•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK
Tilbud er kun i webshop
-10%

ECM S-Automatik 64 Anthracite

7.695,00 DKK 6.925,50 DKK

Espressokværn: trinløs indstilling, programmerbar med timer funktion. Nem at arbejde med og vedligeholde. Smuk og simpel i udseende. 

Lagerstatus: 3 stk. på lager
stk.
FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
NYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
Beskrivelse

   Lynhurtig og med timer-funktion

S-Automatik 64 (Anthracit) er introduceret primo juni 2014 af tyske ECM fra Heidelberg. En smuk stilren espressokværn som oplagt match - ydelse og nydelse - til ECMs espressomaskiner. 

Denne espressokværn har timer-funktion. Senere er kommet en manuel udgaven (dvs. uden timer-funktion) og den hedder S-Manuale 64 (de den her).

Kværnen er det vigtigste stykke udstyr, der følger med en espressomaskine, ECM havde dette i tankerne, da de designede S-Automatik 64-kværnen. Med en kraftfuld 450W motor og et sæt 64 mm rustfri blade er det impornerende, at de formåede at passe så meget ind i så lille et produkt.

Alt i alt skiller S-Automatik 64 sig ud som en solid ledsager til enhver prosumer hjemme-espressomaskine. Den trinløse justering betyder, at du har meget fin kontrol over din grind indstilling, hvilket virkelig hjælper, når du "dialer" din espresso ind. Huset i rustfrit stål tilføjer også en vis klasse og holdbarhed. LED-displayet på S-Automatik 64 matcher PID-temperaturregulatoren på udstyrede ECM-espressomaskiner for et ekstra lækkert touch.

Se hele ECMs udvalg her side om side 

Specifikationer fra ECM

Specifikationer
Type kværne
Detaljer 64 mm blade i rustfrit stål, Flat Burr, Digital Display, Programmerbar, Timer Funktion, Trinløs Indstilling
Downloads
Titel Type Størrelse Download
BA_S64Autom-Manuale-2022-09-web-3.pdf PDF 601.86KB Download