SÆSON KAFFE

Nyhed i Risteriet, sommer 2018

Tag med os på tur ud i den store kaffeverden

 

KAFFEN SOMMER 2018

 

COSTA RICA | BLONDE

:: KØB DEN HER ::

 

'spændende aroma med livlig karamel og lette noter af nød'

 

 

SÆSON KAFFE er at lave en "udvidet" udgave af Månedens Kaffe.

 

Månedens Kaffe udgår her med juni måned hvor Indonestiske Wahana Rasuna Natural runder af. Som kaffe nr 99 under netop den arbejdstitel; Månedens Kaffe. Et projekt vi har været super glade for, og hvor vi har været mange spændende oplevelser igennem. Sammen med jer, vores kære kunder. Føler du dig allerede helt nostalgisk så kig her tilbage på de mange lande og kaffer vi nåede igennem.

 

Hvorfor så lave om? Er der ikke kaffer nok?

 

Jo, der er kaffer nok. Men ikke altid tid nok. 

 

Der har nemlig ofte været en følelse af at en måned var for kort tid. Selv for en gæstebønne. Med SÆSON KAFFE rykke vi gæstebønnens visit fra 1 måned til 3 måneder. Tid til at fordybe sig, både for kunderne og os selv. Vi deler det ind i sommer, efterår, vinter og forår. Meget opfindsomt :) 

 

Men tiden var også til noget nyt. Da vi startede med at præsentere en gæstebønne hver måned var vi de første der på den måde tog kunderne i hånden på en rundtur ud i den store kaffeverden. Nu er den ide vist indført hos de fleste af kollegaerne også. Og det er kun fint. Men nu vælger vi så en anden vej og en anden måde at følge vores nysgerrighed på. Og håber igen vores kunder har lyst at tage med. 

 

Sidst, men ikke mindst er det efter over 8 år og 99 kaffer også okay lige at skrue ned for tempoet. At arbejde mere dybt og måske endda eksperimenterende med en udvalgt kaffe. Tage sig tid. Det er jo også en kvalitet man ikke skal kimse af. Så nu kan alle kunder - og os selv - nå at være med, smage kaffen godt igennem over mere end bare en pose eller to. 

 

Men 4 nye kaffer om året på besøg, som nu logisk bliver tilfældet gennem SÆSON KAFFE, er jo forhåbentlig også stadig interessant og sammen med de andre ting vi går og finder på fra tid til anden - vil vi stadig over et år nå at prøve en masse af. Det skal man vist ikke være bekymret over. Vi er jo ikke bange for at prøve os frem og igennem alverdens sjove, spændende, anderledes, nye, ukendte, anerkendte eller spøjse kaffer. 

 

Vi håber der tages godt imod SÆSON KAFFE og at nysgerrigheden i første omgang er vagt omkring Costa Rica Blonde. Den er til salg nu fra webshoppen på risteriet.dk og fra de tre cafeer i byen. Sæsonen "sommmer" gælder for juni, juli og august.