ECM espressomaskine

Find den rigtige espressomaskine til dit behov

Der findes utrolig mange måder at lave kaffe på - ingen kan det samme som espressomaskinen. Men en espressomaskine er ikke bare en espressomaskine og der er stor forskel på hvilken behov man har og hvilke type maskine der matcher dette. For at hjælpe med at afklare dit behov, har vi lavet en beskrivelse af de tre hovedtyper af espressomaskiner vi forhandler.
 

► Single boiler, varmeveksler eller dualboiler? læs mere om espressomaskiner her.

► Vi forhandler primært tyske espressomaskiner af mærket ECM - du kan finde et hurtigt overblik forskelle og ligheder mellem de forskellige espressomaskiner her.

Overvejer du at investere i en espressomaskine?

Hvis du overvejer at købe en espressomaskine er det vigtigste først at finde ud af hvad dit behov er. Espressomaskiner er jo ikke helt billige og det er ærgerligt at lave et fejlkøb når vi er i den prisklasse. - Derfor har vi også et showroom i Glostrup og du er altid velkommen til at kigge forbi og få en snak om de forskellige espressomaskiner, og hvilken der passer bedst til dig. Vi anbefaler dog at du laver en aftale via mail eller tlf først, gerne en eller flere dag i forvejen, så er vi sikker på at have god tid til dig.
 

Espressomaskiner i tysk kvalitet fra ECM

Hovedparten af vores espressomaskiner er fra tyske ECM som vi er eneforhandler af i Danmark. ECM’s tilgang til espressomaskiner er præget af tyskernes sans for effektivitet og kvalitet, og deres espressomaskiner er i en klasse for sig; både når det gælder performance og design.