



Den moderne udgave af nordeuropæisk syrlig og friske variant med mere åben smagspallet
Smagsprofil
Frisk og fuld af energiske lyse karamel, nødde og farin toner. Fornemmelsen er en tydelig indpakning i en mellemfyldig ramme og elegant eftersmag.
Ristetips
Rister du de grønne bønner meget lyst (c og c+) kan man hurtig fornemme at syrligheden giver et indspark, med frisk fornemmelse af også bær og lys nød. Men rister du kaffebønnerne mørkere, op i en Full City, får du bare smurt mere på af tunge choko/kakao noter og det kan være rigtig dejligt som aftenkaffe. Men der er røg på :).
Læs mere om vores risteprofiler her.
Bryggeguide
Den lyse ristning er oplagt som pour-over og klassisk filterkaffe. Men vi har naturligvis også leget med den som espresso og det gør den ganske godt. Det er ikke den kraftige spidse espresso fra Italien i 80erne, men den moderne udgave af nordeuropæisk syrlig og friske variant med mere åben smagspallet. Det kommer mange indtryk i spil. Det er ret spændende. Se vores fulde kaffeguide her
Grønne kaffebønner
Kaffe fra Brasilien. Brasilien er verdens største kaffeproducent. Det er meget. Og der er både godt og skidt imellem. Vi har naturligvis sat fokus på de finere kaffebønner fra de store bunker. For i den bedste kvalitet er Brasilien også i toppen og det synes vi du skal smage.
Morro Cavado
Efterbehandling
Efter at kaffebærene bliver høstet skal de igennem en efterhøstbehandling før de bliver til "kaffebønner", du kan læse mere om de forskellige efterhøstbehandlinger og deres betydning for kaffens smag her.
Denne kaffe er Pulped Natural.
Disclaimer: Billedet er et standard foto af rå kaffebønner og ikke nødvendigvis den konkrete bønne der sendes.
Hvad kan vi byde på? | grønne / rå bønner |
Bønnesort | Arabica |
Efterbehandling | Pulped-Natural |
Højde | 750-1000 m.o.h |
Smagsnoter & smagsoplevelse | Brun sukker, Karamel, Nød, Sødmefuldt |
Hvor kan du lide kaffe fra? | sydamerika |