•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Så gik der lige 20 år med det ..

Oprettet d. under Risteriet, Mærkedage

Så gik der lige 20 år med det ..


.. lille hyggeprojekt. Opstarten i en garage Sorgenfri i vinteren 2004 og frem til vores kaffefabrik i Glostrup og cafe på Vesterbro i 2024.

Der er sket meget på de 20 år. Der er ristet mange bønner, brygget mange kopper, mødt mange mennesker, afprøvet mange ideer og kun startet en lille håndfuld brande.

Sidste år blev vi interviewet om alt dette til en podcast. Så er man til den slags undervejs pendlerturen - kan man finde vej til hele to afsnit. Det gør man ved at klikke her.

Naturligvis har vi tænkt hvordan vi ville fejre dette 20 års jubilæum. I første omgang er vi begyndt med at fejre os selv ved at takke kunderne. Det virkede som et oplagt sted at starte.

Vi har jo efterhånden fået gjort de fleste opmærksomme på vores weekendrabatter på webshoppen, hvor vi stille og roligt arbejder os igennem vores store sortiment af kaffe imens vi tilbyder 20% rabat.

Planen er, at vi skal nå dem alle, og på den måde kan vi også strække vores fejring af vores 20-års jubilæum langt ind i året. Der skal nok også komme mere fejring til henover året. Større såvel som mindre.

Heldigvis følger mange med direkte på webshoppen, her i blog, på vores sociale medier, nyhedsbrev og via kundeklub. Så den vej gør vi opmærksomme på hvad vi finder på.

Vi har aktiveret smagspakken "Good Bunch" og leget lidt med jubilæums design på udvalgte poser. Og der er som sagt mere på vej.

Hyggeprojektet blev voksent og det samme er vi næsten blevet. Det føltes ikke som 20 år siden vi gik i Studiestræde og malede den første butik før åbning.

Risteriet er stadig et mikroristeri. Heldigvis. Vi er absolut blandt de ældste risteriet i Danmark og vi er super taknemmelige.

Vi håber at når rundt til alle henover 2024 med fortsat levering af god nyristet kaffe fra vores passionerede lille kaffeteam.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar