Erhvervskunder og Engrossalg


 Vi tilbyder attraktive erhvervsordninger

  - til firmaer, cafeer, butikker, arbejdspladser og alle der går op i god kaffe!


Under mantraet "nyristet kvalitetskaffe" åbnede vi i 2004 som indre Københavns første ægte mikroristeri, der udelukkende specialiserer sig i at give vores kunder den ultimative kaffeoplevelse. 

Vores udgangs punkt er et passioneret forhold til nyristet kaffe - og en stor iver for at få delt dette med alle vi kan. Og så skal vi jo helst drive en sund virksomhed - så vi stadig er her om 10 år mere. Det vil vi jo gerne. Så vi værdsætter alle vores kunder - private som erhverv. Og vil gerne have flere. 

Interesseret i vores kaffe? Kontakt Lars på lars@risteriet.dk i dag!

Herunder en lille ny promo-video netop vinklet mod erhvervskunder. Skal du have kaffe på kontoret, i din butik, dit spisehus eller i kværnen på din cafe? Så se her - vi kommer hvor du er .... med GARANTERET friskristet kaffe!


I Risteriet bruger vi ikke holdbarhedsdatoer som garanti for friskheden, men vi skriver derimod ristedato på alle poser med nyristet kaffe som garanti overfor alle vores kunder at kaffen de får fra os altid er helt nyristet.  Kaffe bør nydes indenfor 2-3 uger efter ristedatoen som vi fremgå tydeligt på vores emballage. Og vi sælger ikke kaffe der er over 6 dage gammel. 

Mangler du en firmagave?

Vi tilbyder også firmagaver, julepakker, skræddersyet pakker, speciel ristet eksklusiv kaffe, private labels, engrossalg enten i bulk eller pakker i poser klar til videresalg, mm. 

Vi forhandler mange kendte kaffemærker - og kan byde ind med rådgivning og formidling i forbindelse med ønsker om hjælp til kaffe setup stort som småt. 

Kontakt os for tilbud, spørgsmål, specielle ønsker o. lign. vi vil gøre vores bedste for at imødekomme alle behov. I indre København leverer vi dagligt mod mindre gebyr i vores bønnebil. Akutte bestillinger sendes med cykelbud, taxa osv. 

Udenfor København sendes pakkepost med PostDanmark, Danske Fragtmænd, GLS, o.lign.
 

Send en mail til Lars Mørch for at høre om mulighederne og få et tilbud på lars@risteriet.dk