• NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
 • KAFFEBAR PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
 • FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Kaffeabonnement - Espressosmagsprøver

205,00 DKK

Kaffe lige i Postkassen
Kaffen varierer da det jo er et udvalg af forskellige espresso smagsprøver. Med dette abonnement kommer du jorden rundt og prøver de bedste espresso blends og de bedste single origin kaffebønner som de bedste kaffedyrkende lande i verden har at byde på.
Vores poser er fyldte med 470 gr nyristet kaffe og fragt er inklusiv i prisen! 

Om Vores Kaffeabonnement
Vores Risteprofiler

Risteriets Guide til Kaffebrygning

Lagerstatus: På lager

Tilvalg
 • Hele bønner

  Hele bønner

stk.
FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
Beskrivelse

      Her får du smagt alle vores espresso blandinger, samt test-blends vi arbejder med

Kaffeabonnement på ESPRESSO SMAGSPRØVER
Her får du smagt alle vores espresso blandinger, samt test-blends vi arbejder med, limited edition blends og hvad vi ellers hygger os med i produktionen.  Vi rister og pakker 470 gr. kaffe i vores poser som kan sendes til dig i intervaller af hver uge, hver anden uge eller hver måned.
Fra de lyseste blandinger over de mest populære mellemristede og over til de mørkere. Stort set udelukkende rene arabica-blandinger. Meget sjældent med robusta. 

Mange der har et Espresso Smagsprøve abonnement har en semi-automatisk espressomaskine derhjemme. Men abonnementet kan også med fordel benyttes hvis man bruger den helt manuelle moccakande eller de helt fuldautomatiske maskiner. Bare du selv kan kværne bønnerne, så kan du brygge dem som du vil. 

Via dette link kan du se hvad vi har sendt de forrige mange uger, som inspiration, Espresso smagsprøver historik

Bemærk at vi sender løbende et udvalg af vores kaffebønner og derved vil du modtage bønner der svinger i pris. Nogle er dyrer og nogle er billigere end hvad du betaler for i dit abonnement løbende. Gennemsnitligt vil prisen dog være omkring og lidt over hvad du betaler.

Smagsprofil
Varierer da det jo er et udvalg af forskellige espresso ristninger. Vi kan dog altid garanatere at vi gøre vores ypperste for at levere de absolutte bedste espresso bønner til dig.

Med dette abonnement kommer du jorden rundt og prøver de bedste espresso blends og de bedste single origin kaffebønner som de bedste kaffedyrkende lande i verden har at byde på.

Risteprofil
Alt fra City (lys rist) til Full city (mellemmørk rist)

Vores kaffeabonnement
Vi har designet vores kaffeabonnemnet med henblik på at gøre det så let for forbrugeren som muligt. Det betyder at du betaler løbende og selv kan logge ind på dit abonnement og ændre på det så det passer til dig og din situation. Alle vores forsendeler indeholder 470 gr. nyristet kaffe og fragt er inklusiv i prisen når du vælger Burd, eller DAO som fragtleverandør (der vil være et ekstra gebyr ved valg af PostNord). Med vores abonnementsløsning kan du f.eks. springe leveringer over, sætte dit abonnmentet i bero når du er på ferie og stoppe dit abonnemt helt - kort sagt du er 100% i kontrol. Du kan læse mere om vores abonnements ordning nedenfor, og er du i tvilv om noget, kan du også altid sende os en mail på kaffe@risteriet.dk. For en guide til vores kaffeabonnement læs mere her og husk og at læse vores Vilkår og betingelser for kaffeabonnementet

Hvor meget er der i posen?
Vi rister og pakker 470 gr. kaffe i vores poser, vi skal sende under 500 gr. for at det kan leveres igennem brevsprækken (Specifikt for DAO)

Pris, betaling og leverings intervaller 
Kaffen kan sendes til dig i intervaller af hver uge, hver anden uge, hver tredje uge eller hver måned. Den pris der er nævnt ud for det valgte abonnement er den pris du betaler per levering (eksklusiv leveringsgebyr med PostNord, vælger du levering med Burd eller DAO er der fri levering). Så hvis du f.eks vælger et abonnement til levering hver uge, så trækkes dette beløb automatisk hver uge, når vi har sendt din nyristet kaffe. Levering med Burd eller DAO er altid inkluderet i prisen. og ved valg af PostNord vil der være et leveringsgebyr tilføjet din abonnementspris.

Lige til døren
Med et køb af Risteriets Kaffeabonnement kan du give dig selv - eller andre - nyristede kvalitetsbønner lige ind af brevsprækken hjemme. Det er nemt og det er praktisk. Når du ser posten nede af vejen, skal du bare finde kaffemøllen frem, sætte vand over og .. så er der snart kaffe klar

Levering
Alle kaffeabonnementer sendes afsted så hurtigt vi kan ekspedere dem i alle hverdage fra produktionen i Glostrup. Bemærk, at den dato der står er den dato vi forventer at riste og sende din kaffe. Så der kan gå 1-2 dage før du har kaffen. Hvis datoen falder henover en weekend, eller helligdage, vil vi først riste og sende den første hverdag hvor vi er tilbage i produktionen. Vi sender som pakkepost og i en størrelse der betyder, at hvis man ikke er hjemme, vil forsendelsen ende i din postkasse (ikke på posthuset). Skulle det i mod forventning ikke ske og at du modtager en seddel i den postkasse fra postbuddet. Så skal du tage kontakte til din fragtleverandør (Burd, DAO eller PostNord afhængig af hvem du har valgt at benytte) og bede dem om at aflevere posen i postkassen. Vi har yderligere sørget for at der automatisk skrives en lille besked til postbudet, at han/hun skal levere din kaffe i postkassen hvis muligt. Kaffeposen der bruges og sendes i, er naturligvis med envejs gasventil så aromaen bevares.
Forsendelse sker som sagt med Burd, DAO eller PostNord, afhængig af hvem du har valgt at benytte og de har ansvaret for forsendelsen når vi har overleveret ved afhentning, men oplever du, i mod forventning, at pakken ikke kommer frem kontakt os hurtigst muligt via kaffe@risteriet.dk eller 51932610 alle hverdage mellem 7-15. 

Kaffeabonnement som gave
Det kan du sagtens, du skal blot sikre dig at leveringsadressen er korrekt hvis det er en anden en din egen. BEMÆRK også at den første ordre afsendes umiddelbart efter bestilling (hvis bestilt henover weekend, så mandage). Derefter kan du selve bestemme leveringsdatoerne. Så det er vigtigt at du skriver til os på kaffe@risteriet.dk hvis vi skal holde den først forsendelse til en specifik dato. Du skal også selv stoppe abonnement via vores selvbetjening når du ønsker, dette kan ikke sættes op i systemet desværre.

Betingelser
Når du køber et kaffeabonnement hos os, skal vi vide besked hvis du er under 18 år. Er du under 18 år skal aftalen nemlig indgås af en forældre.
En aftale kan altid let annulleres af en forældre, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.
Ønsker man at fortryde købet bedes man hurtigt muligt kontakte os på kaffe@risteriet.dk. Fortrydelsesretten er 14. dage fra modtagelse af den første levering.

Specifikationer
Hvad kan vi byde på? nyristede bønner
Bønnesort Arabica, Robusta
Hvor kan du lide kaffe fra? afrika, mellemamerika, sydamerika, caribien, asien, nordamerika, oceanien, blend (flere bønner)
Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? AeroPress, stempelkande, filterkaffe / drip , fuldautomatisk, moccakande, espresso
Hvilken profil (styrke) er du til? city (lys rist), city+ (mellemlys rist), city ++ (mellemrist), full city (mellemmørk rist), full city + (mørk rist), full city ++ (mørkeste rist)