•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Palmarés


Er du bidt af cykling og god kaffe - måske begge dele? 

Her hos Risteriet har vi arbejdet sammen med drengene fra Palmarès i designet af deres økologiske signatur kaffe-blend til deres nye cykelcafé.

 

 

Magnus Bak Klaris og Rasmus Bøgh Wallin har sammen åbnet stedet Palmarès.

 KONCEPT

Palmarès er en tredelt virksomhed, der består af: præstationsoptimering, salg af cykeltøj og udstyr samt en café.
Hver del har kvalitet i højsædet, lige fra kaffen fra Risteriet, til kvalitetstøjet fra det australske tøjmærke Black Sheep og til deres trænings -og præstationsoptimering. 

Med et 360 graders blik på dig og din performance, kan de hjælpe dig med at optimere alle faktorer af en god præstation - lige fra træningsprogrammer, kostanalyser, position på cyklen og meget mere. Her tilbydes bl.a. VO2max test, bikefits og aerofits. 

Butikken, som fysisk er samme sted som caféen, danner ramme for tøj og udstyr i høj kvalitet fra mærker som Black Sheep, Wahoo og Aero Coach.

MISSION

Palmarès ønsker at skabe et sted for cykelryttere og motionister, som rummer alle elementer af en toppræstation på cykel. Lige fra træningsvejledning, kostvejledning, coaching, mentaltræning, fysiologiske test, bikefits og aerotests.

CAFÈEN

Palmarès, som fysisk mødested, har været en drøm for drengene i lang tid. Caféens funktion som mødested, skal have til formål at samle alle fra fra kaffe-elskere til cykelryttere. 

Du finder caféen her:

Marmorvej 21

2100 København Ø

 
Læs mere om Palmarés her: https://www.palmares.dk/