•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK
Tilbud er kun i webshop
-10%

Espazzola 2+3-58mm Gruppehoved Rengørings Sæt (i sort)

325,00 DKK 292,50 DKK

Espazzola 2+3-58mm er et professionelt værktøj til rengøring af gruppehovedet på espressomaskiner.

Lagerstatus: På lager
stk.
FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
Beskrivelse
Espazzola 2+3-58mm er et professionelt værktøj til rengøring af gruppehovedet på espressomaskiner. Den placeres i gruppehovedet som et portafilter og bruger det varme vand fra maskinen til en grundig og omfattende fjernelse af kafferesterne fra alle overflader. I stedet for at børste gruppehovedet i hånden med en børste, renser maskinen sig næsten automatisk.
 
Den fleksible membran tilpasser sig gruppehovedet. Alle områder i den smalle og varme del af gruppehovedet rengøres samtidigt - op til tætningspakningen og ind i slidsen til portafilterkammene!
 
Samtidig bruges det varme vand fra espressomaskinen til at skylle gruppehovedet grundigt igennem. Den føres derefter sikkert hen ned i drypbakken.
 
Med dette smarte princip tager rengøring af alle overflader i et gruppehoved mindre end 20 sekunder. Kør varmt vand og bevæg Espazzola til venstre og højre 5-10 gange.
 
Størrelse: Sørg for, at portafilteret, der bruges i din maskine, har to vedhæng (ører), og at portafilterets diameter er mellem 56 mm og 58 mm. Hvis disse betingelser er opfyldt, bør den passe perfekt. 
 
Farve:  Sort
Hvordan samler og bruger jeg Espazolla? : Manual
 

 

Specifikationer
Barista tools portafilter / PF
Vedligeholdelse værktøj