•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

ECM Tamper 58mm (flad/plan)

495,00 DKK

Bakelit håndtag og rustfri stål base. Flad (plan) bund. 

Lagerstatus: På lager
stk.
FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
Beskrivelse

ECM Tamper 58mm er det perfekte værktøj for hjemmebaristaen. En tamper, på dansk; stamper, er en nødvendighed at have i korrekt mål og materiale til brygning af espresso på seriøst plan. 

Dette er den flade/plane variant af en standard stamper der passer både præcist og smukt til ECM maskiner og andre i professionel mål (58mm). Den findes også i konveks variant. 

Forskellen på de to varianter er lille for de fleste, men selvfølgelig stadig meget debatteret blandt espresso nørder. Den flade giver helt skarp overflade der egner sig godt til filtre med lige sider. Ofte set i triple-filtre (21 gram). Mens de filtre der oftes fremstilles til enkelt (7 gram) og dobbelt (14 gram) er konkav form og her foretrækkes stamperen med konveks bund, da den giver fordeling balance. En konveks stamper hjælper også med binding mod siderne på filteret og man får en lille hjælp den vej, hvor den flade bund til gængæld har lidt fordel i den fase af brygningen hvor vandet fordeler sig (hvis man har kværnet og fordelt korrekt). Det er lidt .. religion. Den stamper du vælger først, på det her niveau, bliver ofte den rigtige for dig. Det handler om følelsen når man arbejder med stamperen. 

Fremstillet i bakelit (håndtag) og rustfrit stål (base).

Specifikationer
Barista tools stampere