•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK
Udsolgt

ESPRESSO CORSO (6. juni 2024, kl. 17)

510,00 DKK

Produktet er udsolgt.

Af hensyn til forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 20 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser. 

Lagerstatus: Ikke på lager
FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
Beskrivelse

Hvornår og hvor

Torsdag d. 6. juni 2024 fra kl. 17 til 19.

Kurset afholdes i vores kursuslokale/showroom på Kaffefabrikken

                      > Risteriet Coffee, Farverland 9, Glostrup

Om kurset

Espresso Corso er et kursus i espressobrygning til hjemmebrug og anbefales til nye espressoentusiaster, såvel som hjemmebaristaer, der ønsker at få forbedret teknikkerne. Der er godt med tips og tricks at hente over de 2 timer kurset tager.

Udgangspunktet er en forståelse for, hvad der er nødvendigt at være OBS på, fra maskinen og kværnen tændes, til de slukkes igen.

Kurset kommer til at indeholde følgende:

  • Esprssoforståelse 1-2-3
  • Formaling - og hvorfor det er en væsentlig faktor for succes at kende sin kværn og kunne bruge den.
  • Brygning - jagten på det perfekte skud og gennemgang af de mange aspekter hjemmebaristaen skal kunne kontrollere.
  • Mælken -  og mysteriet omkring at få den optimale microskum. Her snakker vi både temperatur og teknik, som vægter mere end tegning
  • Vedligehold - En espressomaskine er som oftest en stor investering og man bør passe på den.

Og apropos investering, så bover ECM for kvalitet og sådan en maskine kan og bør holde i rigtig mange år. Kalk er fjende nr. 1 og derfor er det anbefalelsesværdigt at brygge kaffen på blødt vand. Vi giver gode råd og vejledning til rengøring og vedligehold, så du derhjemme i sidste ende kan stå med den perfekte kop espresso eller caffe latte.

Holdene på vores Espresso Corso kurser er små. Typisk 6-8 deltagere og alle får god tid med maskiner og kværne. Man skal ikke drikke alverdens kaffe hjemmefra - der skal nok blive drukket mere end rigeligt. Det er faktisk bare op til dig selv at sige stop..

Apropos stop, så slutter kurset kl. 19. Så det anbefales, at man kommer mellem 16:45 og 17, hvor døren vil være åben. Vi går i gang klokken 17 sharp.

Du finder nemt frem til os i Glostrup. Vi er i industriområdet der hedder Hersted Industripark. Farverland 9 er lige på hjørnet af Fabriksparken og Farverland. Tæt på Ring 3 og med to nemme motorvejstilkørsler indenfor 1-2 km. Og en letbane på vej .. i 2025.