Firmakaffe og engrossalg af kaffe

Hvis du mangler en kaffeløsning til dit firma, cafe, restaurant eller måske en firmagave - så står vi klar til at hjælpe!

Risteriet Coffee har siden 2004 forsynet både små og store erhvervsdrivende med lækker nyristet kaffe i højeste kvalitet.

Få 50% rabat på din første Erhvervsordre

Vi mener at alle bør prøve hvad friskristet kaffe kan - om det er på arbejdspladsen, i kaffebaren eller i resturanten - alle bør prøve magien af nyristede kaffebønner. For at at gøre det mere tilgængeligt tilbyder vi alle erhvervskunder 50% på den første ordre der bliver lagt hos Risteriet.

Eneste krav er, at det er et CVR nummer vi ikke har i vores system. Dertil at den første ordre er på minimum 10 kilo, af den samme kaffebønne fra vores udvalg, som du finder her

Interesseret i at få 50% på den første ordre? Så skriv til os på kaffe@risteriet.dk. Husk CVR nummer, firmanavn, adresse og hvilken bønne du kunne tænke dig og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Onlinesalg til firmaer

Ved mindre erhvervs ordrer så HUSK at vi altid tilbyder online mængderabat.

Her kan I få +25% rabat ved at købe ind online.  Her bestiller du og betaler i webshop, der er gratis levering ved køb over 395 kr inkl moms.

Her kræver det kun at i bliver oprettet som B2B bruger HERVi svarer hurtigst muligt så du kan starte med at handle med rabat.

Engrossalg med fakturering

Vores engros salg af kaffe til erhverv, er tilpasset vores kunders individuelle behov og vi leverer alt lige fra kaffeløsninger til firmagaver. Du kan her downloade vores erhvervsprisliste lige her og få en idé om mulighederne og priser.

Bæredygtighed

Vi har i Risteriet investeret i en el-varebil så vi kan levere grønt i Storkøbenhavn. Hvis muligt leverer vi i fødevaregodkendte kasser som vi kører i cirkulation for at minimere brugen af emballage. Læs mere her om sourcing af vores kaffebønner.
 

KONTAKT OS

Mail : salg@risteriet.dk