Tilbud er kun i webshop
Brasilien Morro Cavado

Brasilien Morro Cavado

Pris fra 58,50 DKK 65,00 DKK

Grønne kaffebønner

Kaffe fra Brasilien Brasilien er verdens største kaffeproducent. Cafe Do Brasil .. står der på 1/3 af den totale verdensproduktion. Det er meget. Og der er både godt og skidt imellem. Vi har naturligvis sat fokus på de finere kaffebønner fra de store bunker. For i den bedste kvalitet er Brasilien også i toppen og det synes vi du skal smage. 

 

Morro Cavado

 

 


Anbefalinger til hjemmeristning af kaffebønnerne

Rister du de grønne bønner meget lyst (c og c+) kan man hurtig fornemme at syrligheden giver et indspark, med frisk fornemmelse af også bær og lys nød. Men rister du kaffebønnerne mørkere, op i en Full City, får du bare smurt mere på af tunge choko/kakao noter og det kan være rigtig dejligt som aftenkaffe. Men der er røg på :) 

Anbefalinger til brygning

Vi anbefaler Morro Cavado til alt fra den klassiske filterkaffe brygning, til mere nymoderne tragt trend (Hario, ZeroJapan, o- lign.), stempelkanden, aeropress, fuldautomatiske maskiner og espresso-koncepterne (espresso maskine, handpresso, moccakande, etc). 

Efterbehandling

Efter at kaffebærene bliver høstet skal de igennem en efterhøstbehandling før de bliver til "kaffebønner", du kan læse mere om de forskellige efterhøstbehandlinger og deres betydning for kaffens smag her.  

 

Denne kaffe er Pulped Natural.

 

Hvad kan vi byde på? grønne / rå bønner
Hvilke bønner er du til? arabica
Hvor kan du lide kaffe fra? sydamerika
Hvilken profil (styrke) er du til? silver city (meget lys rist)

Kunder der har købt dette produkt har også købt