Historik på Risteriets smagsprøver

Har du abonnement på det af vores to smagsprøve-kaffeabonnementer, enten Espressosmagsprøver eller Kaffesmagsprøver, kan du her se hvad vi har sendt afsted de seneste par uger, måneder .. og år. Samt hvad der er på vej lige nu her. 

 

UGE 42 - 2021

KAFFE:  Guatemala Huehue. Økologisk, fyldig og fremragende. Der er noget at klemmen sammen om i kaffekoppen imens kulden rusker ude i efterårferien.  

ESPRESSO: Bacca. Klassisk fyldig Full City Bacca. Varm og hyggelig - en god aromatisk krammer. Fin gnist i mørke toner af kakao og modne bær.  

 

UGE 41 - 2021

KAFFE:  Peru Calles Las Flores. En mild friskehed er kendetegnet for Calle Las Flores.  Ristet i en Full City udgave med en kaffeoplevelse der er blød med let fylde. Karamel og nød.

ESPRESSO: Major Tom. Rockets beans here we go. Den lyseste espresso vi kan lave. Så der er klassiske espresso komponenter krydret med Kenya og resultatet er en lækker syrlighed der gerne skulle åbne dit espresso skud op - og sende på sensorisk stjernefart. Enjoy. 

 

Den 1. oktober var Kaffens Dag og i den anledning lavede vi to særlige kafer - i to ristninger hver. Så vi havde lys og mellemlys Etiopien. Og mellemlys og mellemmmørk Brasilen. De ristes og sendes til de kunder har bestilt henover weekenden fra vi åbnede salget fredag d. 1. OIg det kan du som kaffe- og espresso smagsprøve modtager nyde godt af. 

UGE 40 - 2021

​​​

KAFFE:  Etiopien - økologisk Shenteweyna Village. Den lyse City profil. Frisk citrus syrlighed, men afrundet flot og ikke stikkende - men energisk og en klassisk kaffe fra moderlandet. 

ESPRESSO: Brasilien Daterra Sunrise - Rainforest Alliance. Ristet i den meget espressoegnede Full City profil. Godt med sød toine som kakao, bær og nød. Meget klassisk oplevelse i høj kvalitet fra legendarisk kaffefarm. Enjoy!

 

UGE 39 - 2021

KAFFE:  Brasilien Morro Cavado. Helt igennem fremragende kaffe fra det store mokkaland. Der er sødme og fylde. En mellemmørk til mørk Full City ristning. It is indeed very good! 

ESPRESSO: Miscela D'oro. Den gyldne "Miscela D'oro" blend med elegant og balanceret mellemlys tone. Der er lidt af denne karamel-nødde-tone som ofte søges med mellemristene - men et fint twist i den livlighed som opstår både i indledende og eftersmag. 

 

 

UGE 38 - 2021

KAFFE: Desperado. Økologisk City+ kaffeblend lavet specielt til ugens kaffesmagsprøver. Skyder lidt friskhed først og tilføjer senere mere blød smag. Er forsøgsvis lidt over det hele - så en spændende vild oplevelse. Enjoy.   

ESPRESSO: Potente Øko. Vores Full City+ er den mørke men søde espresso blend. Efter en lang dejlig sensommer er vejret så småt skiftet og det kan kræve lidt ekstra varme i koppen og kroppen. Her er Potente ØKO god. Den har glød til selv de mørke aftener. Enjoy. 

 

UGE 37 - 2021

KAFFE: Etiopien Masha. Moden mangosødme og chokolade er modspillet til en ellers ret rå fylde er på smagsprøver på denne full-city version af Etiopiens Masha.   
   *** Masha er i sortiment som en af vores CYC (Customize your coffee, hvor de selv vælger risteprofil) men som abo-kaffe-smagsprøve ristet hele ugen som Full City ***

ESPRESSO: Organica DARK. Den normalt lyse øko espresso i fuld fed Full City+ med alt hvad det giver af kant, koncentrat og lidt røg på bagsmækken. Økologien rister vi ikke væk, m en citrus tone og lille lys chokonød skal du ikke forvente findes i denne Organica udgave. Men prøv den - og ret vild til mælkedrikkene. 

 

UGE 36 - 2021

KAFFE:  Nicaragua Limoncillo Red Catuai SÆSONKAFFE. En bombe af en festlig kaffestart på efteråret. De kommende tre måneders besøg i sortiment fra Limoncillo farmen er en fyldig, sød, relativ tung og vanvittig lækker oplevelse. Kunne sagetens sendes ud som espresso-smagsprøve også - og det bliver den måske også senere. Men i uge 36 er det kaffe smagsprøve. 

ESPRESSO: "Maze Daily Espresso Limited Edition 40" er ugens espresso-smagsprøve og et stort shout-out til vores gode venner hos John&Woo. Relativ nyåbnet i lokaler i Nordhavn og en cafe/bistro med allerede flere års succes i A'mar. Tag forbi og besøg dem. Lækkert køkken og heldigvis fantastisk nyristet kaffe fra Risteriet i kaffekopperne. 

Læs mere her: https://www.johnogwoo.dk/

 

UGE 35 - 2021

KAFFE:  Costa Rica Tarrazu i Full City. Det er en miniwalk down memorylane. For selvom vi i nogle år nu har kørt Costa Rica fra Tarrazu regionen i den mellemlyse City+ version så husker både trofaste kunder og ikke mindst mange af os i Risteriet med glæde tilbage, på dengang den var fast i sortiment som Full City. Det er en kaffe der kan det hele. Er kvaliteten til det kan den ristes lyst, mellem og mørkt. Super kaffe og spændende muligheder. Og nu laver vi så dette lille remake i Full City. Enjoy. Det er en sublim og fyldig kaffe!

ESPRESSO: Potente Classic. Man kunne tro det var ren inspiration fra ugens valg af kaffe-smagsprøve at vi hiver Potente Classic frem til espresso-ditto. Og det kan sagtens være. I hvert fald er det tid at møde efteråret med endnu en mere mørk og varmglødet oplevelse. Vi laver Potente Classic ved at mikse Brasilien Morro Cavado med Indonesien Java. Det var den udgave vi lavede efter at vi de første år brugte robusta sorten i blends. Og før vi - som nu - laver den moderne Potente i økologisk udgave. Enjoy. Der er fart og røg på. 

 

UGE 34 - 2021

KAFFE:  Kenya AA. Vi har touchdown i det afrikanske og det lyse. Det er gode sager når vi smager Kenya AA. Frugtet, frisk, bær-power. Saftig kaffe! City rist (den lyse)

ESPRESSO: Centro Dorato. Dette er en mellemmørk ristning af Miscela D'oro - vores normale lyse espresso blend. Profilen er Full City i stedet for City+. Ret fed twist det giver og gør D'oro mere rund. Og lidt mere fylde naturligvis. 

 

UGE 33 - 2021

KAFFE:  Malawi. Det er tæt på sidste chance for denne SÆSONKAFFE. Den tidlige sommer, den varme ferietid og her på falderebet mod efteråret har Malawi været gæst i sortiment. Et fint møde med afrikansk krydderi som den solide bund med syrlighed, lidt floralt tone og den her lidt rå essens. 

ESPRESSO: Miscela Uno. It's that time! Uno er en blend som gør mange glade kaffebryggere .. endnu gladere. Dagligt. Om det er fra hjemmebrygningen, fra vores cafe i Helgolandsgade eller en af vores forhandlere. It's a bit of a classic :) 

 

UGE 32 - 2021

KAFFE: Honduras. Økologisk Capuas i den mellemlyse City +. Spræld med friskhed og samtidige den gode nødde fornemmelse.  

ESPRESSO:  Big Al. Den dynamiske og organiske (..) blend med Guatemala Huehue, Mexico Chiapas og Honduras. Boom. Full City rist og rigtig rar.  

 

UGE 31 - 2021

KAFFE: Guatemala BLONDE (Øko): Vi er i den lyse ende men stadig med fin fylde. Det er nyristet og det er fra højderne i Guatemala. Det lyder godt og det er godt. Det er faktisk fremragende! Varinaten med Guatemala Blonde vi laver er blevet økologisk i foråret. Den var RFA certificeret før. 

ESPRESSO:  Miscela Uno BLONDE. Vi sender Uno ud med den lille twist at den er ristet som City+ og ikke Full City. Derfor Blonde tilføjelsen. Det er ikke helt lyst men det er mellemlyst og forskelligt nok fra klassisk mellemmørk Uno til at det kan smages. Som når vi gør det med Bacca (Bacca Blonde) åbner vi mere op for friskheden og det er en fin lille forårsløjerlighed. 

 

 

UGE 30 - 2021

KAFFE:  Nicaragua Las Morenitas Natural. Apple, Cherry, Raspberry, and Rose. Lyder som sortiment i den lokale juicebar, men bare en cocktail af kaffenoter i denne uges kaffe-smagsprøve. 

ESPRESSO: Mary Jane. Olympisk blend. Mellemfyldigt med rund bund og søde toner.

 

UGE 29 - 2021

KAFFE:   Etiopien Masha. Fersken og mango. Citrus og te. Det er de lyse lækkerier der er på spil denne uge med smagsprøver på Etiopiens Masha. Område tæt på Sidamo og drevet af dobbelt OL-guldvinder.

*** Masha er i sortiment som en af vores CYC (Customize your coffee, hvor de selv vælger risteprofil) men som abo-kaffe-smagsprøve ristet hele ugen som City+ ***

ESPRESSO: Bacca. For to uger siden var det den lyse variant: Bacca Blonde. Men her i denne uge går vi klassisk med alm FC Bacca. Varm og hyggelig - en god aromatisk krammer .. nu hvor det næsten er tilladt igen. Fin gnist i mørke toner af kakao og modne bær.  

 

 

UGE 28 - 2021

KAFFE: Cuba Serrano Lavado. Halløjsa! Så kom der caribisk kaffe flyvende på besøg. Vi er ikke helt klar til at have den i webshoppen endnu, men går og tilpasser risteprofilen. Er endt med en City+ (næsten City +++++) for at holde den store cigarføring lidt tilbage, men på samme tid udforske den enorme fylde. Enjoy. 

ESPRESSO: Organica. Den lyse øko espresso. Det er både helt moderne og meget klassisk på samme tid. City+ risteprodil med enorm power og friskhed. Noget af det mest populære fra os igennem mange år. 

 

UGE 27 - 2021

KAFFE: Colombia Supremo. Der trækkes mange sække Colombia ned fra lagereolen i Risteriet. En særlig populær bønne med den rene vaske profil, super flot rund smag der byder på en balanceret friskhed. Fra sommerstempel til aftenkanden, man kan sagtens brygge lød døgnet rundt. 

ESPRESSO: Bacca Blonde. En city+ ristening af den ellers normalt mørkere Full City Bacca. Vi åbner op for mere frisk og floral finesse. Sødmen mere livlig. Spændende sommer esspresso. 

 

UGE 26 - 2021

KAFFE: Mexico Chiapas. Økologisk kaffe der starter let men fylder sig ud. Bliver en dejlig fyldig oplevelse og god lang eftersmag. 

ESPRESSO: Potente Øko. Skal der nydes mokka til skumfiduserne ved lejrbålet? Så er Potente et godt bud. Mørk, fyldig og dejlig unik sødme. 

 

 

UGE 25 - 2021

KAFFE: Etiopien Sidamo. Nu får du noget relativt lyst i din kop med frisk citrus men også god bund. Super spændende bønne fra moderlandet. En af favoritterne på kaffefabrikken. Enjoy.

ESPRESSO: D'oro. Den gyldne "Miscela D'oro" blend med elegant og balanceret mellemlys tone. Der er lidt af denne karamel-nødde-tone som ofte søges med mellemristene - men et fint twist i den livlighed som opstår både i indledende og eftersmag. 

 

UGE 24 - 2021

KAFFE:  Guatemala Los Volcanes Antiqua. Fra Limited Edition Roast sortiment kommer den helt klassiske Guatemala med citrus friskhed og god bund i en City+ ristning. Der er liv og glade dage. 

ESPRESSO: Farm Blend. Hø i håret og ternet skjorte. Vi sender den lyse Seerupgaard blend afsted som smagsprøve. Lavet til Marc og company ude på Dragør og nu snart i Økoskabe rundt om i storkøbenhavn. Læs mere om det er: ww.økoskabet.dk

 

UGE 23 - 2021

KAFFE: Café de verão. Sommerkaffe. Lækker C/C+ ristening af økologiske bønner i friskt blend. 

ESPRESSO: Fazenda Espresso. Så er der midnight-espresso til alle abo-espresso-smagsprøve-kunder. I uge 23 er det en mellemmørk fyldig og ret karameltonet blend der kommer ud i postkasserne. Økologisk. 

 

 

UGE 22 - 2021

KAFFE: Malawi Pamwamba AA+ RFA

Den nye SÆSONKAFFE for sommeren (juni, juli og august) er oplagt her i uge 22 hvor vi lister ind i sommeren. Rainforest Alliance certificeret, ristet i behersket centerprofil, City +. Smukke sødlige stenfrugt noter lister sig op af koppen: fersken og abrikos. Læs mere om Pamwamba her 

ESPRESSO: Miscela Uno

Home of the original Miscela Uno. Der er ikke så meget tvivl for kendere at Risteriet og Miscela Uno er så godt som et og samme. Den mest populære blend i sortiment i hele vores snart 18 årige levetid. Det er stabilt og det er sigende om hvor unik denne blend er. Ristet i Full City og med både stor kærlighed og erfaring.

Kenderne kværner Uno løs igen og igen - og nye kunder kan med fordel starte her.  

 

 

UGE 21 - 2021

 

KAFFE: Mocha-Java. Den überklassiske - og muligvis første - kaffeblend. Skibene fra Indonesien (Java) lagde til havn i Yemen (Mocha) og her mixede man så bønner fra de to steder. Yemen kaffe dog en ustabil størrelse (dengang som nu) og da behov for volumen steg skiftede man fra Yemen til Etiopien for bønner. Og det er også dem vi har sat sammen: Indonesien Java og Etiopien Sidamo. En Risteriet take på Mocha-Java. Frisk og livlige noter og mellemlys ristning og udtryk og fællestemaet. Pour-over, stempel, filter. Fyldig, men ikke kraftig. 

 

ESPRESSO:  Big Al is in town. Igen. Den økologiske gæsteblend der med succes før har sneget sig ind i smagsprøve eller kampagne. Guatemala. Mexico og Honduras i en full-city profil med fylde og tyngde. Kan sagtens tåle - og smage igennem - mælk. Men måske allerbedst kun i små forhold så som macchiatio, cortado eller en lille dobbelt latte. Den slags :)

 

 

UGE 20 - 2021

 

KAFFE: Honduras Capucas. Den er tilbage - den fremragende Capucas bønne. Stadig super smagfuld med fylde og sød tone, stadig økologisk og stadig er sikker succes ved vores smagsbord. Faktisk er den i uge 20 planlagt at blive testet igennem på alle bryggemetoder. Som vi kan lide at gøre det med nye høste. Stay tuned #risteriet

 

ESPRESSO:  Miscela Uno Blonde. Vi sender Uno ud med den lille twist at den er ristet som City+ og ikke Full City. Derfor Blonde tilføjelsen. Det er ikke helt lyst men det er mellemlyst og forselligt nok fra klassisk mellemmørk Uno til at det kan smages. Som når vi gør det med Bacca åbner vi mere op for friskheden og det er en fin lille forårsløjerlighed. 

 

 

UGE 19 - 2021

 

KAFFE: Kenya AB. You are in for a treat! Imens der har været støvsuget på kaffebørsen af Kenya AA har vi - som en de andre - hentet hjem af topbønner i sorteringen AB. Hvilket også altid er et dejligt visit. AA og AB henviser til størrlesen på bønnnerne. Denne AB er en screen 16 hvilket er imponerende nok i sig selv. Fyldt med dejlig fantastisk frugt og nærmest slikskål aroma. Lys og legende. Nyd solo eller del med en ven. Flot kaffeoplevelse. 

 

ESPRESSO:  Der er enkelte abonnement modtagere der har både kaffe og espresso smagsprøverne. De vil i denne uge få en ekstra modspil i de poser der kommer ind af døren. Med Potente ØKO som espresso-smagsprøven er vi i den modsatte ende af vores standard ristespænd. Fra Kenya AB i City til Potente Øko i Full City +. Det er mørk og med en fyldig tung sødme . Kakao. Lakrids eftersmag note. Strong stuff. ..Drink safely. 

 

 

UGE 18 - 2021

 

ESPRESSO: Brasilien Dona Nenem. Dette er den nye mørke og relativt røg-flirtende bønne vi har lagt ind som Full City + i sortimentet under Limited Edition Roasts. Så er der altså tung og kraftig espresso på vej til din kop. I forhold til Bacca fra uge 17 skruer vi med andre ord lidt op for varmen. 

 

KAFFE: Brasilien Peaberry Natural. SÆSONKAFFE i Risteriet en måned endnu. De små runde perlebær er en sjov lille kaffe specialitet. Mellemfyldig og klassisk brasiliansk sødme. Husk at det  kun er maj måned med. Så skifter vi igen og får nyt gæstevisit. 

 

 

UGE 17 - 2021

 

ESPRESSO: Bacca. Den norske inspiration. Varm og hyggelig - en god aromatisk krammer .. nu hvor det næsten er tilladt igen. Ristet Full City og fin gnist i mørke toner af kakao og modne bær.  

 

KAFFE: Guatemala BLONDE (RFA): Vi er i den lyse ende men stadig med fin fylde. Det er nyristet og det er fra højderne i Guatemala. Det lyder godt og det er godt. Det er faktisk fremragende!

 

 

UGE 16 - 2021

 

KAFFE & ESPRESSO

 

The Ride. Ny blend som lovet i vinter. Efter julen kom The Drive. Med flytningen kom The Move. Nu er vi oppe at køre i det nye, vejret bliver bedre og bedre og Bertils motorcykel er punkteret. Så det er frem med cyklerne for alle og vi er klar til at drikke The Ride. 

 

En mellemlys ristning der dog flirter lidt med en mellemmørk tone. Det er den ristemæssige zone vi leger i med The Ride. Fylden kommer helt naturligt og der er tunge toner med mørk rundhed jo mere fint du maler.

 

Så er det espresso du brygger er det kakao og ristet hasselnød. Lidt lakrids i eftersmagens lange fornemmelse.  

 

Er det pour-over, filter, stempel, aeropress osv - vil du mere få en karamel tone. Krydret men stadig fin toffee-touch i eftersmagen. 

 

Enjoy The Ride. Tempoet bestemmer du :)

 

 

UGE 15 - 2021

 

KAFFE : Efter lyse løjerligheder med først Costa Rica Juanachute i uge 13 og Masha i uge 14 er vi i denne på en mellemmørk / faktisk ok dyb mørk / ristning af .. Costa Rica Tarrazú San Rafael. Her holder den balancen fra mellemlyse men naturligvis med nyt udtryk. Der er mere dybde da noterne er fyldigere og i sødmen mere glød. Lækkerier fra Tarrazu regionen. The dreamplace to grow coffee :)

 

ESPRESSO: Miscela D'oro kommer afsted til dig med espresso-smagsprøver. Vi er i den mellemlyse ende af de risteprofiler vi arbejder med. Det giver en mere nuanceret espresso end de mørke og tunge, men i dene nyristede version vil du stadig få god bund og lækker blød oplevelse når smagen har foldet sig helt ud. 

 

 

UGE 14 - 2021

 

KAFFE : Etiopien Masha. Fersken og mango. Citrus og te. Det er de lyse lækkerier der er på spil denne uge med smagsprøver på Etiopiens Masha. Område tæt på Sidamo og drevet af dobbelt OL-guldvinder. Det kan noget :)

 

ESPRESSO: Organica. Den lyse øko espresso. Det er både helt moderne og meget klassisk på samme tid. City+ risteprodil med enorm power og friskhed. Noget af det mest populære fra os igennem mange år. 

 

 

UGE 13 - 2021

 

KAFFE : Costa Rica Juanachute Piedra (micro-lot). Catuai og caturra blend i en yellow honey efterbehandling der giver et blødt elegant udtryk som bund under en forsigtig citrus tone. 

 

ESPRESSO: Bacano Blonde Blend. En lys espresso med bønner fra Sydamerika der fylder din kop med frisk frejdig sødme og en vibrerende - og temmelig ínsisterende - cremet blød toptone. Risteprofilen er City+

 

 

UGE 12 - 2021

 

KAFFE & ESPRESSO: The Move. Så går vi i mere koncentreret moving-mode. Efter påske skal vi nemlig være at finde på ny adresse. Så der bliver noget at lave - udover at spise chokolade og drikke The Move - i påsken. The Move er årets påskekaffe, så smart er det nemlig skruet sammen :)

 

The Move består af Guatemala og Costa Rica i en Full City profil. Rund som bare pokker, sød og fremragende fyldig. Prøv på alle tænkelig bryggemetoder. 

 

 

UGE 11 - 2021

 

KAFFE: 

Guatemala Pacayalito (RFA): Der er kommet bønner fra nabofarmen i Guatemala og nu hedder det Pacayalito når den kop har dejlig varm tyngde og søde toner. Vi rister Full City og det hele er som du kender det. Sæt bare vand over.  

 

ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme.

 

 

UGE 10 - 2021

 

KAFFE: Indien Sunheri Plantation AA. I efteråret var denne kaffe SÆSONKAFFE. Nu optræder den i Limited Edition Roasts sortimentet. Super lækker mellemfyldig kaffe med flot præsentation af vasket ren asiatisk arabica fra øverste hylde .. eller måske bjergtop. Den er sjov fordi den smager lidt sødt med fornemmelse af grøn peberfrugt. 

 

ESPRESSO: Miscela Uno. Efter tre espresso blends lidt udenfor normalt sortiment er vi retur med en klassisk Risteriet. Det bliver vel i virkeligheden ikke mere klassisk! Miscela Uno. Så kalibreres der lige :)

 

 

UGE 9 - 2021

 

KAFFE:  Brasilien Peaberry Natural. Den nye SÆSONKAFFE er her og den skal naturligvis smages. Peaberry er små runde bær der er sorteret seperat. En sjov lille kaffe specialitet. Mellemfyldig og klassisk brasiliansk sødme. 

 

ESPRESSO: Major Tom. Efter Mary Jane i uge 8 måtte vi simpelthen genoplive denne Risteriet legende: Major Tom. En lys espresso blend der kan nydes med og uden rumdragt. Månedens Kaffe tilbage i 2018.

Noget af det meste coronasikre kaffe du kan drikke. Space out. Enjoy. 

 

 

 

UGE 8 - 2021

 

KAFFE:  Brasilien Fazenda Verde Øko. Denne version i Full City ristning. Livlige bønner med karamel og de fine bær toner som opstår især i eftersmagen. Enjoy. 

 

ESPRESSO: Mary Jane - en lille genopstandelse. Vi har trukket en brænder og fået opskriften tunet helt perfekt. Det er mellemfyldigt med rund bund og søde toner. Med andre ord - klassiske espresso som vi vældigt godt kan lide det. 

 

 

UGE 7 - 2021

 

KAFFE: En relativ lys City + ristning af den klassiske Java. Lys nok til at åbne op for en spændende sensorisk vifte af krydderi men stadig med god bund. En nytolkning af en historisk heavyweigth. 

 

ESPRESSO: Big Al's Blend. Off the top (..) full on and nothing but organic. Lyder det funky? Så bare vent til du smager! Dette er den økologiske blend der indtager en position midt på risteskalen. I hvert fald imens den er på besøg i uge 7. 

 

 

UGE 6 - 2021

 

KAFFE: Costa Rica Tarrazú. Selv i en mellemlys ristning er det er bare noget der varmer op hvis vinden blæser og regn eller sne rusker løs. Fin balance, nøddetone, viniøs Tarrazu!

 

ESPRESSO: Bacca is back. Den frugtede og fede espresso. Fantastisk fylde.

.. God glød! Det er sådan meget enkel beskrivelse af en espresso blend der vil varme dig op. 

 

 

UGE 5 - 2021

 

KAFFE: Kenya AA. Vi bliver i det afrikanske og vi bliver i det lyse. Så dobbelt op på den friske lyse kaffe. Og selvom der var godt fut i Sidamo i uge 4 så bør du kunne smage at den lige får et tryk mere. Enjoy. Det er gode sager. Saftig kaffe!

 

ESPRESSO: Vi sender ren Morro Cavado som ugens espresso! Det er Brasilien når det er fremragende fyldigt, tungt og rundt. Brygger en helt igennem eminent espresso - såvel som super base for diverse mælkedrikke. 

 

 

UGE 4 - 2021

 

KAFFE: Etiopien Sidamo. Det kan godt være det bliver lysere nu men  .. det er stadig lidt mørk ude de her morgener. Men med Sidamo får du noget lyst i din kop og i den krop. Frisk citrus men også god bund. Super spændende bønne fra moderlandet. Enjoy. 

 

ESPRESSO: Uge fire og vi sender Miscela D'oro afsted til dig med smagsprøver. Vi er i den mellemlyse ende af de risteprofiler vi arbejder med. Det giver en mere nuanceret espresso end de mørke og tunge, men i dene nyristede version vil du stadig få god bund og lækker blød oplevelse når smagen har foldet sig helt ud. 

 

 

UGE 3 - 2021

 

KAFFE:  Guatemala Huehue Øko. Den nye Guatemala i Full City profil. Det er seriøse bønner der smager dejligt fyldige med plads til lille frisk jordbær/kirsebær note i en også dyb sødme ramme.  

 

ESPRESSO:  Organica. I uge 2 havde vi Potente ØKO. Den mørke øko espresso. Nu tager vi den lyse øko espresso. Det er et ret stort hop men vi håber alle er med på skiftet. Det er jo en stor del af smagsprøve-konceptet. 

 

 

UGE 2 - 2021

 

KAFFE:  Mexico Chiapas Øko .. imens det naturligt handler meget om en anden Mexico (SÆSONKAFFEN) skal vi ikke glemme den fremragende Chiapas. Let fornemmelse men dejlig fyldig oplevelse og god lang eftersmag. 

 

ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme. 

 

 

UGE 1 - 2021

 

KAFFE:  Colombia Supremo. Den helt store familieklassiker. Brygger simpelthen så super skøn blød og dejlig kaffe så alle er glade. Det perfekte kalibrering for det nye år. 

 

ESPRESSO: Miscela Uno. Uge et af det nye år. Vi kunne ikke stå for fristelsen. Vi sender Miscela Uno :)

 

 

UGE 53 - 2020

 

KAFFE: The Drive Blend. Vi sætter retning mod det nye år med en Full City ristning. The Drive Blend er en økologisk mellemmørk kaffe med Brasilien og Honduras bønner. 

 

ESPRESSO: Vi slutter året med at sende Miscela Bacca. Fed frugt og fantastisk fylde. Det er sådan meget enkel beskrivelse af en espresso blend der vil varme dig op. 

 

 

UGE 52 - 2020

 

KAFFE: Honduras Villanueva. ØKO. Klassisk fyldig og fremragende - fra vores super duper standard sortiment. Det her får dig sikkert frem mod julen. Superb, smagsfuld og ikke noget juledril eller ballade. The real coffee experience. 

 

ESPRESSO:

   21/12 - 24/12: Fiery Christmas. Den mørke juleespreesso. Det er som at varme sig ved pejsen - også selvom man ikke har en. Glød og styrke. Det kan kræve sin mælk - for nogle. For andre, et skud superpower til den sidste juleslutspurt. 

   25/12 - 27/12: The DRIVE Blend. Powered by Risteriet. Vi skal videre efter juleaften, juleanden og julekaffen. Det skal vi med DRIVE der erstatter og sender os hen imod og ind i det nye år. Økologisk og 2BeanBlend med Brasilien og Honduras, ristet Full City. 

 

 

UGE 51 - 2020

 

KAFFE: Guatemala Monte Cristo (RFA): Fra 1. december skiftede vi den mellemlyse profil ud med en mellemmørk. Så der er kommet mere tyngde og søde toner i denne fremragende Guatemala. Glæd dig. 

 

ESPRESSO: Triple-D. Den mørke udgave af den ellers lyse guld-blend. Tænd bare op i pejsen. 

 

 

UGE 50 - 2020

 

KAFFE: Mexico Sweet Cherry Natural. Den nye SÆSONKAFFE er den perfekte introduktion til natural-efterbehandlede kaffer.Den relativ berherskede syre og fine sødme gør det til en enormt feel-good smooth oplevelse. Dejlig sprød aroma. 

 

ESPRESSO: Daily Espresso. For hver uge vinder den flere og flere faste kunder - vores twobean blend der rammer utroligt bredt for hjemmebaristaerne. Det kan vi godt forstå. Vi synes også selv den er ret god. 

 

 

UGE 49 - 2020

 

KAFFE: Julekaffen 2020

 

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

 

UGE 48 - 2020

 

KAFFE: Indien Sunheri Plantation AA. Det er sidste uge med Sunheri som SÆSONKAFFE. Fra december er vi fløjet videre afsted for at sætte et nyt sted! Det var et godt bekendtskab med Sunheri. Lækker kaffe.  

 

ESPRESSO: Miscela Uno. Oh yes - så trækker vi nummer et frem og sætter smæk på de gode vibrationer på vej hen mod december. 

 

 

UGE 47 - 2020

 

KAFFE: Uganda Zombo! Frisk - med fin syrlighed der åbner for sødme i den rar kompleks kop der har floral fornemmelse i eftersmagen
                        > læs mere http://zombocoffee.com/

 

ESPRESSO: Break Beans. Dejlig kaffe til alle bryggeformer. Dobbelt espresso, cortardo, cappuccino, latte, flat white, cry babay. hammerhead, mocca-java, red-eye, etc. Læs mere her!

 

 

UGE 46 - 2020

 

KAFFE: Costa Rica Blonde

Lys ristet bønne fra Costa Rica. Frisk balanceret bønne, som bevæger sig i de lyse smagsnuancer. 

 

ESPRESSO: Øko Guatamala Dark

Økologisk single origin, som vi normalt har i en lysere rist. Ristet til Full City+, for at få de velkendte espressonoter frem. 

 

UGE 45 - 2020

 

KAFFE: Brasilien Morro Cavado. Helt igennem fremragende kaffe fra det store mokkaland. Der er sødme og fylde. En mellemmørk til mørk Full City ristning. It is indeed very good! 

 

ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme. 

 

UGE 44 - 2020

 

KAFFE & ESPRESSO: Tag en sort kop kaffe med i mørket .. HALLOBEAN is back!

 

 

 

 

UGE 43 - 2020

 

KAFFE: Costa Rica Tarrazú. Det er bare noget der varmer hvis vinden blæser og regnen rusker. Fuld og intens Tarrazu!

 

ESPRESSO: Miscela Bacca. Fed frugt og fantastisk fylde. Det er sådan meget enkel beskrivelse af en espresso blend der vil varme dig op i efterårskulden. 

 

 

UGE 42 - 2020

 

KAFFE: Colombia Supremo. Den helt store familieklassiker. Brygger simpelthen så super skøn blød og dejlig kaffe så alle er glade. Oplagt efterårsferie nydelse. 

 

ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend. Den er frisk i en City+ ristning. En moderne blend. 

 

 

UGE 41 - 2020

 

KAFFE: Etiopien Sidamo. Det er den lye C (city) rist vi skal igang med. Det kan godt være det bliver mørk ude de her dage men med Sidamo får du noget lyst i din kop. Frisk citrus men også god bund. Fremragende solokop. 

 

ESPRESSO: Big Al Blend. Der er en ny espressoblend under opsejlning. Så på vej mod efterårsferien sender vi denne tester ud og håber den hitter. Varm, fyldig, sød og ganske grøn (økologisk)

 

 

UGE 40 - 2020

 

KAFFE: Ecuador Loja Amazonas (ØKO RFA) er en relativ ny bønne i sortiment denne sensommer. ristet City + og dejlig nødde tone.  

 

ESPRESSO: Miscela D'oro. Den mellemlyse espresso blend der kan mestre det meste. Blød, rund, karamel. 

 

 

UGE 39 - 2020

 

KAFFE: Honduras Los Lesquines (ØKO) er den nye Honduras kaffe vi har fået hjem til efteråret - og vinteren. Dejlig blød oplevelse der stadig har bund og sødme som vi kender det fra Honduras, men der er mere karamel og toffee igen. Dejligt!

 

ESPRESSO: Daily Espresso er vores standard-kvalitets espresso blend der i nyristet og velbrygget udgave kommer tila t give dig mange gode kopper - enten ren espresso eller med mælk i moderate mængder :)

 

 

UGE 38 - 2020

 

KAFFE: Break Beans. Det er Waqas uge i Risteriet!! Dejlig kaffe til alle bryggeformer. Stempel, pour-over, aeropress, klassisk filter, Clever, Jura, etc. Læs mere her!

 

ESPRESSO: Break Beans. Det er Waqas uge i Risteriet!! Dejlig kaffe til alle bryggeformer. Dobbelt espresso, cortardo, cappuccino, latte, flat white, cry babay. hammerhead, mocca-java, red-eye, etc. Læs mere her!

 

 

UGE 37 - 2020

 

KAFFE: Indonesien Java- Så er vi i Asiens kaffe-højborg og øen med det klassiske kaffenavn. I højeste kvalitet!

 

ESPRESSO: Potente Classic. Et tilbageblik på Potente som den var i "de go'e gamle dage" med boost af Indinesien i blend med det bedste Brasilien. Der er fart på og røg i eftersuset.  

 

 

UGE 36 - 2020

 

KAFFE: Indien, den nye SÆSONKAFFE. Det blir spændende. En helt .. anden smag end hvad vi ellers har prøvet.

 

ESPRESSO: Sans Souci Coffee Blend. Lækkert fra espressokværnen på Frederiksbergs fremragende spisehus. 

 

 

UGE 35 - 2020

 

KAFFE: Kenya, Mount Kenya, Aa. Det er en ret efterspurgt og konstant moderne klassiker. Lys og frisk, bær og lidt spræl!

 

ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend. Den er frisk i en City+ ristning. Men skal nok brede sig ud og få lagt god bund. En moderne blend. 

 

 

UGE 34 - 2020

 

KAFFE: Ecuador Loja Amazonas | Øko. Vi tager en uge mere i sydamerika med ny kaffe fra Loja. Ristet til C+ med flot sødme og god fylde. Fra det sydlige Ecuador og det vestligste af Amazona regnskoven. 

 

ESPRESSO: cardinal [•1]. Vores risteboss har fundet at det var tid med lidt krudt i espressokaffen når nu der grilles og drikkes god rødvin. Det kræver saft og kraft i derfor er cardinal fundet frem . En blend der er bygget op som Uno, men med mere glød. Derfor tilføjelsen [•1]. Enjoy

 

 

UGE 33 - 2020

 

KAFFE: Brasilien Morro Demorou. En mellemlys rist af Brasilien Morro Cavado er ugens kaffe-smagsprøve. Drikker du filterkaffe - enten klassisk eller via pour-over eller er det aeropress du bruger - så kan du glæde dig. Der åbnes en helt ny dimension med denne forsigte city+ profil.

 

ESPRESSO: Brasilien Daterra Bourbon Yellow. En fremragende prøve på den legendarisk Daterra farm. Vi rister en mellemristning til denne uges espresso-smagsprøver. Læs mere om Daterra her: http://www.daterracoffee.com.br/

 

 

UGE 32 - 2020

 

KAFFE: Rwanda SÆSONKAFFE. Den rå og unikke afrikanske oplevelse fra upåagtede Rwandas kvinde-kaffe-kollektiv! Det fylde godt, det smager bredt og det er en oplevelse med flere dimensioner. Enjoy.

 

ESPRESSO: Miscela Uno. Vi har været en tur rundt i vores forskellige blends og et par nye bud - og så er vi retur i denne uge til udgangspunktet. Den første og den mest Risteriet 'agtige kaffe du kan få :)

 

 

UGE 31 - 2020

 

KAFFE: Guatemala Monte Cristo (RFA): Vi er i den lyse ende men stadig med fin fylde. Det er nyristet og det er fra højderne i Guatemala. Det lyder godt og det er godt. Det er faktisk fremragende!

 

ESPRESSO: Miscela Bacca. Real-deal Bacca blend fra tromlens mørke og hjem til dig. Enjoy this. 

 

 

UGE 30 - 2020

 

KAFFE: Honduras Villanueva. ØKO. Klassisk fyldig og fremragende - fra vores super duper standard sortiment.  

 

ESPRESSO: Triple-D. Den mørke blend til de lyse aftner. Tænd bare op i lejrbålet. Så får du både varmen inde og ude - selvom det skulle blive ustadigt

 

 

UGE 29 - 2020

 

KAFFE: Etiopien Amhara Farmers Coffee - Natural Awi. Uha .. vi satser på sommervejret kommer bare en smule frem og varmer os. Så er det nemlig estra oplagt at læske sig i denne lyse friskhedsbombe. Pretty Damn African Awesome!

 

ESPRESSO: Miscela D'oro. Den mellemlyse espresso blend der kan mestre det meste. Blød, rund, karamel. 

 

 

UGE 28 - 2020

 

KAFFE: Costa Rica Tarrazú. Det er bare noget der varmer hvis vinden blæser og regnen rusker. Fuld og intens Tarrazu!

 

ESPRESSO: Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme. 

 

 

UGE 27 - 2020

 

KAFFE:  Peru Yanesha (øko) City+

Det er en kaffe fra vores Limited Edition Roasts som vi sender ud i uge 27. 

Lys og blomstret. Dejlig sommerkaffe. Enjoy. 

 

ESPRESSO: Bacca Blonde

Bacca Blonde - en mellemristning af den ellers klassiske mørke blend. 

 

 

UGE 26 - 2020

 

KAFFE:  Brasilien Morro Cavado. Helt igennem fremragende kaffe fra det store mokkaland. Der er sødme og fylde. En mellemmørk til mørk Full City ristning. It is indeed very good! 

 

ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend. Den er frisk i en City+ ristning. Men skal nok brede sig ud og få lagt god bund. En moderne blend. 

 

 

UGE 25 - 2020

 

KAFFE:  Etiopien Yirgacheffe. Det bliver den lyse udgave af en all time kaffe klassiker. Yirgacheffe regionen fra moderlandet er i høj grad udspring af kaffens udvikling. Og stadig super aktuel den dag i dag. 

 

ESPRESSO: Miscela Uno. Apropos en klassiker der holder sig aktuel. Det er den tid igen hvor Risteriet klassikeren over dem alle lige skal nydes ude hos de gode smagsprøve-modtagere. We really hope you enjoy this. 

 

 

UGE 24 - 2020

 

KAFFE:  Mexico Chiapas ØKO. Vi har igen helt ny Mexico stående og der ristes til smagsprøver en fin mellemrist der giver mulighed for det meste man kan hive frem hjemme i kaffekøkkenet af bryggemetoder.

 

ESPRESSO: D'oro Sans Souci. Vi sender gode tanker til vennerne på Sans Souci Restaurant & Vinstue. Og tilbyderes deres unikke espresso blend som smagsprøve denne uge. 

 

 

UGE 23 - 2020

 

KAFFE: Rwanda SÆSONKAFFE. Ny sæon (sommer 2020: juni,. juli og august) og ny kaffe på besøg. Mere info.  

 

ESPRESSO: Miscela Mezcla - pinse blend med latino toner :) Fyldig sag der kan være en meget mørk glød for nogle mens andre vil værdsætte lidt tordenespresso.

 

 

UGE 22 - 2020

 

KAFFE: Costa Rica SÆSONKAFFE Red Honey. Så er det tid at sige farvel til Red Honey for denne gang. Fremragende og spændende kaffe. All round men absolut værd at forsøge i forsigt pour-over mens maj rundes af. 

 

ESPRESSO: Miscela Bacca. Med espresso smagsprøven skal vi også have sat godt punktum. Det gør vi med mørk frugt sødme. Enjoy!

 

 

UGE 21 - 2020

 

KAFFE: Indonesien Java- Så er vi i Asiens kaffe-højborg og øen med det klassiske kaffenavn. I højeste kvalitet!

 

ESPRESSO:  Miscela D'oro. Den mellemlyse espresso blend der kan mestre det meste. Blød, rund, karamel. 

 

 

UGE 20 - 2020

 

KAFFE: Kenya, Mount Kenya, Aa. Det er en ret efterspurgt og konstant moderne klassiker. Lys og frisk, bær og lidt spræl!

 

ESPRESSO:  Potente Ø. Vores fyldige økologiske espresso blend med crema og kraft. Men blød tyngde og superb sødme. 

 

 

UGE 19 - 2020

 

KAFFE: El Salvador Finca Las Nubes (RFA + Ø). Den nye dobbeltcertificerede mellemamerikanske kaffe. Smager himmelsk ;)

 

ESPRESSO: Mezcla de primavera. Forårsblanding med Guatemala & Colombia i en mellemmlys espresso blend (fordeling 40/60). 

 

 

UGE 18 - 2020

 

KAFFE: Honduras Villanueva. ØKO. Klassisk fyldig og fremragende - fra vores standard sortiment.  


ESPRESSO: Triple-D. Det er den mørke ristning af Miscela D'oro. Ret spændende saftig og kraftig. 

 

 

UGE 17 - 2020

 

KAFFE: Uganda Bugisu, den nye afrikanske kaffe i sortiment. Ristet forsigtig Full City. 


ESPRESSO: Miscela Organica. Vores faste økologiske mellemlyse ''espresso' blend. 

 

 

UGE 16 - 2020

 

KAFFE: Colombia Supremo
ESPRESSO: Bacca Blonde

 

Vi er på den anden side af påske og sender Colombia Supremo som 'kaffe' smagsprøve, mens 'espresso' abonnementer modtager Bacca Blonde - en mellemristning af den ellers klassiske mørke blend. 

 

 

UGE 15 - 2020

 

KAFFE: Mocha Java 
ESPRESSO: Miscela Uno

 

Klassisk som et påskeæg.. næsten. Men for dem der modtager Espresso Smagsprøver i påsken i år er det så klassisk Risteriet som det kan blive med Miscela Uno! 

 

Apropos klassisk .. Kaffe Smagsprøverne vi sender er hvad man i "gamle" dage kaldte Mocha Java. Nemlig Etiopien og Indonesien i et blend. Det oprindelige Mocha Java mix var Yemen og Indonesien. Men det er svært at skaffe Yemen lige for tiden .. så vi laver den version der blev "mocca jave 2.0" og som blev den meget udbredte helt op til nyere tid.

Der er ikke mange der stadig sælger Mocca Java og hvis de gør er det .. ikke i den kvalitet vi her kan lave det. Nyristet og med Specialty Coffee sortering. Det er .. faktisk ret godt! Måske vi skal se på et comeback?

 

 

UGE 14 - 2020

 

KAFFE: P-å-s-k-e-k-a-f-f-e-n
ESPRESSO: P-å-s-k-e-k-a-f-f-e-n

 

P-å-s-k-e-k-a-f-f-e-n er på programmet i uge 14. Både for kaffe- og espressosmagsprøver! Det er en fin lille mørktonet blend der vil stå godt til at få fejret højtiden .. på den måde man nu engang kan, vil og må gøre det i år. Det er ret specielt, det er klart. Men vi ved at der nok skal blive drukket kaffe henover alle helligdagene og der er så vores bud i år på en blend der kan lune og skabe påskehygge, uanset omstændighederne. 

 

 

UGE 13 - 2020

 

KAFFE: Guatemala Monte Cristo (RFA)
ESPRESSO: Potente Øko

 

I uge 13 sender vi den økologiske Potente blend som espresso smagsprøve. Fyldigt og tung, men stadig lidt sød og fin rund. Det er en efterhånden ret populær blend. Modtagerne af kaffe-smagsprøver får den nye Guatemala Monte Cristo. Helt fantastisk navn! Og smagen er også super spændende - fin dæmpet syrlighed og alligevel godt gang i de fine bær noter. 

 

UGE 12 - 2020

 

KAFFE: Costa Rica Blonde
ESPRESSO: Daily Espresso

 

 

UGE 11 - 2020

 

KAFFE: Etiopien Sidamo C+/FC
ESPRESSO:  Miscela D'oro

 

 

UGE 10 - 2020

 

KAFFE: Costa Rica Sonora Red Honey (SÆSONKAFFEN)
ESPRESSO:  Fighting Falcon Espresso Blend 

 

Så er der kaffe-smagsprøve på den helt nye SÆSONKAFFE fra Costa Rica. Spændende re-honby behandlingsproces. Fighting Falcon er vores første forsøg på en blend til de gode piloter up high in the sky. Den er 75% økoogisk Brasilien og 25% Costa Rica Tarrazu. 

 

 

UGE 9 - 2020

 

KAFFE: Peru Yanesha (øko) City+
ESPRESSO:  Miscela Organica (øko)

 

I uge 9 vil vi sende følgende kaffe-smagsprøver ud: økologisk Peru Yanesha i en lys ristning. Peru er en kaffe vi bruger flittigt i blends og rister som Limited Editions roasts. Dejlig lys, næsten let cremet, kaffe med meget bredt appel. Espresso-smagsprøverne der sendes ud er Miscela Organica. En klassisk Risteriet blend med friskhed og fylde i glimrende match. Økologisk også. Så det er næsten grøn uge her .. men foråret er jo også lidt tyvstartet. 

 

 

UGE 8 - 2020

 

KAFFE: Honduras Las Capucas Øko
ESPRESSO:  Potente Classic

 

I uge 8 står den på lækker fyldig Honduras. Her er gang i fed/tung frugttone og ret lækker chokolade som er med til at give rimelig intens rundhed. Espresso er et tilbageblik på Potente som den var i "de go'e gamle dage" med boost af Indinesien i blend med det bedste Brasilien. Der er fart på og røg i eftersuset.  

 

 

UGE 7 - 2020

 

KAFFE: Costa Rica Tarrazú

ESPRESSO: Bacca

 

Vinterferien er igang og sidder du derhjemme og venter spændt på posten. Så sæt bare vand over. Snart er der postkassekaffe hos dig og du vil enten få din faste favourit eller du vil få smagsprøve udvalgt af os. Er det smagsprøve du får er det for kaffe; Costa Rica Tarrazú. Dejlig fyldig og rund oplevelse. Er det espresso: Miscela Bacca, den runge blend med fed frygt og varme helt ind i knoglerne. Enjoy!

 

 

UGE 6 - 2020

 

KAFFE: CDB MORRO DEMOROU

ESPRESSO: UNO

 

En mellemlys rist af Brasilien Morro Cavado er ugens kaffe-smagsprøve. Drikker du filterkaffe - enten klassisk eller via pour-over eller er det aeropress du bruger - så kan du glæde dig. Der åbnes en helt ny dimension med denne forsigte city+ profil. TIl espresso-folket er det simpelthen Uno! Enjoy. 


 

UGE 5 - 2020

 

KAFFE: Mary Jane

ESPRESSO: Mary Jane

 

Som man kan se er det samme navn der står ud for både 'kaffe' og 'espresso' smagsprøverne i denne uge. Vi sender nemlig den kære Mary Jane afsted og hun er en alsidig dame. Umiddelbart udviklet til espresso for nogle år tilbage, men fremragende som både filter og stempel. Så om du har en af de he rtre bryggemetoder igang derhjemme eller en fjerde, femte osv. så vil hun bestemt være et spændende bekendtskab. 

 

 

UGE 4 - 2020

 

KAFFE: Guatemala Pacayalito

ESPRESSO: Potente (Øko)

 

 

UGE 3 - 2020

 

KAFFE: Mexico Chiapas ØKO (Limited Edition)

ESPRESSO: Triple-D (Limited Edition Blend)

 

Vi laver en dobbelt-op på smagsprøver fra vores Limited Edition serie. Kaffe smagsprøver vil komme en tur til Chiapas regionen i Mexico og få en fyldig og flot kaffeoplevelse, mens vi skruer den lidt mere op og rammer en Full City + profil med Triple-D espresso. Det står for Deep Dark D'oro og er en mørkristning af netop den normalt lyse D'oro blend. Enjoy!

 

 

UGE 2 - 2020

 

KAFFE: Kenya AA Estate

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

I årets anden uge er det blevet tid at smage Miscela D'oro som espresso smagsprøve. Faste kunder kender den og nye kan smage med på vores mere lyse bløde espresso blend. Friskhed i toner og fin fylde. Kaffe smagsprøve er også i luksus enden. Vi skal til Mount Kenya!

 

 

UGE 1 - 2020

 

KAFFE: Cafe Organico Colombia [SÆSONKAFFE | ØKO]

ESPRESSO: Miscela Organica [ØKO]

 

Året starter med den nye SÆSONKAFFE - der er økologisk og lys. Også økologisk og relativ lys er ESPRESSO smagsprøven, som er klassisk sortiment: Organica. Enjoy. Og godt nytår. 
 

 


 

 

UGE 52 - 2019

 

KAFFE: Brasilien Morro Cavado

ESPRESSO: Miscela Bacca

LIMITED EDITION BEANS: Burundi Ikawa Full City

 

Vi er en tur i Burundi med Limited Edition. Bønnerne er dem fra SÆSONKAFFEN i sommer, men vi har leget videre fra den lyse City+ profil og er nu i Full City. Total juleprofil. 

 

 

UGE 51 - 2019

 

KAFFE: Motherland - Etiopien Sidamo (C++ profil)

ESPRESSO: Miscela Uno

LIMITED EDITION BEANS: Peru & Mexico Blend

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du i denne uge smage en super spændende blend vi har fået ud af at blande Peru og Mexico bønnerne. Det er en lidt lysere ristning - som modsætning til uge 50 - da vi kun rister frem til en fordigtig City + profil. Det giver godt med friskhed og et fint indspark til sløv formiddag eller en eftermiddag der er gået lidt ned i gear. 

 

 

UGE 50 - 2019

 

KAFFE: Indonesien Java

ESPRESSO: Indonesien Java DARK

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Indonesien Java DARK

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du Ii denne uge nyde godt at af vi leger lidt med vores fremragende Java bønner. Det er i hvert fald dem der sendes afsted til alle der har et af vores smagsprøve abonnementer. Bare i forskellige ristninger. Det bliver sjovt. Og krydret. 

 

 

UGE 49 - 2019

 

KAFFE: Julekaffen 2019 | Full city Xmas roast

ESPRESSO: Mount Kenya Full City Edition

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Mount Kenya Full City Edition

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem en fyldig mørktonet ristning af AA Plus bønner fra Mount Kenya. Det er fra øverste bjergside, øverste kvalitetshylde og øverste linie på juleønskelisten for mange kaffeelskere; Kenya i en AA Plus sortering. Normalt i sortiment hos os i den fin og forsigtig lys profil med citrus, blomst og høj syrlighed. Men i Full City Edition her i uge 49 er det mørk chokolade, tung muld og godt med sol i december. 

 

 

KAFFE: Honduras Las Capucas | Den nye C+ profil

ESPRESSO: Julekaffen 2019 | Full city Xmas roast

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Pery Yanshe | Øko

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem en fyldig mørktonet Peru. Den er hjemkøbt til at være del af Julekaffen i år og i denne uge rister vi den så også solo som en smagsprøve. Bliver en varm rund mørk oplevelse men også med fin livlighed. Og helt økologisk. Enjoy. 

 

 

UGE 47 - 2019


KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA | ny profil: city+

ESPRESSO: Potente ØKO

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Panama SHB San Sebastian Estate

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem en lys mellemrist af Panama bønnerne vi normalt bare sælger som grønne/rå til hjemmeristerne. Super lækker og eftertragtet - men også lidt dyr - bønne. Friskheden er fremragende.

 

 

 

UGE 46 - 2019


KAFFE: Costa Rica Amapola Tarrazu

ESPRESSO: Miscela D'oro

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Costa Rica Amapola Tarrazu

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til at dele smagsprøver med "kaffe smagsprøver" da vi sender gæstebønnen Costa Rica Amapola Tarrazu ud til begge. Spændende kaffe fra det eftertragtede kaffemekka i det mellemamerikanske. Bønnerne er både vaskede og tørrede i solen. Der er skub i den mørke kakao, dybden og fylden. Vi rister den i en FC og kunne næsten også have ladet den være ugens espresso-smagsprøve. Men det bliver en anden gang. 

 

 

 

UGE 45 - 2019


KAFFE: Kenya AA Estate

ESPRESSO: Miscela Organica DARK

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Brasilien Fazenda Agua

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er bønner fra kaffefarmen Agua Limpa i Brasilien. Det er fra de øvre hylder der tages ned og smages på. Vi rister i en ret lys City+ og håber det vil give et par gode kopper lun og lækker mokka. 

 

 

 

 

UGE 44 - 2019

 KAFFE: H A L L O  B E A N (uhyggelig halloween kaffe)

ESPRESSO: Miscela Bacca

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Ecuador Vilcabamba

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er bønner fra den 'hellige dal', HUILCOPAMBA. Vi er godt 50 km fra Loja - hovedstaden i Loja provinsen - og godt oppe i højderne i den sydlige del af Ecuador der nærmest ligner en pil der peger ned på Peru. Alt sammen spændende stednavne og fakta der gør det utroligt interessant rent kaffemæssigt. Fornemmelsen og siær eftersmagen er lidt cremet på en behagelig måde. Dette følger en fin citrusnote og passende mellembred chokolade fylde. Enjoy. 

 

 

UGE 43 - 2019

KAFFE: Colombia Supremo

ESPRESSO: Labirinto (sæsonkaffen)

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Uganda Zomba

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er de rytmiske og dejligt krydderede Zomba bøner fra de centralafrikanske bjerge. Ret spændende og en helt ny smagsprøve vi tester af her i Risteriet. Smag med!

 

 

UGE 42 - 2019

KAFFE: Brasilien Morro Cavado

ESPRESSO: Miscela Uno

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: NIcaragua Maragogype (C+ roast)

 

Har du abonnement på Limited Editions Beans skal du se frem til ugens forsendelse. Det er elefantbønnerne fra Nicaragua der er på vej til. I en fin mellemlys ristning der giver plads til af kvaliteten af denne unikke kaffe kan komme til. Gør plads :)

 

 

UGE 41 - 2019

KAFFE: Indonesien Java

ESPRESSO: Miscela Organica

 

I ugen før efterårsferie kalder er der Java til kaffe-folket. Helst klassisk Java med fantastisk fin og balanceret oplevelse. Det her er fra øverste hylde og skal du prøve en rigtig Java .. så er det nu muligheden er der. 

Organica - vores økologiske espresso - er en mellemlys blend til espresso eller hvadsomhelst der frister af bryggeteknikker. Det er en favourit blandt flere cafeer vi har bønner ude hos og især til de små modenre mælkedrikke som bla. Cotardo - er dette en lækker oplevelse. 

 

 

UGE 40 - 2019

KAFFE: Etiopien Sidamo (KAFFENS DAG 2019 SPECIAL CITY+ ROAST)

ESPRESSO: Guatemala DARK (KAFFENS DAG 2019 SPECIAL FC+ ROAST)

 NYHED  LIMITED EDITION BEANS: Papua Ny Guinea A'KUTA Plantation

 

 

UGE 39 - 2019

KAFFE: Honduras Las Capucas (øko)

ESPRESSO: Daily Espresso

 

 

UGE 38 - 2019

KAFFE: Brasilien Morro Cavado

ESPRESSO: D'oro

 

 

UGE 37 - 2019

KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA

ESPRESSO: Potente

 

Nu skal kaffesmagsprøve-modtagerne med kaffe smage den helt fantastiske Guatemala Pavayalito. Rainforest Alliance certificeret og trods lys rist samt fine himmelske højdemeter er den blød og næsten rund i syrligheden.

For espresso-modtagerne er det blevet tid at smage på vores mørke Miscela Potente. 

 

 

UGE 36 - 2019

KAFFE: Labirinto (SÆSON KAFFE) Øko

ESPRESSO: Labirinto, Øko

 

Læs om den nye SÆSONKAFFE her: 

https://risterietnews.dk/2019/09/05/labirinto-saesonkaffe-efteraar-2019/

 

 

UGE 35 - 2019

KAFFE: Burundi Musema (SÆSON KAFFE)

ESPRESSO: BACCA

 

SÆSON KAFFE for juni, juli og august er fra landsbyen Musema i Burundi. Lysere kaffebønne med dejlig sødme i fin mellemfyldig krop. Det er til kaffe-smagsprøverne, men espresso-smagsprøverne er fyldte vores mørke Bacca blend. 

 

 

UGE 34/19

KAFFE: Costa Rica Candelilla Estate

ESPRESSO: Costa Rica Candelilla Estate

 

Det er en ret fantastisk Costa Rica kaffe den her. Nu er Costa Rica jo - i den her kvalitet - en ret sikker succes. Men med Candelilla Estate har oplevelsen da lige fået et niveau mere. Vi rister den denne gang i en Full City - meget fyldig og tung sødme - så der er noget at glæde sig til. Faktisk er det samme vi bruger til ugens Espresso Smagsprøver! Så en alsidig bønne!  

 

 

UGE 33/2019

 

KAFFE: Mexico Chiapas (øko)

ESPRESSO: Miscela Uno

 

 

UGE 32/2019

 

KAFFE: Kenya AA Estate

ESPRESSO: Organica (øko)

 

 

UGE 31/2019

 

KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA

ESPRESSO: D'oro

 

 

UGE 30/2019

 

KAFFE: Etiopien Yirgacheffe Kerchanshe Grade 2

ESPRESSO: Burundi Espresso Festival

 

Så er der smagsfest i Afrika. Kaffe-smagsprøverne er fra moderlandet med lysristet Yirgacheffe fra Etiopien. Espresso er mørkristet Burundi Musema under Espresso Festival overskriften der er lig Full City + ristning. En vildbasse. Enjoy. 

 

UGE 29/2019

 

KAFFE: Papua Ny Guinea (Øko) Enorga

ESPRESSO: Miscela Uno Blonde

 

Vi tager ø-hop til PNG og smager på dejligt frugtet frisk sommerlig Enorga som ugens kaffe-smagsprøve, mens espresso smagsprøverne består af en ly ristning af Miscela Uno. Yes! Frisk sommerlig. Det må være ugens tema. Enjoy.

 

 

UGE 28/2019

 

KAFFE: Colombia Supremo

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

Vi er dykket længere ind i sommerferien og også en smule i vejret. Men det er dansk sommer og jo trods alt genkeldeligt. Smagsprøverne i denne uge er langt fra danske - naturligvis - men de er meget genkendelige. Både Colombia Supremo (Cafe Sofia) er meget fast i Risteriets sortimentet gennem en hånrdfuld år eller to - og det samme gælder espresso Bacca. Så smag på noget klassisk Risteriet her i uge 28. 

 

 

UGE 27/2019

 

KAFFE: Indonesien Java

ESPRESSO:  Miscela Potente

 

Kaffe: Det er navnet alle kan forstå .. men her kan I også smage hvordan det kan være en helt fantastisk oplevelse. Ikke supermarkeds-træt eller standard. Superb Java, nyristet og fuld af eventyr!

Espresso: Potente er kaffen til de lyse sommeraftner når dagen skal rundes godt af. Eller de varme morgener når søvnen skal ud af øjnene. Kraftfuld potent (..) oplevelse. 

 

 

UGE 26/2019

 

KAFFE: Brasilien Morro Cavado

ESPRESSO:  Miscela D'oro

 

Kaffe: Afløseren - sommervikaren - for Los Pinheros er Morro Cavado. Minder meget om hinanden - fylden og sødmen. Enjoy.

Espresso: Klassisk elegant espresso Miscela D'oro. 

 

 

UGE 25/2019

 

KAFFE: Costa Rica Atenas

ESPRESSO:  Honduras Las Capucas, made-for-espresso (øko)

 

Kaffe: Vi tager på gæstevisit i mellemamerika med fine kaffebønner fra markerne omkring landsbyen Atenas i Costa Rica. Der er lagt en Full City profil henover og du skal være klar på fremragende fylde, vanedannende sødme og elegant oplevelse. Den perfekte grill-kaffe .. :)

Vores økologiske Honduras er blevet en populær bønne til espresso-brygninger. Nu sender vi den ud til espresso-smagsprøve-modtagerne og håber alle kan smage hvorfor det er. dejlig dybde og lækker afslutning med lang eftersmag. Enjoy. 

 

 

UGE 24/2019

 

KAFFE: Burundi Musema 

ESPRESSO:  Organica DARK / DUO (øko)

 

SÆSON KAFFE for juni, juli og august er fra landsbyen Musema i Burundi. Lysere kaffebønne med dejlig sødme i fin mellemfyldig krop. Det er til kaffe-smagsprøverne, men espresso-smagsprøverne er fyldte med en test af en ny mørkere Organica profil. Der leges lidt i produktionen og her er et bud på en økologisk uno :)

 

UGE 23/2019

 

KAFFE: Guatemala Atiatlan 

ESPRESSO:  Organica (øko)

 

 

UGE 22/2019

KAFFE: Mexico Chiapas (øko)

ESPRESSO:  Triple-B (Brasilien trio: 60 Los Pinheros, 20 Santos & 20 Mundo Novo) 

 

 

UGE 21/2019


KAFFE: Brasilien Mundo Novo (øko)

ESPRESSO:  D'oro

 

 

UGE 20/2019

KAFFE: Kenya AA Estate

ESPRESSO: Uno

 

I uge 20 er der evergreens til den store guldmedalje. Vasket (Mount) Kenya arabica i lys ristning der folder smagsprofilen helt ud og med spænding på syrligheden. Bliver det for meget må man gerne toppe spidserne af med lidt mælk. Eller afvente den køler lidt. Dejlig kaffe af højeste kvalitet. Til espresso brygningen er der Uno. Det er bare så betryggende at smide nyristede Uno-bønner i kværnen og vide man er på sikker kurs. Ikke stram kurs. Men sikker kurs.   

 

UGE 19/19

KAFFE: Deep Dark CDB (øko)

ESPRESSO: Deep Dark CDB (øko) 

 

Vi har taget vores fine økologiske Novo Mundo bønne fra Brasilien og leget lidt med risteprofilen. Fra den mellemlyse C+ har vi skruet op til en FC+ og ud kommer en meget mørk og dejlig version. Det er derfor i denne uge samme smagsprøve til både 'kaffe' og til 'espresso'. Rigtig god fornøjelse. 

 

 

UGE 18/19

KAFFE: Honduras Las Capucas (øko)

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

Kaffen er fra Honduras, økologisk og i mørkere end af skalaen for os. Hvilket er full-city. Her er noget til afterdinner kaffen eller andre tider på dagen hvor noterne skal være dybe. 

 

Efter at have prøvet Bacca i lys udgave før påske er vi nu tilbage i klassisk mellemmørk version. Her hvor Bacca er tung og med kraftig fylde. Den 'fede' frugtede espresso. 

 

 

UGE 17/19

KAFFE: Peru La Requia | SÆSON KAFFE | ØKO

ESPRESSO: Miscela Potente

 

 

UGE 16/19

KAFFE: Etiopien Limu Farmers Coop | ØKO

ESPRESSO: Guatemala Pampojila Plantation | RFA

 

Påsken er her og vi har to påske-påhit som vi sender afsted i denne uge: Guatemala Pampojila Plantation RFA - mørkeristet til espresso. Og Etiopien Limu Farmers Coop - lysristet til alm kaffe. Enjoy. Og god påske! 

 

 

UGE 15/19

KAFFE: Guatemala Pacayalito | RFA

ESPRESSO: Bacca Brillante

 

Nu skal smagsprøve-modtagerne med kaffe smage den helt fantastiske Guatemala Pavayalito. Rainforest Alliance certificeret og trods lys rist samt fine himmelske højdemeter er den blød og næsten rund i syrligheden. Fremragende forårskaffe. 

Espresso smagsprøven er en Påske-Edition af Bacca. Nemlig den vi kalder 'Brillante' hvor vi har vendt risteprofilen lidt om. Fra en mørk Full City og ned til en lys City +. Det gør en forskel. Der er mere friske toner og livlige bær. Glæd dig.  

 

 

UGE 14/19

KAFFE: Ecuador Vilcabamba

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

Ugens kaffesmagsprøve er fra Ecuador. Det er en kaffe vi sælger i grønne (rå) bønner til hjemmeristerne og derfor ikek har i normalt nyristet sortiment. Men nu tester vi den lige og rister i en Full City til dem der er glade for lidt fyldig mellemblød og sødlig sydamerikansk kaffe. 

 

Mere klassisk er ugens espresso smagsprøve da vi sender vores "guld" blend - den mellemlyse D'oro. Elegant og afrundet espresso der giver spil til mindre mængder mælk og skaber en fremragende cortado. Men naturlivgvis brugbar og interesant til flere espresso varianter. Det er bare at prøve.

 

 

UGE 13/19

KAFFE: Etiopien Limmu

ESPRESSO: Miscela Organica (økologisk)

 

Vi har en frisk levering af Limmu på lager og der skal lige smages på den. Så det er ugens kaffe-smagsprøve. Flot fylde, klassisk etiopisk bund med lidt mørke toner fra en full-city ristning. 

 

Organica er en slags lillebror - eller lillesøster - til Uno. Den vokser og gør sig til som espresso blend og populær hos bl.a. KAF på Nørrebro, Ganis på Østerbro og hos Aarstiderne i både Nordhavn og oppe på Krogerup avlsgård.

 

UGE 12/19

KAFFE: Costa Rica Candelilla Estate

ESPRESSO: Miscela Uno

 

Det er en ret fantastisk Costa Rica kaffe den her. Nu er Costa Rica jo - i den her kvalitet - en ret sikker succes. Men med Candelilla Estate har oplevelsen da lige fået et niveau mere. 

 

Uno, uno, uno. Det er jo en mest Risteriet-agtige smagsprøve du kan få. Vores blend #1 fra de tidlige dage i garagen i Sorgenfri til dagens dagelige produktioner i lageret i Rødovre. 

 

UGE 11/19

KAFFE: Colombia Cafe Sofia Supremo

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

 

UGE 10/19

KAFFE:  Peru

ESPRESSO: Potente

 

 

UGE 9/19

KAFFE:  Brasilien Los Pinheros

ESPRESSO: CA (Centroamérica)

 

Til abonnementskunder med kaffe-smagsprøver sender vi vores gode fyldige Los Pinheros bønne afsted. Fra Brasilien. Gennem snart 4 år har vi haft samarbejde med denne farm. 

 

Dem med espresso-smagsprøver bliver de første til at stifte bekendtskab med en ny blend i sortiment. Om det bliver et besøg eller fast må tiden vise. CA er en blend af Honduras og Guatemala. To af vores favoritter i en mellemristning. Tiltænkt at kunne bruges til alle bryggemetoder. En moderne espresso, eksempelvis! 

 

 

UGE 8/19

KAFFE:  Guatemala Finca Nueva Granada

ESPRESSO: Triple-D espresso Blend

 

I uge 8 prøver vi lige at teste to alternativer til vores faste sortiment. Guatemala er kaffe-smagsprøve. Men det er ikke vores almindelige lyse Guatemala. Det er en mere mellemristet Nueva Granada vi tester. Mere fylde og med toner der har mere tyngde i karamel end citrus. Så balancen er ændret lidt ifht Pacayalito. Til espresso-smagsprøve tager vi og sender en ny relativ veltestet prøveballon op. Vi rister nemlig Miscela D'oro i en mørk udgave. Og så kalder vi den Triple-D. Ristet  FC+ og så har du en dunkel, dyb og dejlig espresso.  

 

UGE 7/19

KAFFE: Kenya AA Mount 

ESPRESSO: Miscela Uno

 

I uge 7 er der kørt et par klassiske Risteriet bønner afsted. Den friske lysristede Kenya. Næsten floralt overfald til næsen og ribena-bær til ganen. Det var kaffe-smagsprøven, mens vores mest populære blend; Miscela Uno, er sendt ud som espresso-smagsprøve. Det er den vi selv brygger i vores egne tre cafeer. Alsidig og absolut et Risteriet kendetegn. 

 

UGE 6/19

KAFFE: Mexico Chiapas (økologisk)

ESPRESSO: Miscela Organica (økologisk)

 

Ugen op til vinterferien og vi sender lidt grønt afsted . Det er de to økologiske kaffer. Mexico Chiapas fra Berilo og vores egen espresso blend "Organica". 

 

Mexico er en mellemristning, det vi kalder City +. Mange bruger den til de moderne slow-brew-brygninger som pour-over eller aeropress. Stempelkanden vil også været et hit og for mere effektivtet på kontoret så skal den bare i kaffemaskinen. 

 

Organica er det man førhen keldte en "espressoblanding". Nu er grænserne/rammerne visket noget ud og en blend som Organica er mere at vælge for din fylde og krydrede profil end for at den oprindelig var lavet til espresso. Med det sagt er det jo hvad de fleste bruger den til. Brygning i espressomaskine. Flere cafeer vi leverer til har den i kværnen og laver alt fra ren espresso til dobbelt Cappuccino på Organica. 

 

Men alt er muligt. 

 

 

UGE 5/19

KAFFE: El Salvador Molten Candy RFA

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

Denne uge byder på en gæstebønne og en klassiker. El Salvador rister vi denne uge til smagsprøver fordi vi har en rest tilbage efter vi tog nogle sække hjem til brug omkring julen og nytåret. En super blød og sød bønne der egner sig bredt til slowbrew (aeropress, clever dripper, ect) såvel som klassisk filkterkaffe. Det er en Rainforest Alliance certificeret kaffe. 

 

Miscela D'oro er klassisk Risteriet. Den har været i vores sortiment i mange år. Næsten fra starten. Det er en blanding der indeholder blot to bønner, men de er fra vores fineste udvalg og sammen giver de en elegant blanding der gør sig godt for dem der har bevæget sig fra klassisk fyldig espresso og mod de mere lyse trends der de senere år har domineret dagsordenen for kaffe såvel som espresso entusiasterne. 

 

UGE 4/19
KAFFE: Guatemala Pacayalito RFA

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 3/19
KAFFE: Etiopien Wild Coffee Bench Maji (Ø) 

ESPRESSO: Miscela Potente

 

UGE 2/19
KAFFE: Honduras Las Capucas (Ø) 

ESPRESSO: Miscela Uno #1

 

UGE 1/19
KAFFE: Indonesien Java Jumpit 

ESPRESSO: Miscela Organica (Ø)

 

_____________________________________

 

 

UGE 52/18
KAFFE: El Salvador Molton Candy RFA 

ESPRESSO: Triple D

 

UGE 51/18
KAFFE: Risteriet Julekaffe 2018 

ESPRESSO: Risteriet Julekaffe 2018

 

UGE 50/18
KAFFE: Brasilien Mundo Novo, økologisk 

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 49/18
KAFFE: Indonesien Raja Komodo Flores, RFA (SÆSON KAFFE)

ESPRESSO: Miscela Bacca, den fyldige med mørk sød tung fruigt glød

 

UGE 48/18
KAFFE: Colombia Cafe Sofia Supremo

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 47/18
KAFFE: Mexico Chiapas (økologisk)

ESPRESSO: Miscela Potente eller D'oro

 

UGE 46/18
KAFFE: Guatemala Otonõ ØKO (SÆSON KAFFE)

ESPRESSO: Miscela Organica

 

UGE 45/18
KAFFE:

ESPRESSO: Miscela Potente 

 

UGE 44/18
KAFFE: Momento Blend

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 43/18
KAFFE: Kenya AA

ESPRESSO: Brasil Fazenda Espresso

 

UGE 42/18
KAFFE: Honduras Las Capucas (ø) 

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 41/18
KAFFE: Indonesien Old Brown Java

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 40/18
KAFFE: Bright Light Zeppelin Blend

ESPRESSO: Bright Light Zeppelin Blend

 

UGE 39/18
KAFFE: Guatemala 

ESPRESSO: Honduras Las Capucas (Ø)

 

UGE 38/18
KAFFE: Etiopien Limmu

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 37/18
KAFFE: Mexico Light Chiapas

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 36/18
KAFFE: Seerupgaard Farm Blend

ESPRESSO: Seerupgaard Farm Blend

 

UGE 35/18
KAFFE: Guatemala Otonö (Øko Sæson)

ESPRESSO: Guatemala Otonö (Øko Sæson)

 

UGE 34/18
KAFFE: Papua Ny Guinea (Øko)

ESPRESSO: Miscela Organica (Øko)

 

UGE 33/18
KAFFE: Colombia Supremo

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 32/18
KAFFE: Major Tom

ESPRESSO: Major Tim

 

UGE 31/18
KAFFE: Brasilien Los Pinheros

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 30/18
KAFFE: Etiopien Harrar (Økologisk)

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 29/18
KAFFE: Caffé de Frutta Estiva

ESPRESSO: Caffé de Frutta Estiva

 

UGE 28/18
KAFFE: Costa Rica - Tarrazu La Trinidad

ESPRESSO: Miscela Uno - summer edition 

 

UGE 27/18
KAFFE: Guatemala Pacayalito - dark roast

ESPRESSO: Guatemala Pacayalito - dark roast

 

UGE 26/18
KAFFE: Costa Rica - Tarrazu Blonde Edition

ESPRESSO: Miscela Organica 

 

UGE 25/18
KAFFE: Honduras Las Capucas - ØKO

ESPRESSO: Miscela Potente

 

UGE 24/18
KAFFE: Brasilien Los Pinheros

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 23/18
KAFFE: Southern Sailors Blend 

ESPRESSO: Southern Sailors Blend

 

UGE 22/18
KAFFE: Indonesien Wahana Rasuna Natural

ESPRESSO: Brasilien Daterra Yellow Boubon espresso roast

 

UGE 21/18
KAFFE: Brasilien Mundo Novo - ØKO

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 20/18
KAFFE: Kenya Estate AA

ESPRESSO: Brasilien Los Pinheros - espresso roast

 

UGE 19/18
KAFFE: Costa Rica

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 18/18
KAFFE: Brasilien Sweet Blue - Rainforrest Alliance

ESPRESSO: Brasilien Sweet Blue - Rainforrest Alliance

 

UGE 17/18
KAFFE: Momento

ESPRESSO: Miscela Organica 

 

UGE 16/18
KAFFE: Project 2610

ESPRESSO: Project 2610

 

UGE 15/18
KAFFE: Ethiopien Limmu

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 14/18
KAFFE: Major Tom

ESPRESSO: Major Tom

 

UGE 13/18
KAFFE: Guatemala Pacayalito Estate - Rainforrest Alliance Certificeret

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 12/18
KAFFE: Brasilien Los Pinheros

ESPRESSO: Miscela Organica - ØKO

 

UGE 11/18
KAFFE: Mexico Chiapas - ØKO

ESPRESSO: Barsilien Los Pinheros - Roasted for espresso

 

UGE 10/18
KAFFE: Etiopien Natural Abyssinian Mocca

ESPRESSO: Cafe Chama

 

UGE 9/18
KAFFE: El Salvador Finca San Ernesto - Honey SHG

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 8/18
KAFFE: Papua Ny Guinea - ØKO

ESPRESSO: Daily Espresso

 

UGE 7/18
KAFFE: Colombia Supremo

ESPRESSO: Miscela Potente

 

UGE 6/18
KAFFE: Tanzania Kilimanjaro Mdr. kaffe februar  - ØKO & Rainforrest Alliance

ESPRESSO: Costa Rica Tarazu La Trinidad Roasted for espresso

 

UGE 5/18
KAFFE: Café do Brasil ØKO

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 4/18
KAFFE: Miscela D'oro Paris

ESPRESSO: Miscela D'oro Paris

 

UGE 3/18
KAFFE: Caffé Ecologia

ESPRESSO: Miscela Ecologia - espresso blend [beta version]

 

UGE 2/18
KAFFE: Café Marrom - Brazil medium roast

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 1/18
KAFFE: Mdr. kaffe Honduras Cerro Azul - ØKO

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 5/17
KAFFE: Julekaffen 2017 (ØKO)

ESPRESSO: Julekaffen 2017 (ØKO)

 

UGE 50/17
KAFFE: Mexico (ØKO)

ESPRESSO: Miscela Organica (ØKO)

 

UGE 49/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu la Trinidad

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 48/17
KAFFE: Colombia San Lorenzo

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 47/17
KAFFE: Etiopien Limmu

ESPRESSO: Miscela Potente

 

UGE 46/17
KAFFE: PNG Korofeigu Bena Bena (ØKO)

ESPRESSO: Brasilien Los Pinheros - Espresso Roast

 

UGE 45/17
KAFFE: Guatemala Pacaylito RFA

ESPRESSO: Dóro Paris

 

UGE 44/17
KAFFE: Cuba Sierra Maestra (Mdr. kaffe november)

ESPRESSO: Caffé Aurora

 

UGE 43/17
KAFFE: Mexico (ØKO) 

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 42/17
KAFFE: Brasilien Los Pinheros 

ESPRESSO: Organica

 

UGE 41/17
KAFFE: Bolivia Villa Oriente (ØKO) Mdr. Kaffe 

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 40/17
KAFFE: Costa Rica BLONDE

ESPRESSO: Miscela Potente

 

UGE 39/17
KAFFE: Guatemala Pacayalito DARK (Rainforrest Alliance)

ESPRESSO: Caffé Vivace [limited edition]

 

UGE 38/17
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe (ØKO)

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 37/17
KAFFE: Caffé Quotidiano

ESPRESSO: Espresso Quotidiano

 

UGE 36/17
KAFFE: Honduras Capucas Øko 

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 35/17
KAFFE: Indien Monsoon Malabar AA (MDR)

ESPRESSO: Miscela Potente

 

UGE 34/17
KAFFE: Eth Limmu

ESPRESSO: Miscela Organica Øko

 

UGE 33/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu Trinidad

ESPRESSO: Mary Jane (Copenhagen Coffee Trail)

 

UGE 32/17
KAFFE: Panama (MDR)

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 31/17
KAFFE: Kenya AA Estate

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 30/17
KAFFE: Indonesien Java

ESPRESSO: BIG DOG (Brisbane Espreso Scene #1)

 

UGE 29/17
KAFFE: Caffe Trio

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 28/17
KAFFE: Brasilien santa Cristina Øko

ESPRESSO: Miscela Organica

 

UGE 27/17
KAFFE: Colombia San Lorenzo

ESPRESSO: Espresso Potente

 

UGE 26/17
KAFFE: Guatemala Pacayalito RFA

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 25/17
KAFFE: Etiopien Sidamo (sæsonkaffe)

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 24/17
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe Øko

ESPRESSO: CDB Los Pinheros Espresso Style

 

UGE 23/17
KAFFE: Brasilien Cerrado Peaberry (ØKO)

ESPRESSO: Espresso Verano

 

UGE 22/17
KAFFE: Rwanda Karenge

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 21/17
KAFFE: Kenya Estate AA (Rainforrest alliance)

ESPRESSO: Peaberry Espresso

 

UGE 20/17
KAFFE: Brasilien Los Pinheros

ESPRESSO: Miscela Organica (ØKO)

 

UGE 19/17
KAFFE: Nepal Nuwakot Himalaya Mdr. Kaf

ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 18/17
KAFFE: Risteriets Momento

ESPRESSO: Miscela Mayo

 

UGE 17/17
KAFFE: Indonesien Java Blawan Estate

ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 16/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu La Trinidad

ESPRESSO: Costa Rica Tarrazu La Trinidad - espresso roast

 

UGE 15/17
KAFFE: PNG

ESPRESSO: Daily Espresso

 

UGE 14/17
KAFFE: Columbia San Lorenzo Mdr. Kaf

ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 13/17
KAFFE: Etiopien Limmu

ESPRESSO: Miscela Organica (ØKO)

 

UGE 12/17
KAFFE: Mexico Chiapas (ØKO)

ESPRESSO: Miscela Potente

 

UGE 11/17
KAFFE: Costa Rica Tarrazu La Trinidad

ESPRESSO: Brasilien Santa Cristina (ØKO) Mdr. Kaf

 

UGE 10/17
KAFFE: Guatemala Pacayalito (Rainforrest Alliance)
ESPRESSO: Peaberry Blend

 

UGE 9/17
KAFFE: Santa Cristina (ØKO) Mdr. Kaf
ESPRESSO: Bacca

ØKO JULE ABO: Etiopien Yirgacheffe

 

UGE 8/17
KAFFE: Etiopien Djimma
ESPRESSO: Honduras Capucas (ØKO RFA) MDR KAF

 

UGE 7/17
KAFFE: Brasilien Cerrado Øko Peaberry
ESPRESSO: Variant af D'oro blend

ØKO JULE ABO: Honduras Capucas (ØKO RFA) MDR KAF

 

UGE 6/17
KAFFE: Colombia Suarez
ESPRESSO: Vintersne espresso blend

ØKO JULE ABO: Mexico Chiapas

 

UGE 5/17
KAFFE: Honduras Capucas (ØKO RFA) MDR KAF
ESPRESSO: Miscela Uno

ØKO JULE ABO: Momento Organica

 

UGE 4/17
KAFFE: Brasilien Grota Funda 
ESPRESSO: Brasilien Grota Funda 

ØKO JULE ABO: Etiopien Yirgachaffe Gayo

 

UGE 3/17
KAFFE: Indonesien Sumatra
ESPRESSO: Miscela Potente

ØKO JULE ABO: Brasilien Cerrado Øko PB

 

UGE 2/17
KAFFE: Kenya Estate AA
ESPRESSO: Miscela D'oro

ØKO JULE ABO: Mexico Chiapas

 

UGE 1/17
KAFFE: Nicaragua Red Catuai Los Altos (Mdr kaffe)
ESPRESSO: Miscela Organica (Øko) 

ØKO JULE ABO: Momento Organica

 

UGE 52/16
KAFFE: Guatemala Pacayalito (RFA)
ESPRESSO: Miscela Bacca

ØKO JULE ABO: Etiopien Yirgachaffe Gayo

 

UGE 51/16
KAFFE: Costa Rica Tarrazu La Trinidad
ESPRESSO: Miscela Uno

ØKO JULE ABO: Brasilien Cerrado PB

 

UGE 50/16
KAFFE: Peaberry Blend (Jule Espresso 2016) 
ESPRESSO: Indonesien Sumatra Mandheling

 

UGE 49/16
KAFFE: Cafe Cubano
ESPRESSO: Cuba Espresso

 

UGE 48/16
KAFFE: Mexico Chiapas ØKO
ESPRESSO: Daterra (Very Light Espresso Roast) rfa

 

UGE 47/16
KAFFE: Panama La Gloria Estate
ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 46/16
KAFFE: Guatemala Pacayalito (RFA)
ESPRESSO: Miscela Potente (20% robusta)

 

UGE 45/16
KAFFE: Kenya Estate AA
ESPRESSO: Daterra Espresso Collection (RFA)

 

UGE 44/16
KAFFE: El Salvador Andalucia (ØKO) Mdr Kaf Nov
ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 43/16
KAFFE: Brasilien Cerrado Peaberry (øko)
ESPRESSO: Miscela Organica (øko)

 

UGE 42/16
KAFFE: Nicaragua UCASUMAN
ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 41/16
KAFFE: Indonesien Java
ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 40/16
KAFFE: Cafe Cubano (CUba / MDR)
ESPRESSO: Cuba Espresso Suitable

 

UGE 39/16
KAFFE: Etiopien Limmu
ESPRESSO: Costa Rica Espresso Suitable

 

UGE 38/16
KAFFE: Colombia Excelso (MDR)
ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 37/16
KAFFE: Honduras Santos Garcia Perez
ESPRESSO: Miscela Organica

 

UGE 36/16
KAFFE: Etiopien Sidamo Honeybird
ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 35/16
KAFFE: Costa Rica Aquaries (Rainforest Alliance)
ESPRESSO: Miscela Potente (20% robusta blend)

 

UGE 34/16
KAFFE: Brasilien Los Pinheros
ESPRESSO: Cafe Casablanca (km espresso organic blend)

 

UGE 33/16
KAFFE: Kenya Estate AA
ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 32/16
KAFFE: Indonesien Raja Komodo (økologisk / MDR KAFFE)
ESPRESSO: Miscela Daterra Bruzzi

 

UGE 31/16
KAFFE: Costa Rica Tarrazu Trinidad
ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 30/16
KAFFE: Hispaniola (MDR KAFFE JULI)
ESPRESSO: Miscela Organica (øko espresso)

 

UGE 29/16
KAFFE: Mexico Chiapas (økologisk)
ESPRESSO: Miscela Uno

 

UGE 28/16
KAFFE: Etiopien Yirgacheffe Gayo (øko)
ESPRESSO: Santa Rosa Espresso Shot

 

UGE 27/16
KAFFE: Guatemala Pacayalito Estate (rfa fairtrade)
ESPRESSO: Miscela D'oro

 

UGE 26/16
KAFFE: Brasilien Cerrado (øko)
ESPRESSO: Miscela Bacca

 

UGE 25/16
KAFFE: Midnight Momento (øko) 
ESPRESSO: Darkanika (øko)

 

UGE 24/16
KAFFE: Dominican Joe 
ESPRESSO: Brasilien Daterra Bruzzi

 

UGE 23/16
KAFFE: Colombia Dark Roast (full city + profile)
ESPRESSO: Colombia Dark Roast (full city + profile)

 

UGE 22/16
KAFFE: Zimbabwe Perzuru (mdr kaffe juni)
ESPRESSO: Miscela Potente (20% robusta)

 

UGE 21/16
KAFFE: Brasilien Los Pinheros Estate
ESPRESSO: Miscela Organica (øko)

 

UGE 20/16
KAFFE: Indonesien Java Blawan
ESPRESSO: Miscela Uno