ECM Tamper 58mm (flad/plan)

ECM Tamper 58mm (flad/plan)

450,00 DKK

Lagerstatus: På lager
stk.

ECM Tamper 58mm er det perfekte værktøj for hjemmebaristaen. En tamper, på dansk; stamper, er en nødvendighed at have i korrekt mål og materiale til brygning af espresso på seriøst plan. 

 

Dette er den flade/plane variant af en standard stamper der passer både præcist og smukt til ECM maskiner og andre i professionel mål (58mm). Den findes også i konveks variant. 

 

Forskellen på de to varianter er lille for de fleste, men selvfølgelig stadig meget debatteret blandt espresso nørder. Den flade giver helt skarp overflade der egner sig godt til filtre med lige sider. Ofte set i triple-filtre (21 gram). Mens de filtre der oftes fremstilles til enkelt (7 gram) og dobbelt (14 gram) er konkav form og her foretrækkes stamperen med konveks bund, da den giver fordeling balance. En konveks stamper hjælper også med binding mod siderne på filteret og man får en lille hjælp den vej, hvor den flade bund til gængæld har lidt fordel i den fase af brygningen hvor vandet fordeler sig (hvis man har kværnet og fordelt korrekt). Det er lidt .. religion. Den stamper du vælger først, på det her niveau, bliver ofte den rigtige for dig. Det handler om følelsen når man arbejder med stamperen. 

 

Fremstillet i bakelit (håndtag) og rustfrit stål (base).

Hvilken profil (styrke) er du til? silver city (meget lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt