•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Risteriet Retro Blends

oprettet d. under Kaffe, Mærkedage

Risteriet Retro Blends

Da vi i forbindelse med 'Kaffens Dag 2023' bød på comeback the 6 af vores blends, lavede vi en lille oversigt. Den har vi gemt og tænker også vi med tiden kan tilføje flere. Både flere gamle blends, hvis opskrifter vi finder frem fra arkiverne, samt dem af nyere dato der er kommet og gået i sortiment. 

Mest fordi det er meget sjovt at se tilbage på. Der har været MANGE forskellige blends igennem årene. På samme måde som der har været mange forskellige bønner. Især bønner på besøg under hhv 'Månedens Kaffe' og 'SÆSONKAFFE'. Du kan læse om dem begge her. 

Dette er dog et kig på de blends der er kommet og gået på de 20 år vi har været igang. Anledningerne har været forskellige. Men vi får skrevet dem op hvor vi husker hvad blandingen bestod af og hvornår og hvorfor de blev lavet. 

Vi kaldte det Retro Blends og her er den aktuelle liste. Så må vi tilføje løbende. 

Major Tom
Månedens Kaffe i april 2018. Lys blend til espresso og filter. Det er en frisk og livlig - fin frugtet - kaffeoplevelse. Det er Kenya, Etiopien og Brasilien. 
Risteprofil: City (lys)

Mary Jane
Opstod i samarbejde med Copenhagen Coffee Trail tilbage i 2019. En mellemmørk økologisk blend med dybe chokolade toner og smag af skovmandsskjorte. Tør vi smide "omni" kortet og sige, at den kan bruges til det hele?  Det er Costa Rica, Indonesien, Kenya, Brasilien. 
Risteprofil: Full City (mellemmørk)

Fighting Falcon
Udviklet til de gode jægerpiloter i det jyske tilbage i foråret 2020. En blend baseret på brasilianske bønner og solide nødde og kakao noter. Espresso eller fyldig filter. Brasilien og Costa Rica.
Risteprofil: Full City (mellemmørk)

Mocha Java
Aka "verdens ældste kaffeblanding" og også den ældste vi har med fra egne opskrifter. Vi er helt tilbage i 2010, da den først dukkede op i sortimentet. Krydret og fyldig. Super filterkaffe. Etiopien og Indonesien. 
Risteprofil: City++ (mellemrist)

The Drive
Dette er faktisk julekaffen fra 2020, og den var populær. Vi besluttede derfor for at fortsætte. Julekaffen fik navnskifte til the Drive, men var stadig en elegant familievenlig økologisk blend med noter af pekannødder, vanilje og karamel. Bønner fra Sydamerika. 
Risteprofil: Full City (mellemmørk)

The Move
Marts 2021. Vi stod og skulle rykke hele produktionen i påsken. Det krævede en del kopper kaffe og midt i det hele opstod The Move.
Smagsprofil med kræsen krydderi aroma, viniøs tone og lækker bund. 
Risteprofil: City+ (mellemlys)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar