•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Julekalender 2023

oprettet d. under Risteriet, ┼rstider

Julekalender 2023
Køb årets julekalender!

- Er nu til salg fra webshoppen. Klik her og kom direkte til køb af kalender

Fire fredagsbønner og en julekaffe

Hvad får du hvis du køber årets julekalender fra Risteriet. Læs med herunder og bliv klogere. 

Men husk: Den er til salg fra udgangen af oktober, men ristes, pakkes og er først klar til levering fra midt i uge 47 (23-24 november). Der er ikke mulighed for at modtage før, da vi ikke laver nogle udgaver forud. Alle solgte kalendere laves på samme tid. 

Kaffetid

Julekalenderen indeholder 5x 250 gram kaffe.

Decembers fire julefredage - samt juleaften - er der, hvor du skal åbne en pose og smage på en ny kaffe. Kafferne er selvfølgelig særligt udvalgte, og vi håber, at de vil skabe glæde og mange gode kopper i de små julehjem.

Kaffenavne

De fire af poserne er kendte kaffer fra vores sortiment, men kan have fået ændret deres profil og navn en smule ifht normalt. I kalenderen er de navngivet efter reference til begivenheder - store som små.

Vi starter lidt alvorligt, men så bliver temaerne lettere henover december. Ideen er mest ment som en lille historisk sidevogn til kaffen. Seriøs som mere kulørt. Der er en sammenhæng imellem datoerne og navnene, men ingen grund til stress. Der kommer ikke en quiz eller prøve undervejs. Det er en julehygge.

Kaffeinfo

Referencen og mere om kafferne kan - fra 1. december - læses her på en særlig Julekalenderside.

Her opdateres om de fem kaffer på dagen hvor de er tiltænkt at blive åbnet. Der kommer tips, tricks og en masse info, b.la så du ved hvad du drikker. Det kan jo være du bliver tosset med det og skal have mere i samme stil.

Kaffedesign

Årets grafik er en postkasse. Både i en juleudgave – som et lille sentimentalt minde om en tid før årtusindeskiftet hvor julepost var en alvorlig størrelse.

Som del af julekalender indpakningen dukker der også en postkasse op i en alm version. Det er som en reklame for vores kaffeabonnements mulighed i Risteriet. Et koncept vi også kalder postkassekaffe..

Postkassekaffe?

Hvad er det for noget?, vil nogle måske spørge.

Svaret er, at de fleste af vores kaffer kan købes som abonnement. Man opretter en profil og bestiller til levering hver uge, hver 2. uge, hver 3. uge osv. Udover at vælge en favorit til fast levering kan man vælge de populære smagsprøve-abonnementer. "Kaffe" eller "Espresso" smagsprøve. Her vælger vi forskellige bønner og sender. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar