras Los Lesquines (ØKO) er den nye Honduras kaffe vi har fået hjem til efteråret - og vinteren. Dejlig blød oplevelse der stadig har bund og sødme som vi kender det fra Honduras, men der er mere karamel og toffee igen. Dejligt!
ESPRESSO: Daily Espresso er vores standard-kvalitets espresso blend der i nyristet og velbrygget udgave kommer tila t give dig mange gode kopper - enten ren espresso eller med mælk i moderate mængder :)
UGE 38 - 2020
KAFFE: Break Beans. Det er Waqas uge i Risteriet!! Dejlig kaffe til alle bryggeformer. Stempel, pour-over, aeropress, klassisk filter, Clever, Jura, etc. Læs mere her!
ESPRESSO: Break Beans. Det er Waqas uge i Risteriet!! Dejlig kaffe til alle bryggeformer. Dobbelt espresso, cortardo, cappuccino, latte, flat white, cry babay. hammerhead, mocca-java, red-eye, etc. Læs mere her!
UGE 37 - 2020
KAFFE: Indonesien Java- Så er vi i Asiens kaffe-højborg og øen med det klassiske kaffenavn. I højeste kvalitet!
ESPRESSO: Potente Classic. Et tilbageblik på Potente som den var i "de go'e gamle dage" med boost af Indinesien i blend med det bedste Brasilien. Der er fart på og røg i eftersuset.
UGE 36 - 2020
KAFFE: Indien, den nye SÆSONKAFFE. Det blir spændende. En helt .. anden smag end hvad vi ellers har prøvet.
ESPRESSO: Sans Souci Coffee Blend. Lækkert fra espressokværnen på Frederiksbergs fremragende spisehus.
UGE 35 - 2020
KAFFE: Kenya, Mount Kenya, Aa. Det er en ret efterspurgt og konstant moderne klassiker. Lys og frisk, bær og lidt spræl!
ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend. Den er frisk i en City+ ristning. Men skal nok brede sig ud og få lagt god bund. En moderne blend.
UGE 34 - 2020
KAFFE: Ecuador Loja Amazonas | Øko. Vi tager en uge mere i sydamerika med ny kaffe fra Loja. Ristet til C+ med flot sødme og god fylde. Fra det sydlige Ecuador og det vestligste af Amazona regnskoven.
ESPRESSO: cardinal [•1]. Vores risteboss har fundet at det var tid med lidt krudt i espressokaffen når nu der grilles og drikkes god rødvin. Det kræver saft og kraft i derfor er cardinal fundet frem . En blend der er bygget op som Uno, men med mere glød. Derfor tilføjelsen [•1]. Enjoy
UGE 33 - 2020
KAFFE: Brasilien Morro Demorou. En mellemlys rist af Brasilien Morro Cavado er ugens kaffe-smagsprøve. Drikker du filterkaffe - enten klassisk eller via pour-over eller er det aeropress du bruger - så kan du glæde dig. Der åbnes en helt ny dimension med denne forsigte city+ profil.
ESPRESSO: Brasilien Daterra Bourbon Yellow. En fremragende prøve på den legendarisk Daterra farm. Vi rister en mellemristning til denne uges espresso-smagsprøver. Læs mere om Daterra her: http://www.daterracoffee.com.br/
UGE 32 - 2020
KAFFE: Rwanda SÆSONKAFFE. Den rå og unikke afrikanske oplevelse fra upåagtede Rwandas kvinde-kaffe-kollektiv! Det fylde godt, det smager bredt og det er en oplevelse med flere dimensioner. Enjoy.
ESPRESSO: Miscela Uno. Vi har været en tur rundt i vores forskellige blends og et par nye bud - og så er vi retur i denne uge til udgangspunktet. Den første og den mest Risteriet 'agtige kaffe du kan få :)
UGE 31 - 2020
KAFFE: Guatemala Monte Cristo (RFA): Vi er i den lyse ende men stadig med fin fylde. Det er nyristet og det er fra højderne i Guatemala. Det lyder godt og det er godt. Det er faktisk fremragende!
ESPRESSO: Miscela Bacca. Real-deal Bacca blend fra tromlens mørke og hjem til dig. Enjoy this.
UGE 30 - 2020
KAFFE: Honduras Villanueva. ØKO. Klassisk fyldig og fremragende - fra vores super duper standard sortiment.
ESPRESSO: Triple-D. Den mørke blend til de lyse aftner. Tænd bare op i lejrbålet. Så får du både varmen inde og ude - selvom det skulle blive ustadigt
UGE 29 - 2020
KAFFE: Etiopien Amhara Farmers Coffee - Natural Awi. Uha .. vi satser på sommervejret kommer bare en smule frem og varmer os. Så er det nemlig estra oplagt at læske sig i denne lyse friskhedsbombe. Pretty Damn African Awesome!
ESPRESSO: Miscela D'oro. Den mellemlyse espresso blend der kan mestre det meste. Blød, rund, karamel.
UGE 28 - 2020
KAFFE: Costa Rica Tarrazú. Det er bare noget der varmer hvis vinden blæser og regnen rusker. Fuld og intens Tarrazu!
ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme.
UGE 27 - 2020
KAFFE: Peru Yanesha (øko) City+
Det er en kaffe fra vores Limited Edition Roasts som vi sender ud i uge 27.
Lys og blomstret. Dejlig sommerkaffe. Enjoy.
ESPRESSO: Bacca Blonde
Bacca Blonde - en mellemristning af den ellers klassiske mørke blend.
UGE 26 - 2020
KAFFE: Brasilien Morro Cavado. Helt igennem fremragende kaffe fra det store mokkaland. Der er sødme og fylde. En mellemmørk til mørk Full City ristning. It is indeed very good!
ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend. Den er frisk i en City+ ristning. Men skal nok brede sig ud og få lagt god bund. En moderne blend.
UGE 25 - 2020
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe. Det bliver den lyse udgave af en all time kaffe klassiker. Yirgacheffe regionen fra moderlandet er i høj grad udspring af kaffens udvikling. Og stadig super aktuel den dag i dag.
ESPRESSO: Miscela Uno. Apropos en klassiker der holder sig aktuel. Det er den tid igen hvor Risteriet klassikeren over dem alle lige skal nydes ude hos de gode smagsprøve-modtagere. We really hope you enjoy this.
UGE 24 - 2020
KAFFE: Mexico Chiapas ØKO. Vi har igen helt ny Mexico stående og der ristes til smagsprøver en fin mellemrist der giver mulighed for det meste man kan hive frem hjemme i kaffekøkkenet af bryggemetoder.
ESPRESSO: D'oro Sans Souci. Vi sender gode tanker til vennerne på Sans Souci Restaurant & Vinstue. Og tilbyderes deres unikke espresso blend som smagsprøve denne uge.
UGE 23 - 2020
KAFFE: Rwanda SÆSONKAFFE. Ny sæon (sommer 2020: juni,. juli og august) og ny kaffe på besøg. Mere info.
ESPRESSO: Miscela Mezcla - pinse blend med latino toner :) Fyldig sag der kan være en meget mørk glød for nogle mens andre vil værdsætte lidt tordenespresso.
UGE 22 - 2020
KAFFE: Costa Rica SÆSONKAFFE Red Honey. Så er det tid at sige farvel til Red Honey for denne gang. Fremragende og spændende kaffe. All round men absolut værd at forsøge i forsigt pour-over mens maj rundes af.
ESPRESSO: Miscela Bacca. Med espresso smagsprøven skal vi også have sat godt punktum. Det gør vi med mørk frugt sødme. Enjoy!
UGE 21 - 2020
KAFFE: Indonesien Java- Så er vi i Asiens kaffe-højborg og øen med det klassiske kaffenavn. I højeste kvalitet!
ESPRESSO: Miscela D'oro. Den mellemlyse espresso blend der kan mestre det meste. Blød, rund, karamel.
UGE 20 - 2020
KAFFE: Kenya, Mount Kenya, Aa. Det er en ret efterspurgt og konstant moderne klassiker. Lys og frisk, bær og lidt spræl!
ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme.
UGE 19 - 2020
KAFFE: El Salvador Finca Las Nubes (RFA + Ø). Den nye dobbeltcertificerede mellemamerikanske kaffe. Smager himmelsk ;)
ESPRESSO: Mezcla de primavera. Forårsblanding med Guatemala & Colombia i en mellemmlys espresso blend (fordeling 40/60).
UGE 18 - 2020
KAFFE: Honduras Villanueva. ØKO. Klassisk fyldig og fremragende - fra vores standard sortiment.
ESPRESSO: Triple-D. Det er den mørke ristning af Miscela D'oro. Ret spændende saftig og kraftig.
UGE 17 - 2020
KAFFE: Uganda Bugisu, den nye afrikanske kaffe i sortiment. Ristet forsigtig Full City.
ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend.
UGE 16 - 2020
KAFFE: Colombia Supremo
ESPRESSO: Bacca Blonde
Vi er på den anden side af påske og sender Colombia Supremo som 'kaffe' smagsprøve, mens 'espresso' abonnementer modtager Bacca Blonde - en mellemristning af den ellers klassiske mørke blend.
UGE 15 - 2020
KAFFE: Mocha Java
ESPRESSO: Miscela Uno
Klassisk som et påskeæg.. næsten. Men for dem der modtager Espresso Smagsprøver i påsken i år er det så klassisk Risteriet som det kan blive med Miscela Uno!
Apropos klassisk .. Kaffe Smagsprøverne vi sender er hvad man i "gamle" dage kaldte Mocha Java. Nemlig Etiopien og Indonesien i et blend. Det oprindelige Mocha Java mix var Yemen og Indonesien. Men det er svært at skaffe Yemen lige for tiden .. så vi laver den version der blev "mocca jave 2.0" og som blev den meget udbredte helt op til nyere tid.
Der er ikke mange der stadig sælger Mocca Java og hvis de gør er det .. ikke i den kvalitet vi her kan lave det. Nyristet og med Specialty Coffee sortering. Det er .. faktisk ret godt! Måske vi skal se på et comeback?
UGE 14 - 2020
KAFFE: P-å-s-k-e-k-a-f-f-e-n
ESPRESSO: P-å-s-k-e-k-a-f-f-e-n
P-å-s-k-e-k-a-f-f-e-n er på programmet i uge 14. Både for kaffe- og espressosmagsprøver! Det er en fin lille mørktonet blend der vil stå godt til at få fejret højtiden .. på den måde man nu engang kan, vil og må gøre det i år. Det er ret specielt, det er klart. Men vi ved at der nok skal blive drukket kaffe henover alle helligdagene og der er så vores bud i år på en blend der kan lune og skabe påskehygge, uanset omstændighederne.
UGE 13 - 2020
KAFFE: Guatemala Monte Cristo (RFA)
ESPRESSO: Potente Øko
I uge 13 sender vi den økologiske Potente blend som espresso smagsprøve. Fyldigt og tung, men stadig lidt sød og fin rund. Det er en efterhånden ret populær blend. Modtagerne af kaffe-smagsprøver får den nye Guatemala Monte Cristo. Helt fantastisk navn! Og smagen er også super spændende - fin dæmpet syrlighed og alligevel godt gang i de fine bær noter.
UGE 12 - 2020
KAFFE: Costa Rica Blonde
ESPRESSO: Daily Espresso
UGE 11 - 2020
KAFFE: Etiopien Sidamo C+/FC
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 10 - 2020
KAFFE: Costa Rica Sonora Red Honey (SÆSONKAFFEN)
ESPRESSO: Fighting Falcon Espresso Blend
Så er der kaffe-smagsprøve på den helt nye SÆSONKAFFE fra Costa Rica. Spændende re-honby behandlingsproces. Fighting Falcon er vores første forsøg på en blend til de gode piloter up high in the sky. Den er 75% økoogisk Brasilien og 25% Costa Rica Tarrazu.
UGE 9 - 2020
KAFFE: Peru Yanesha (øko) City+
ESPRESSO: Miscela Organica (øko)
I uge 9 vil vi sende følgende kaffe-smagsprøver ud: økologisk Peru Yanesha i en lys ristning. Peru er en kaffe vi bruger flittigt i blends og rister som Limited Editions roasts. Dejlig lys, næsten let cremet, kaffe med meget bredt appel. Espresso-smagsprøverne der sendes ud er Miscela Organica. En klassisk Risteriet blend med friskhed og fylde i glimrende match. Økologisk også. Så det er næsten grøn uge her .. men foråret er jo også lidt tyvstartet.
UGE 8 - 2020
KAFFE: Honduras Las Capucas Øko
ESPRESSO: Potente Classic
I uge 8 står den på lækker fyldig Honduras. Her er gang i fed/tung frugttone og ret lækker chokolade som er med til at give rimelig intens rundhed. Espresso er et tilbageblik på Potente som den var i "de go'e gamle dage" med boost af Indinesien i blend med det bedste Brasilien. Der er fart på og røg i eftersuset.
UGE 7 - 2020
KAFFE: Costa Rica Tarrazú
ESPRESSO: Bacca
Vinterferien er igang og sidder du derhjemme og venter spændt på posten. Så sæt bare vand over. Snart er der postkassekaffe hos dig og du vil enten få din faste favourit eller du vil få smagsprøve udvalgt af os. Er det smagsprøve du får er det for kaffe; Costa Rica Tarrazú. Dejlig fyldig og rund oplevelse. Er det espresso: Miscela Bacca, den runge blend med fed frygt og varme helt ind i knoglerne. Enjoy!
UGE 6 - 2020
KAFFE: CDB MORRO DEMOROU
ESPRESSO: UNO
En mellemlys rist af Brasilien Morro Cavado er ugens kaffe-smagsprøve. Drikker du filterkaffe - enten klassisk eller via pour-over eller er det aeropress du bruger - så kan du glæde dig. Der åbnes en helt ny dimension med denne forsigte city+ profil. TIl espresso-folket er det simpelthen Uno! Enjoy.
UGE 5 - 2020
KAFFE: Mary Jane
ESPRESSO: Mary Jane
Som man kan se er det samme navn der står ud for både 'kaffe' og 'espresso' smagsprøverne i denne uge. Vi sender nemlig den kære Mary Jane afsted og hun er en alsidig dame. Umiddelbart udviklet til espresso for nogle år tilbage, men fremragende som både filter og stempel. Så om du har en af de he rtre bryggemetoder igang derhjemme eller en fjerde, femte osv. så vil hun bestemt være et spændende bekendtskab.
UGE 4 - 2020
KAFFE: Guatemala Pacayalito
ESPRESSO: Potente (Øko)
UGE 3 - 2020
KAFFE: Mexico Chiapas ØKO (Limited Edition)
ESPRESSO: Triple-D (Limited Edition Blend)
Vi laver en dobbelt-op på smagsprøver fra vores Limited Edition serie. Kaffe smagsprøver vil komme en tur til Chiapas regionen i Mexico og få en fyldig og flot kaffeoplevelse, mens vi skruer den lidt mere op og rammer en Full City + profil med Triple-D espresso. Det står for Deep Dark D'oro og er en mørkristning af netop den normalt lyse D'oro blend. Enjoy!
UGE 2 - 2020
KAFFE: Kenya AA Estate
ESPRESSO: Miscela D'oro
I årets anden uge er det blevet tid at smage Miscela D'oro som espresso smagsprøve. Faste kunder kender den og nye kan smage med på vores mere lyse bløde espresso blend. Friskhed i toner og fin fylde. Kaffe smagsprøve er også i luksus enden. Vi skal til Mount Kenya!
UGE 1 - 2020
KAFFE: Cafe Organico Colombia [SÆSONKAFFE | ØKO]
ESPRESSO: Miscela Organica [ØKO]
Året starter med den nye SÆSONKAFFE - der er økologisk og lys. Også økologisk og relativ lys er ESPRESSO smagsprøven, som er klassisk sortiment: Organica. Enjoy. Og godt nytår.
UGE 52 - 2019
KAFFE: Brasilien Morro Cavado
ESPRESSO: Miscela Bacca
LIMITED EDITION BEANS: Burundi Ikawa Full City
Vi er en tur i Burundi med Limited Edition. Bønnerne er dem fra SÆSONKAFFEN i sommer, men vi har leget videre fra den lyse City+ profil og er nu i Full City. Total juleprofil.
UGE 51 - 2019
KAFFE: Motherland - Etiopien Sidamo (C++ profil)
ESPRESSO: Miscela Uno
LIMITED EDITION BEANS: Peru & Mexico Blend
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du i denne uge smage en super spændende blend vi har fået ud af at blande Peru og Mexico bønnerne. Det er en lidt lysere ristning - som modsætning til uge 50 - da vi kun rister frem til en fordigtig City + profil. Det giver godt med friskhed og et fint indspark til sløv formiddag eller en eftermiddag der er gået lidt ned i gear.
UGE 50 - 2019
KAFFE: Indonesien Java
ESPRESSO: Indonesien Java DARK
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Indonesien Java DARK
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du Ii denne uge nyde godt at af vi leger lidt med vores fremragende Java bønner. Det er i hvert fald dem der sendes afsted til alle der har et af vores smagsprøve abonnementer. Bare i forskellige ristninger. Det bliver sjovt. Og krydret.
UGE 49 - 2019
KAFFE: Julekaffen 2019 | Full city Xmas roast
ESPRESSO: Mount Kenya Full City Edition
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Mount Kenya Full City Edition
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem en fyldig mørktonet ristning af AA Plus bønner fra Mount Kenya. Det er fra øverste bjergside, øverste kvalitetshylde og øverste linie på juleønskelisten for mange kaffeelskere; Kenya i en AA Plus sortering. Normalt i sortiment hos os i den fin og forsigtig lys profil med citrus, blomst og høj syrlighed. Men i Full City Edition her i uge 49 er det mørk chokolade, tung muld og godt med sol i december.
KAFFE: Honduras Las Capucas | Den nye C+ profil
ESPRESSO: Julekaffen 2019 | Full city Xmas roast
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Pery Yanshe | Øko
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem en fyldig mørktonet Peru. Den er hjemkøbt til at være del af Julekaffen i år og i denne uge rister vi den så også solo som en smagsprøve. Bliver en varm rund mørk oplevelse men også med fin livlighed. Og helt økologisk. Enjoy.
UGE 47 - 2019
KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA | ny profil: city+
ESPRESSO: Potente ØKO
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Panama SHB San Sebastian Estate
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem en lys mellemrist af Panama bønnerne vi normalt bare sælger som grønne/rå til hjemmeristerne. Super lækker og eftertragtet - men også lidt dyr - bønne. Friskheden er fremragende.
UGE 46 - 2019
KAFFE: Costa Rica Amapola Tarrazu
ESPRESSO: Miscela D'oro
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Costa Rica Amapola Tarrazu
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til at dele smagsprøver med "kaffe smagsprøver" da vi sender gæstebønnen Costa Rica Amapola Tarrazu ud til begge. Spændende kaffe fra det eftertragtede kaffemekka i det mellemamerikanske. Bønnerne er både vaskede og tørrede i solen. Der er skub i den mørke kakao, dybden og fylden. Vi rister den i en FC og kunne næsten også have ladet den være ugens espresso-smagsprøve. Men det bliver en anden gang.
UGE 45 - 2019
KAFFE: Kenya AA Estate
ESPRESSO: Miscela Organica DARK
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Brasilien Fazenda Agua
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er bønner fra kaffefarmen Agua Limpa i Brasilien. Det er fra de øvre hylder der tages ned og smages på. Vi rister i en ret lys City+ og håber det vil give et par gode kopper lun og lækker mokka.
UGE 44 - 2019
KAFFE: H A L L O B E A N (uhyggelig halloween kaffe)
ESPRESSO: Miscela Bacca
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Ecuador Vilcabamba
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er bønner fra den 'hellige dal', HUILCOPAMBA. Vi er godt 50 km fra Loja - hovedstaden i Loja provinsen - og godt oppe i højderne i den sydlige del af Ecuador der nærmest ligner en pil der peger ned på Peru. Alt sammen spændende stednavne og fakta der gør det utroligt interessant rent kaffemæssigt. Fornemmelsen og siær eftersmagen er lidt cremet på en behagelig måde. Dette følger en fin citrusnote og passende mellembred chokolade fylde. Enjoy.
UGE 43 - 2019
KAFFE: Colombia Supremo
ESPRESSO: Labirinto (sæsonkaffen)
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Uganda Zomba
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er de rytmiske og dejligt krydderede Zomba bøner fra de centralafrikanske bjerge. Ret spændende og en helt ny smagsprøve vi tester af her i Risteriet. Smag med!
UGE 42 - 2019
KAFFE: Brasilien Morro Cavado
ESPRESSO: Miscela Uno
NYHED LIMITED EDITION BEANS: NIcaragua Maragogype (C+ roast)
Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er elefantbønnerne fra Nicaragua der er på vej til. I en fin mellemlys ristning der giver plads til af kvaliteten af denne unikke kaffe kan komme til. Gør plads :)
UGE 41 - 2019
KAFFE: Indonesien Java
ESPRESSO: Miscela Organica
I ugen før efterårsferie kalder er der Java til kaffe-folket. Helst klassisk Java med fantastisk fin og balanceret oplevelse. Det her er fra øverste hylde og skal du prøve en rigtig Java .. så er det nu muligheden er der.
Organica - vores økologiske espresso - er en mellemlys blend til espresso eller hvadsomhelst der frister af bryggeteknikker. Det er en favourit blandt flere cafeer vi har bønner ude hos og især til de små modenre mælkedrikke som bla. Cotardo - er dette en lækker oplevelse.
UGE 40 - 2019
KAFFE: Etiopien Sidamo (KAFFENS DAG 2019 SPECIAL CITY+ ROAST)
ESPRESSO: Guatemala DARK (KAFFENS DAG 2019 SPECIAL FC+ ROAST)
NYHED LIMITED EDITION BEANS: Papua Ny Guinea A'KUTA Plantation
UGE 39 - 2019
KAFFE: Honduras Las Capucas (øko)
ESPRESSO: Daily Espresso
UGE 38 - 2019
KAFFE: Brasilien Morro Cavado
ESPRESSO: D'oro
UGE 37 - 2019
KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA
ESPRESSO: Potente
Nu skal kaffesmagsprøve-modtagerne med kaffe smage den helt fantastiske Guatemala Pavayalito. Rainforest Alliance certificeret og trods lys rist samt fine himmelske højdemeter er den blød og næsten rund i syrligheden.
For espresso-modtagerne er det blevet tid at smage på vores mørke Miscela Potente.
UGE 36 - 2019
KAFFE: Labirinto (SÆSON KAFFE) Øko
ESPRESSO: Labirinto, Øko
Læs om den nye SÆSONKAFFE her:
https://risterietnews.dk/2019/09/05/labirinto-saesonkaffe-efteraar-2019/
UGE 35 - 2019
KAFFE: Burundi Musema (SÆSON KAFFE)
ESPRESSO: BACCA
SÆSON KAFFE for juni, juli og august er fra landsbyen Musema i Burundi. Lysere kaffebønne med dejlig sødme i fin mellemfyldig krop. Det er til kaffe-smagsprøverne, men espresso-smagsprøverne er fyldte vores mørke Bacca blend.
UGE 34/19
KAFFE: Costa Rica Candelilla Estate
ESPRESSO: Costa Rica Candelilla Estate
Det er en ret fantastisk Costa Rica kaffe den her. Nu er Costa Rica jo - i den her kvalitet - en ret sikker succes. Men med Candelilla Estate har oplevelsen da lige fået et niveau mere. Vi rister den denne gang i en Full City - meget fyldig og tung sødme - så der er noget at glæde sig til. Faktisk er det samme vi bruger til ugens Espresso Smagsprøver! Så en alsidig bønne!
UGE 33/2019
KAFFE: Mexico Chiapas (øko)
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 32/2019
KAFFE: Kenya AA Estate
ESPRESSO: Organica (øko)
UGE 31/2019
KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA
ESPRESSO: D'oro
UGE 30/2019
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe Kerchanshe Grade 2
ESPRESSO: Burundi Espresso Festival
Så er der smagsfest i Afrika. Kaffe-smagsprøverne er fra moderlandet med lysristet Yirgacheffe fra Etiopien. Espresso er mørkristet Burundi Musema under Espresso Festival overskriften der er lig Full City + ristning. En vildbasse. Enjoy.
UGE 29/2019
KAFFE: Papua Ny Guinea (Øko) Enorga
ESPRESSO: Miscela Uno Blonde
Vi tager ø-hop til PNG og smager på dejligt frugtet frisk sommerlig Enorga som ugens kaffe-smagsprøve, mens espresso smagsprøverne består af en ly ristning af Miscela Uno. Yes! Frisk sommerlig. Det må være ugens tema. Enjoy.
UGE 28/2019
KAFFE: Colombia Supremo
ESPRESSO: Miscela Bacca
Vi er dykket længere ind i sommerferien og også en smule i vejret. Men det er dansk sommer og jo trods alt genkeldeligt. Smagsprøverne i denne uge er langt fra danske - naturligvis - men de er meget genkendelige. Både Colombia Supremo (Cafe Sofia) er meget fast i Risteriets sortimentet gennem en hånrdfuld år eller to - og det samme gælder espresso Bacca. Så smag på noget klassisk Risteriet her i uge 28.
UGE 27/2019
KAFFE: Indonesien Java
ESPRESSO: Miscela Potente
Kaffe: Det er navnet alle kan forstå .. men her kan I også smage hvordan det kan være en helt fantastisk oplevelse. Ikke supermarkeds-træt eller standard. Superb Java, nyristet og fuld af eventyr!
Espresso: Potente er kaffen til de lyse sommeraftner når dagen skal rundes godt af. Eller de varme morgener når søvnen skal ud af øjnene. Kraftfuld potent (..) oplevelse.
UGE 26/2019
KAFFE: Brasilien Morro Cavado
ESPRESSO: Miscela D'oro
Kaffe: Afløseren - sommervikaren - for Los Pinheros er Morro Cavado. Minder meget om hinanden - fylden og sødmen. Enjoy.
Espresso: Klassisk elegant espresso Miscela D'oro.
UGE 25/2019
KAFFE: Costa Rica Atenas
ESPRESSO: Honduras Las Capucas, made-for-espresso (øko)
Kaffe: Vi tager på gæstevisit i mellemamerika med fine kaffebønner fra markerne omkring landsbyen Atenas i Costa Rica. Der er lagt en Full City profil henover og du skal være klar på fremragende fylde, vanedannende sødme og elegant oplevelse. Den perfekte grill-kaffe .. :)
Vores økologiske Honduras er blevet en populær bønne til espresso-brygninger. Nu sender vi den ud til espresso-smagsprøve-modtagerne og håber alle kan smage hvorfor det er. dejlig dybde og lækker afslutning med lang eftersmag. Enjoy.
UGE 24/2019
KAFFE: Burundi Musema
ESPRESSO: Organica DARK / DUO (øko)
SÆSON KAFFE for juni, juli og august er fra landsbyen Musema i Burundi. Lysere kaffebønne med dejlig sødme i fin mellemfyldig krop. Det er til kaffe-smagsprøverne, men espresso-smagsprøverne er fyldte med en test af en ny mørkere Organica profil. Der leges lidt i produktionen og her er et bud på en økologisk uno :)
UGE 23/2019
KAFFE: Guatemala Atiatlan
ESPRESSO: Organica (øko)
UGE 22/2019
KAFFE: Mexico Chiapas (øko)
ESPRESSO: Triple-B (Brasilien trio: 60 Los Pinheros, 20 Santos & 20 Mundo Novo)
UGE 21/2019
KAFFE: Brasilien Mundo Novo (øko)
ESPRESSO: D'oro
UGE 20/2019
KAFFE: Kenya AA Estate
ESPRESSO: Uno
I uge 20 er der evergreens til den store guldmedalje. Vasket (Mount) Kenya arabica i lys ristning der folder smagsprofilen helt ud og med spænding på syrligheden. Bliver det for meget må man gerne toppe spidserne af med lidt mælk. Eller afvente den køler lidt. Dejlig kaffe af højeste kvalitet. Til espresso brygningen er der Uno. Det er bare så betryggende at smide nyristede Uno-bønner i kværnen og vide man er på sikker kurs. Ikke stram kurs. Men sikker kurs.
UGE 19/19
KAFFE: Deep Dark CDB (øko)
ESPRESSO: Deep Dark CDB (øko)
Vi har taget vores fine økologiske Novo Mundo bønne fra Brasilien og leget lidt med risteprofilen. Fra den mellemlyse C+ har vi skruet op til en FC+ og ud kommer en meget mørk og dejlig version. Det er derfor i denne uge samme smagsprøve til både 'kaffe' og til 'espresso'. Rigtig god fornøjelse.
UGE 18/19
KAFFE: Honduras Las Capucas (øko)
ESPRESSO: Miscela Bacca
Kaffen er fra Honduras, økologisk og i mørkere end af skalaen for os. Hvilket er full-city. Her er noget til afterdinner kaffen eller andre tider på dagen hvor noterne skal være dybe.
Efter at have prøvet Bacca i lys udgave før påske er vi nu tilbage i klassisk mellemmørk version. Her hvor Bacca er tung og med kraftig fylde. Den 'fede' frugtede espresso.
UGE 17/19
KAFFE: Peru La Requia | SÆSON KAFFE | ØKO
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 16/19
KAFFE: Etiopien Limu Farmers Coop | ØKO
ESPRESSO: Guatemala Pampojila Plantation | RFA
Påsken er her og vi har to påske-påhit som vi sender afsted i denne uge: Guatemala Pampojila Plantation RFA - mørkeristet til espresso. Og Etiopien Limu Farmers Coop - lysristet til alm kaffe. Enjoy. Og god påske!
UGE 15/19
KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA
ESPRESSO: Bacca Brillante
Nu skal smagsprøve-modtagerne med kaffe smage den helt fantastiske Guatemala Pavayalito. Rainforest Alliance certificeret og trods lys rist samt fine himmelske højdemeter er den blød og næsten rund i syrligheden. Fremragende forårskaffe.
Espresso smagsprøven er en Påske-Edition af Bacca. Nemlig den vi kalder 'Brillante' hvor vi har vendt risteprofilen lidt om. Fra en mørk Full City og ned til en lys City +. Det gør en forskel. Der er mere friske toner og livlige bær. Glæd dig.
UGE 14/19
KAFFE: Ecuador Vilcabamba
ESPRESSO: Miscela D'oro
Ugens kaffesmagsprøve er fra Ecuador. Det er en kaffe vi sælger i grønne (rå) bønner til hjemmeristerne og derfor ikek har i normalt nyristet sortiment. Men nu tester vi den lige og rister i en Full City til dem der er glade for lidt fyldig mellemblød og sødlig sydamerikansk kaffe.
Mere klassisk er ugens espresso smagsprøve da vi sender vores "guld" blend - den mellemlyse D'oro. Elegant og afrundet espresso der giver spil til mindre mængder mælk og skaber en fremragende cortado. Men naturlivgvis brugbar og interesant til flere espresso varianter. Det er bare at prøve.
UGE 13/19
KAFFE: Etiopien Limmu
ESPRESSO: Miscela Organica (økologisk)
Vi har en frisk levering af Limmu på lager og der skal lige smages på den. Så det er ugens kaffe-smagsprøve. Flot fylde, klassisk etiopisk bund med lidt mørke toner fra en full-city ristning.
Organica er en slags lillebror - eller lillesøster - til Uno. Den vokser og gør sig til som espresso blend og populær hos bl.a. KAF på Nørrebro, Ganis på Østerbro og hos Aarstiderne i både Nordhavn og oppe på Krogerup avlsgård.
UGE 12/19
KAFFE: Costa Rica Candelilla Estate
ESPRESSO: Miscela Uno
Det er en ret fantastisk Costa Rica kaffe den her. Nu er Costa Rica jo - i den her kvalitet - en ret sikker succes. Men med Candelilla Estate har oplevelsen da lige fået et niveau mere.
Uno, uno, uno. Det er jo en mest Risteriet-agtige smagsprøve du kan få. Vores blend #1 fra de tidlige dage i garagen i Sorgenfri til dagens dagelige produktioner i lageret i Rødovre.
UGE 11/19
KAFFE: Colombia Cafe Sofia Supremo
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 10/19
KAFFE: Peru
ESPRESSO: Potente
UGE 9/19
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: CA (Centroamérica)
Til abonnementskunder med kaffe-smagsprøver sender vi vores gode fyldige Los Pinheros bønne afsted. Fra Brasilien. Gennem snart 4 år har vi haft samarbejde med denne farm.
Dem med espresso-smagsprøver bliver de første til at stifte bekendtskab med en ny blend i sortiment. Om det bliver et besøg eller fast må tiden vise. CA er en blend af Honduras og Guatemala. To af vores favoritter i en mellemristning. Tiltænkt at kunne bruges til alle bryggemetoder. En moderne espresso, eksempelvis!
UGE 8/19
KAFFE: Guatemala Finca Nueva Granada
ESPRESSO: Triple-D espresso Blend
I uge 8 prøver vi lige at teste to alternativer til vores faste sortiment. Guatemala er kaffe-smagsprøve. Men det er ikke vores almindelige lyse Guatemala. Det er en mere mellemristet Nueva Granada vi tester. Mere fylde og med toner der har mere tyngde i karamel end citrus. Så balancen er ændret lidt ifht Pacayalito. Til espresso-smagsprøve tager vi og sender en ny relativ veltestet prøveballon op. Vi rister nemlig Miscela D'oro i en mørk udgave. Og så kalder vi den Triple-D. Ristet FC+ og så har du en dunkel, dyb og dejlig espresso.
UGE 7/19
KAFFE: Kenya AA Mount
ESPRESSO: Miscela Uno
I uge 7 er der kørt et par klassiske Risteriet bønner afsted. Den friske lysristede Kenya. Næsten floralt overfald til næsen og ribena-bær til ganen. Det var kaffe-smagsprøven, mens vores mest populære blend; Miscela Uno, er sendt ud som espresso-smagsprøve. Det er den vi selv brygger i vores egne tre cafeer. Alsidig og absolut et Risteriet kendetegn.
UGE 6/19
KAFFE: Mexico Chiapas (økologisk)
ESPRESSO: Miscela Organica (økologisk)
Ugen op til vinterferien og vi sender lidt grønt afsted . Det er de to økologiske kaffer. Mexico Chiapas fra Berilo og vores egen espresso blend "Organica".
Mexico er en mellemristning, det vi kalder City +. Mange bruger den til de moderne slow-brew-brygninger som pour-over eller aeropress. Stempelkanden vil også været et hit og for mere effektivtet på kontoret så skal den bare i kaffemaskinen.
Organica er det man førhen keldte en "espressoblanding". Nu er grænserne/rammerne visket noget ud og en blend som Organica er mere at vælge for din fylde og krydrede profil end for at den oprindelig var lavet til espresso. Med det sagt er det jo hvad de fleste bruger den til. Brygning i espressomaskine. Flere cafeer vi leverer til har den i kværnen og laver alt fra ren espresso til dobbelt Cappuccino på Organica.
Men alt er muligt.
UGE 5/19
KAFFE: El Salvador Molten Candy RFA
ESPRESSO: Miscela D'oro
Denne uge byder på en gæstebønne og en klassiker. El Salvador rister vi denne uge til smagsprøver fordi vi har en rest tilbage efter vi tog nogle sække hjem til brug omkring julen og nytåret. En super blød og sød bønne der egner sig bredt til slowbrew (aeropress, clever dripper, ect) såvel som klassisk filkterkaffe. Det er en Rainforest Alliance certificeret kaffe.
Miscela D'oro er klassisk Risteriet. Den har været i vores sortiment i mange år. Næsten fra starten. Det er en blanding der indeholder blot to bønner, men de er fra vores fineste udvalg og sammen giver de en elegant blanding der gør sig godt for dem der har bevæget sig fra klassisk fyldig espresso og mod de mere lyse trends der de senere år har domineret dagsordenen for kaffe såvel som espresso entusiasterne.
UGE 4/19
KAFFE: Guatemala Pacayalito RFA
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 3/19
KAFFE: Etiopien Wild Coffee Bench Maji (Ø)
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 2/19
KAFFE: Honduras Las Capucas (Ø)
ESPRESSO: Miscela Uno #1
UGE 1/19
KAFFE: Indonesien Java Jumpit
ESPRESSO: Miscela Organica (Ø)
_____________________________________
UGE 52/18
KAFFE: El Salvador Molton Candy RFA
ESPRESSO: Triple D
UGE 51/18
KAFFE: Risteriet Julekaffe 2018
ESPRESSO: Risteriet Julekaffe 2018
UGE 50/18
KAFFE: Brasilien Mundo Novo, økologisk
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 49/18
KAFFE: Indonesien Raja Komodo Flores, RFA (SÆSON KAFFE)
ESPRESSO: Miscela Bacca, den fyldige med mørk sød tung fruigt glød
UGE 48/18
KAFFE: Colombia Cafe Sofia Supremo
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 47/18
KAFFE: Mexico Chiapas (økologisk)
ESPRESSO: Miscela Potente eller D'oro
UGE 46/18
KAFFE: Guatemala Otonõ ØKO (SÆSON KAFFE)
ESPRESSO: Miscela Organica
UGE 45/18
KAFFE:
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 44/18
KAFFE: Momento Blend
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 43/18
KAFFE: Kenya AA
ESPRESSO: Brasil Fazenda Espresso
UGE 42/18
KAFFE: Honduras Las Capucas (ø)
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 41/18
KAFFE: Indonesien Old Brown Java
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 40/18
KAFFE: Bright Light Zeppelin Blend
ESPRESSO: Bright Light Zeppelin Blend
UGE 39/18
KAFFE: Guatemala
ESPRESSO: Honduras Las Capucas (Ø)
UGE 38/18
KAFFE: Etiopien Limmu
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 37/18
KAFFE: Mexico Light Chiapas
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 36/18
KAFFE: Seerupgaard Farm Blend
ESPRESSO: Seerupgaard Farm Blend
UGE 35/18
KAFFE: Guatemala Otonö (Øko Sæson)
ESPRESSO: Guatemala Otonö (Øko Sæson)
UGE 34/18
KAFFE: Papua Ny Guinea (Øko)
ESPRESSO: Miscela Organica (Øko)
UGE 33/18
KAFFE: Colombia Supremo
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 32/18
KAFFE: Major Tom
ESPRESSO: Major Tim
UGE 31/18
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 30/18
KAFFE: Etiopien Harrar (Økologisk)
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 29/18
KAFFE: Caffé de Frutta Estiva
ESPRESSO: Caffé de Frutta Estiva
UGE 28/18
KAFFE: Costa Rica - Tarrazu La Trinidad
ESPRESSO: Miscela Uno - summer edition
UGE 27/18
KAFFE: Guatemala Pacayalito - dark roast
ESPRESSO: Guatemala Pacayalito - dark roast
UGE 26/18
KAFFE: Costa Rica - Tarrazu Blonde Edition
ESPRESSO: Miscela Organica
UGE 25/18
KAFFE: Honduras Las Capucas - ØKO
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 24/18
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 23/18
KAFFE: Southern Sailors Blend
ESPRESSO: Southern Sailors Blend
UGE 22/18
KAFFE: Indonesien Wahana Rasuna Natural
ESPRESSO: Brasilien Daterra Yellow Boubon espresso roast
UGE 21/18
KAFFE: Brasilien Mundo Novo - ØKO
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 20/18
KAFFE: Kenya Estate AA
ESPRESSO: Brasilien Los Pinheros - espresso roast
UGE 19/18
KAFFE: Costa Rica
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 18/18
KAFFE: Brasilien Sweet Blue - Rainforrest Alliance
ESPRESSO: Brasilien Sweet Blue - Rainforrest Alliance
UGE 17/18
KAFFE: Momento
ESPRESSO: Miscela Organica
UGE 16/18
KAFFE: Project 2610
ESPRESSO: Project 2610
UGE 15/18
KAFFE: Ethiopien Limmu
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 14/18
KAFFE: Major Tom
ESPRESSO: Major Tom
UGE 13/18
KAFFE: Guatemala Pacayalito Estate - Rainforrest Alliance Certificeret
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 12/18
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: Miscela Organica - ØKO
UGE 11/18
KAFFE: Mexico Chiapas - ØKO
ESPRESSO: Barsilien Los Pinheros - Roasted for espresso
UGE 10/18
KAFFE: Etiopien Natural Abyssinian Mocca
ESPRESSO: Cafe Chama
UGE 9/18
KAFFE: El Salvador Finca San Ernesto - Honey SHG
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 8/18
KAFFE: Papua Ny Guinea - ØKO
ESPRESSO: Daily Espresso
UGE 7/18
KAFFE: Colombia Supremo
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 6/18
KAFFE: Tanzania Kilimanjaro Mdr. kaffe februar - ØKO & Rainforrest Alliance
ESPRESSO: Costa Rica Tarazu La Trinidad Roasted for espresso
UGE 5/18
KAFFE: Café do Brasil ØKO
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 4/18
KAFFE: Miscela D'oro Paris
ESPRESSO: Miscela D'oro Paris
UGE 3/18
KAFFE: Caffé Ecologia
ESPRESSO: Miscela Ecologia - espresso blend [beta version]
UGE 2/18
KAFFE: Café Marrom - Brazil medium roast
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 1/18
KAFFE: Mdr. kaffe Honduras Cerro Azul - ØKO
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 5/17
KAFFE: Julekaffen 2017 (ØKO)
ESPRESSO: Julekaffen 2017 (ØKO)
UGE 50/17
KAFFE: Mexico (ØKO)
ESPRESSO: Miscela Organica (ØKO)
UGE 49/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu la Trinidad
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 48/17
KAFFE: Colombia San Lorenzo
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 47/17
KAFFE: Etiopien Limmu
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 46/17
KAFFE: PNG Korofeigu Bena Bena (ØKO)
ESPRESSO: Brasilien Los Pinheros - Espresso Roast
UGE 45/17
KAFFE: Guatemala Pacaylito RFA
ESPRESSO: Dóro Paris
UGE 44/17
KAFFE: Cuba Sierra Maestra (Mdr. kaffe november)
ESPRESSO: Caffé Aurora
UGE 43/17
KAFFE: Mexico (ØKO)
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 42/17
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: Organica
UGE 41/17
KAFFE: Bolivia Villa Oriente (ØKO) Mdr. Kaffe
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 40/17
KAFFE: Costa Rica BLONDE
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 39/17
KAFFE: Guatemala Pacayalito DARK (Rainforrest Alliance)
ESPRESSO: Caffé Vivace [limited edition]
UGE 38/17
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe (ØKO)
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 37/17
KAFFE: Caffé Quotidiano
ESPRESSO: Espresso Quotidiano
UGE 36/17
KAFFE: Honduras Capucas Øko
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 35/17
KAFFE: Indien Monsoon Malabar AA (MDR)
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 34/17
KAFFE: Eth Limmu
ESPRESSO: Miscela Organica Øko
UGE 33/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu Trinidad
ESPRESSO: Mary Jane (Copenhagen Coffee Trail)
UGE 32/17
KAFFE: Panama (MDR)
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 31/17
KAFFE: Kenya AA Estate
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 30/17
KAFFE: Indonesien Java
ESPRESSO: BIG DOG (Brisbane Espreso Scene #1)
UGE 29/17
KAFFE: Caffe Trio
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 28/17
KAFFE: Brasilien santa Cristina Øko
ESPRESSO: Miscela Organica
UGE 27/17
KAFFE: Colombia San Lorenzo
ESPRESSO: Espresso Potente
UGE 26/17
KAFFE: Guatemala Pacayalito RFA
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 25/17
KAFFE: Etiopien Sidamo (sæsonkaffe)
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 24/17
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe Øko
ESPRESSO: CDB Los Pinheros Espresso Style
UGE 23/17
KAFFE: Brasilien Cerrado Peaberry (ØKO)
ESPRESSO: Espresso Verano
UGE 22/17
KAFFE: Rwanda Karenge
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 21/17
KAFFE: Kenya Estate AA (Rainforrest alliance)
ESPRESSO: Peaberry Espresso
UGE 20/17
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: Miscela Organica (ØKO)
UGE 19/17
KAFFE: Nepal Nuwakot Himalaya Mdr. Kaf
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 18/17
KAFFE: Risteriets Momento
ESPRESSO: Miscela Mayo
UGE 17/17
KAFFE: Indonesien Java Blawan Estate
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 16/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu La Trinidad
ESPRESSO: Costa Rica Tarrazu La Trinidad - espresso roast
UGE 15/17
KAFFE: PNG
ESPRESSO: Daily Espresso
UGE 14/17
KAFFE: Columbia San Lorenzo Mdr. Kaf
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 13/17
KAFFE: Etiopien Limmu
ESPRESSO: Miscela Organica (ØKO)
UGE 12/17
KAFFE: Mexico Chiapas (ØKO)
ESPRESSO: Miscela Potente
UGE 11/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu La Trinidad
ESPRESSO: Brasilien Santa Cristina (ØKO) Mdr. Kaf
UGE 10/17
KAFFE: Guatemala Pacayalito (Rainforrest Alliance)
ESPRESSO: Peaberry Blend
UGE 9/17
KAFFE: Santa Cristina (ØKO) Mdr. Kaf
ESPRESSO: Bacca
ØKO JULE ABO: Etiopien Yirgacheffe
UGE 8/17
KAFFE: Etiopien Djimma
ESPRESSO: Honduras Capucas (ØKO RFA) MDR KAF
UGE 7/17
KAFFE: Brasilien Cerrado Øko Peaberry
ESPRESSO: Variant af D'oro blend
ØKO JULE ABO: Honduras Capucas (ØKO RFA) MDR KAF
UGE 6/17
KAFFE: Colombia Suarez
ESPRESSO: Vintersne espresso blend
ØKO JULE ABO: Mexico Chiapas
UGE 5/17
KAFFE: Honduras Capucas (ØKO RFA) MDR KAF
ESPRESSO: Miscela Uno
ØKO JULE ABO: Momento Organica
UGE 4/17
KAFFE: Brasilien Grota Funda
ESPRESSO: Brasilien Grota Funda
ØKO JULE ABO: Etiopien Yirgachaffe Gayo
UGE 3/17
KAFFE: Indonesien Sumatra
ESPRESSO: Miscela Potente
ØKO JULE ABO: Brasilien Cerrado Øko PB
UGE 2/17
KAFFE: Kenya Estate AA
ESPRESSO: Miscela D'oro
ØKO JULE ABO: Mexico Chiapas
UGE 1/17
KAFFE: Nicaragua Red Catuai Los Altos (Mdr kaffe)
ESPRESSO: Miscela Organica (Øko)
ØKO JULE ABO: Momento Organica
UGE 52/16
KAFFE: Guatemala Pacayalito (RFA)
ESPRESSO: Miscela Bacca
ØKO JULE ABO: Etiopien Yirgachaffe Gayo
UGE 51/16
KAFFE: Costa Rica Tarrazu La Trinidad
ESPRESSO: Miscela Uno
ØKO JULE ABO: Brasilien Cerrado PB
UGE 50/16
KAFFE: Peaberry Blend (Jule Espresso 2016)
ESPRESSO: Indonesien Sumatra Mandheling
UGE 49/16
KAFFE: Cafe Cubano
ESPRESSO: Cuba Espresso
UGE 48/16
KAFFE: Mexico Chiapas ØKO
ESPRESSO: Daterra (Very Light Espresso Roast) rfa
UGE 47/16
KAFFE: Panama La Gloria Estate
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 46/16
KAFFE: Guatemala Pacayalito (RFA)
ESPRESSO: Miscela Potente (20% robusta)
UGE 45/16
KAFFE: Kenya Estate AA
ESPRESSO: Daterra Espresso Collection (RFA)
UGE 44/16
KAFFE: El Salvador Andalucia (ØKO) Mdr Kaf Nov
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 43/16
KAFFE: Brasilien Cerrado Peaberry (øko)
ESPRESSO: Miscela Organica (øko)
UGE 42/16
KAFFE: Nicaragua UCASUMAN
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 41/16
KAFFE: Indonesien Java
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 40/16
KAFFE: Cafe Cubano (CUba / MDR)
ESPRESSO: Cuba Espresso Suitable
UGE 39/16
KAFFE: Etiopien Limmu
ESPRESSO: Costa Rica Espresso Suitable
UGE 38/16
KAFFE: Colombia Excelso (MDR)
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 37/16
KAFFE: Honduras Santos Garcia Perez
ESPRESSO: Miscela Organica
UGE 36/16
KAFFE: Etiopien Sidamo Honeybird
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 35/16
KAFFE: Costa Rica Aquaries (Rainforest Alliance)
ESPRESSO: Miscela Potente (20% robusta blend)
UGE 34/16
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: Cafe Casablanca (km espresso organic blend)
UGE 33/16
KAFFE: Kenya Estate AA
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 32/16
KAFFE: Indonesien Raja Komodo (økologisk / MDR KAFFE)
ESPRESSO: Miscela Daterra Bruzzi
UGE 31/16
KAFFE: Costa Rica Tarrazu Trinidad
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 30/16
KAFFE: Hispaniola (MDR KAFFE JULI)
ESPRESSO: Miscela Organica (øko espresso)
UGE 29/16
KAFFE: Mexico Chiapas (økologisk)
ESPRESSO: Miscela Uno
UGE 28/16
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe Gayo (øko)
ESPRESSO: Santa Rosa Espresso Shot
UGE 27/16
KAFFE: Guatemala Pacayalito Estate (rfa fairtrade)
ESPRESSO: Miscela D'oro
UGE 26/16
KAFFE: Brasilien Cerrado (øko)
ESPRESSO: Miscela Bacca
UGE 25/16
KAFFE: Midnight Momento (øko)
ESPRESSO: Darkanika (øko)
UGE 24/16
KAFFE: Dominican Joe
ESPRESSO: Brasilien Daterra Bruzzi
UGE 23/16
KAFFE: Colombia Dark Roast (full city + profile)
ESPRESSO: Colombia Dark Roast (full city + profile)
UGE 22/16
KAFFE: Zimbabwe Perzuru (mdr kaffe juni)
ESPRESSO: Miscela Potente (20% robusta)
UGE 21/16
KAFFE: Brasilien Los Pinheros Estate
ESPRESSO: Miscela Organica (øko)
UGE 20/16
KAFFE: Indonesien Java Blawan
ESPRESSO: Miscela Uno