•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK
Tilbud er kun i webshop
-20%

Colombia Huila (Rå kaffe)

Pris fra 158,00 DKK 126,40 DKK

Grønne/rå arabica kaffeblanding som du selv kan riste. (Bemærk bønner er ikke ristet!). Dyrket 1.200-1.800 oho (over havets overflade), hvilket giver de helt perfekte dyrkningsforhold i den nitrogenholdige vulkanske jord. 
Disclaimer: Billedet er et standard foto af rå kaffebønner og ikke nødvendigvis den konkrete bønne der sendes.

FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
Beskrivelse
       Kaffen er dyrket af flere små, selvstændige kaffeproducenter, der i generationer har dyrket efter ældgamle traditioner.
 
Ristetips
- mulighederne
Rister du mellemristninger kan du med Colombia Huila få en mellemfyldig kaffeoplevelse med både chokoladearoma og frugtige, friske toner, der til sidst bevæger sig over i en eftersmag af klare karamelnoter.
Går du mere mod det lyse er syrligheden er tydelig komponent i smagsoplevelsen. Der er energi og et super sprødt aftryk - lidt citrus, mild grape og endda hyldeblomst. Rister du mere mørkt går der chokolade i den - meget klassisk. Dog her med twist af den frugtede slags, lidt tung og mod det super solmodne.
Huila 
Kaffen er dyrket af flere små, selvstændige kaffeproducenter, der i generationer har dyrket efter ældgamle traditioner.
Huila er en exceptionel region, der er kendt for sin produktion af kaffebønner. Faktisk står Huila for hele 18 % af Colombias kaffe. Regionen er omgivet af den centrale og østlige del af Andesbjergene, primært beliggende i Magdalena-dalen. Det giver stor variation i klimaet, hvor temperaturen på kaffefarmene svinger fra 17-23 °C.
De fleste kaffefarme i regionen ligger mellem 1200-1800 oho (over havets overflade), hvilket giver de helt perfekte dyrkningsforhold. Farmene nyder i øvrigt godt af den nitrogenholdige vulkanske jord. Det resulterer alt sammen i kaffens sødme, lyse syre og aromatiske profil, der gør Huila til en af de mest foretrukne kaffedyrkningssteder.

De kaffebønner, du får med Colombia Huila, er behandlet ved en ’fully washed’-metode. I Colombia er det en gængs måde at vaske kaffebønnerne fri for alt frugtkød ved hjælp af en vanddrevet mølle, inden de skal til tørring. Det giver efter sigende kaffen en renere, mildere og mere delikat smag

Disclaimer: Billedet er et standard foto af rå kaffebønner og ikke nødvendigvis den konkrete bønne der sendes.
Specifikationer
Hvad kan vi byde på? grønne / rå bønner
Bønnesort Arabica
Højde 1250-1500 m.o.h., 1500-1750 m.o.h.
Smagsnoter & smagsoplevelse Chokolade, Frugt, Karamel, Sødmefuldt
Hvor kan du lide kaffe fra? sydamerika