Kaffeabonnement - Kenya AA (Mount Kenya)

Kaffeabonnement - Kenya AA (Mount Kenya)

198,00 DKK

 

Kaffe lige i Postkassen

Vi har designet vores kaffeabonnemnet med henblik på at gøre det så let for dig som muligt. Det betyder at du betaler løbende og selv kan logge ind på dit abonnement og ændre på det, så det passer til dig og din situation. Vores poser er fyldte med 470 gr nyristet kaffe og fragt er inklusiv i prisen! 
 

Du kan læse mere om vores fleksible kaffeabonnement her. 

 

Lagerstatus: På lager
Tilvalg
  • Hele bønner

    Hele bønner

stk.

Kaffeabonnement på KENYA AA (Mount Kenya)

Kenya er utrolig anerkendt i kaffeverdenen. Vi henter vores Mount Kenya AA bønner i området omkring Mount Kenya, hvor de ved ideel temperatur og intens sollys for lov at modne. Mount AA er vaskede arabica bønner der selv som rå/uristet har tydelig unika i sin aroma fra den røde jord og det friske klima på Mount Kenyas skråninger. Betegnelsen AA refererer til størrelsen på bønnerne.

En hurtig rundspørge i kaffenørdede kredse vil med alt sandsynlighed afsløre, at Kenya er et meget elsket kaffeland. Mange vil endda gå så langt og sige, at Kenya producerer verdens bedste kaffebønner. Det er selvfølgelig umuligt at konkludere noget på et helt lands kvalitet. En god kaffe fra det ”dårligt” land vil altid kunne konkurrere med det dårligste fra et ”godt” land, men der synes alligevel at være en konsensus om at Kenya rimer på kvalitet. 

 

Men hvad skyldes denne konstante høje kvalitet? Der er mange trin fra jord til kop og de har alle en væsentlig betydning for slutproduktet. Fælles for de Kenyanske kaffer, og dermed også vores Mount AA, er, at de dyrkes i næringsrig vulkan- og bjergjord med den rette mængde sol, regn og højdemeter. Klimaet i denne del af verden passer bare godt til kaffeproduktion – kigger man bare lidt nordpå, finder man nemlig den anden afrikanske kaffegigant, Etiopien. 

 

Det næste afgørende trin i processen finder sted efter kaffebærrene er modnede på planten. I Kenya er de små kaffefarme i de fleste tilfælde del af et kooperativ af farme. Det vil sige at processen efter plukning er samlet et sted, med professionalisme og godt håndværk til følge. De kenyanske kaffebær bliver sorteret omhyggeligt, så kun de mest modne bær får lov til at nå møllen, hvor bærrene behandles i en såkaldt våd proces. Det betyder, at man ved hjælp af vand vasker det omkringliggende frugtkød af bønnen inden de tørres. Efter vask og tørring kommer vi så til klassificeringen… 

Smagsprofil

Dyb og fyldig (intens) i munden med let blomsteragtig aroma. Frugtig tone med eftersmag der godt kan tørre lidt hen og minde om sort-te. 

Risteprofil

City (lys rist). Her kommer kaffen syrlige noter godt til sin ret. Især hvis den brygges på den moderne filter-/drypmetode eller opdaterede versioner af den klassiske stempelkande.

Vores kaffeabonnement

Vi har designet vores kaffeabonnemnet med henblik på at gøre det så let for forbrugeren som muligt. Det betyder at du betaler løbende og selv kan logge ind på dit abonnement og ændre på det så det passer til dig og din situation. Alle vores forsendeler indeholder 470 gr. nyristet kaffe og fragt er altid inklusiv i prisen! Med vores abonnementsløsning kan du f.eks. springe leveringer over, sætte dit abonnmentet i bero når du er på ferie og stoppe dit abonnemt helt - kort sagt du er 100% i kontrol. Du kan læse mere om vores abonnements ordning nedenfor, og er du i tvilv om noget, kan du også altid sende os en mail på kaffe@risteriet.dk. For en guide til vores kaffeabonnement læs mere her og husk og at læse vores Vilkår og betingelser for kaffeabonnementet

Hvor meget er der i posen?

Vi rister og pakker 470 gr. kaffe i vores poser, vi skal sende under 500 gr. for at det kan leveres igennem brevsprækken.

Pris, betaling og leverings intervaller 

Kaffen kan sendes til dig i intervaller af hver uge, hver anden uge eller hver måned. Den pris der er nævnt ud for det valgte abonnement er den pris du betaler per levering. Så hvis du f.eks vælger et abonnement til levering hver uge, så trækkes dette beløb automatisk hver uge, når vi har sendt din nyristet kaffe. Levering er altid inkluderet i prisen.

Hvornår og hvordan kommer min bønner frem?

LIGE TIL DØREN
Med et køb af Risteriets Kaffeabonnement kan du give dig selv - eller andre - nyristede kvalitetsbønner lige ind af brevsprækken hjemme. Det er nemt og det er praktisk. Når du ser posten nede af vejen, skal du bare finde kaffemøllen frem, sætte vand over og .. så er der snart kaffe klar.


LEVERING

Alle kaffeabonnementer sendes afsted så hurtigt vi kan ekspedere dem i alle hverdage fra produktionen i Rødovre. Vi sender som pakkepost og i en størrelse der betyder, at hvis man ikke er hjemme, vil forsendelsen ende i din postkasse (ikke på posthuset). Skulle det i mod forventning ikke ske og at du modtager en seddel i den postkasse fra postbuddet. Så skal du tage kontakte til PostNord og bede dem om at aflevere posen i postkassen. Vi har yderligere sørget for at der automatisk skrives en lille besked til postbudet, at han/hun skal levere din kaffe i postkassen. 

Kaffeposen der bruges og sendes i, er naturligvis med envejs gasventil så aromaen bevares.
Forsendelse sker som sagt via Post Nord og de har ansvaret for forsendelsen når vi har overleveret ved afhentning, men oplever du, i mod forventning, at pakken ikke kommer frem kontakt os hurtigst muligt via kaffe@risteriet.dk eller 51932610 alle hverdage mellem 9-14. 


BETINGELSER
Når du køber et kaffeabonnement hos os, skal vi vide besked hvis du er under 18 år. Er du under 18 år skal aftalen nemlig indgås af en forældre.
En aftale kan altid let annulleres af en forældre, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.
Ønsker man at fortryde købet bedes man hurtigt muligt kontakte os på kaffe@risteriet.dk. Fortrydelsesretten er 14. dage fra modtagelse af den første levering.

Hvilke bønner er du til? arabica
Hvor kan du lide kaffe fra? mellemamerika
Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? stempelkande, filterkaffe / drip , fuldautomatisk, moccakande
Hvilken profil (styrke) er du til? city (lys rist)