Ramadan-kalender 2020 fra Waqas

 

Waqas Ali Qadri var vores vært og guide under forårets ramadan. Det var ret underholdende. Waqas fik hver dag under Ramadanen lavet en episode om livet med faste og andre aspekter i perioden så alle nysgerrige kunne se med. Det var en slags ramadan-kalender som det er kendt fra julekalender.

 

Vi fik holdt ham kørende med god kaffe til når solen gik ned.  

 

Lad os lige se tilbage på nogle sjove indslag. Vi kan starte med lige at hilse på ham

 Kaffefan

Men udover at være kalendervært er Waqas kaffefan - og under dette års Ramadan har vi lavet en aftale om at holde ham kørende med kaffe. Der bliver brug for det, forlyder det fra troværdig kilde. 

 

Ikke mindst fordi den gode Waqas (på tom mave og uden kaffe!) skal lave en episode hver dag til ..

Waqas' Ramadankalender 2020

Du kan følge med via Instagram eller Facebook. Klik ind hver aften og se dagens afsnit. Det er små korte videoer hvor dagligdagen under Ramadanen behandles på sjov måde. 

 

Læs mere om både baggrunden for kalenderen, om Waqas, om den indsamling som er sat op osv. i længere blog på risterietnews.dk.

 

Her kan du se Waqas' Ramadankalender

 

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/waqasoutlandish/?hl=da

 

waqas_ig

 

FACEBOOK
https://www.facebook.com/therealWaqas/

 

waqasFB

Om Waqas Ali Qadri

Copy-paste fra Wikipedia, den frie encyklopædi

 

Født 25. marts 1976 i Danmark. Bedre kendt som Waqas, er en dansk sanger, rapper, sangskriver og foredragsholder med pakistanske rødder. Han er mest kendt som medlem af hip hop-gruppen Outlandish. Waqas solodebut, Øko Logik udkom i oktober 2008. Albummet er et personligt album som bl.a. udforsker hans tvekulturelle baggrund, identitet og hans rødder med stor inspiration fra hans barndomsminder.

Læs mere på Wikipedia