Kaffekværn
En god kaffekværn - en vigtig brik i jagten på god kaffe
Kaffekværnen er en af de vigtigste brikker i din samling af kaffeudstyr; da en god kaffekværn har stor betydning for dit endelige resultat når du brygger kaffe, ligegyldig hvilken bryggemetode du vælger.
Kategorier
ECM C-Manuale 54 (stål) 89050
ECMGrind-on-demand multikværn. Præcis formling til filter/v60, stempel og aeropress, samt til alm. espressomaskiner som (ECM) Casa V, Classika og Mechanika Slim.
3.995,00 DKK
ECM C-Manuale 54 (anthracite) 89055
ECMGrind-on-demand multikværn i elegant Antracit kabinet. Præcis formling til filter/v60, stempel og aeropress, samt til alm. espressomaskiner som (ECM) Casa V, Classika og Mechanika Slim.
3.995,00 DKK
ECM C-Manuale 54 (creme) 89052
ECMGrind-on-demand multikværn. Præcis formling til filter/v60, stempel og aeropress, skabt til at gå med ECM Puristika Crema Espressomaskinen.
4.820,00 DKK
HeyCafe Jack (Single dose grinder)
HeyCaféMød Jack, en lille, men yderst kapabel enkelt-dose kaffekværn, udstyret med 64 mm hærdede stålblade. Jack passer til enhver bryggemetode og kan kværne op til 10 kg kaffe om dagen. Denne alsidige kværn er ideel til både hjemme- og kommerciel brug til lav volumen.
3.195,00 DKK
Hvorfor male sin kaffe selv?
Der er mange gode grunde til selv at male sin kaffe - den vigtiste er selvfølgelig smagen. Problemet med at købe kaffe der allerede er malet, er at malet kaffen meget hurtigt begynder at tabe smag i mødet med luft. Derfor går du hurtigt glip af en masse aroma og smag hvis du ikke har din egen kaffekværn.
En kaffekværn skal male kaffen ensartet
En god kaffekværn skal kunne to ting. Kværningsgraden skal være ensartet og så skal den kunne indstilles så kværningsgraden matcher bryggemetoden.
Når vi ligger vægt på at en kaffekværn skal kunne male ensartet, er det fordi det har betydning for hvordan kaffen ekstrahere i mødet med vand.
Hvis din kaffekværn maler ujævnt, eller laver mange fine kaffepartikler, betyder det at noget af kaffen for lov til at trække flere smagsstoffer ud, herunder bitterstoffer hvilket bla. kan resulterer i en øget bitterhed.
.png)