Firmakaffe og engrossalg af kaffe 

Hvis du mangler en kaffeløsning til dit firma, cafe, restaurant eller måske en firmagave - så står vi klar til at hjælpe!

Risteriet Coffee har siden 2004 forsynet både små og store erhvervsdrivende med lækker nyristet kaffe i højeste kvalitet. Nedenfor finder du de forskellige muligheder der er for erhverskunder.

 

1. Onlinesalg til firmaer

Ved mindre erhvervs ordrer så HUSK at vi altid tilbyder online mængderabat.

Her kan I få +25% rabat ved at købe ind online.  Her bestiller du og betaler i webshop, der er gratis levering ved køb over 395 kr inkl moms.

Her kræver det kun at i bliver oprettet som B2B bruger HERVi svarer hurtigst muligt så du kan starte med at handle med rabat.

2. Engrossalg over 4 Kg Kaffe per ordre (med fakturering)

Ved ordrer typisk på over 4 kg kaffe per bestilling er det muligt at bliver oprettet som faktura kunde hos Risteriet. Her kan vi tilbyde helt op til 40% rabat på kaffebønner ved bestillinger over 30 Kg per ordre. Du finder vores opdateret kaffe udvalg her

Skriv til os på kaffe@risteriet.dk. Husk CVR nummer, firmanavn, adresse og hvilken bønne du kunne tænke dig og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Kampagnetilbud - Få 50% rabat på din første Erhvervsordre

Vi mener at alle bør prøve hvad friskristet kaffe kan - om det er på arbejdspladsen, i kaffebaren eller i resturanten - alle bør prøve magien af nyristede kaffebønner. For at at gøre det mere tilgængeligt tilbyder vi alle erhvervskunder 50% på den første ordre der bliver lagt hos Risteriet.

Eneste krav er, at det er et CVR nummer vi ikke har i vores system. Dertil at den første ordre er på minimum 10 kilo, af den samme kaffebønne fra vores udvalg, som du finder her

Interesseret i at få 50% på den første ordre? Så skriv til os på kaffe@risteriet.dk. Husk CVR nummer, firmanavn, adresse og hvilken bønne du kunne tænke dig og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Bæredygtighed

Vi har i Risteriet investeret i en el-varebil så vi kan levere grønt i Storkøbenhavn. Hvis muligt leverer vi i fødevaregodkendte kasser som vi kører i cirkulation for at minimere brugen af emballage. Læs mere her om sourcing af vores kaffebønner. 
 

KONTAKT OS

Mail : salg@risteriet.dk