Der overvintre flamingoer i Risteriet
Men ikke noget med at gå i dvale. Faktisk det modsatte. Der er både saft og kraft i den her Flamingo kaffe. .Direkte fra de økologiske marker i Mexico og du bør lige nå en pose eller to, imens vi har besøg vinteren over. Flamingo er SÆSONKAFFE i december, januar og februar.
Smagsprofil
Mellemørke men milde smagsnuancer. Fremragende sødme, noter af mandel og hasselnød, let karamel og lidt honning. Syrligheden er blød og eftersmagen en rund, balanceret fylde.
Risteprofil
Ristet i den mellemmørke Full City
¤ læs mere om vores risteprofiler her.
Om Flamingo
Uddrag fra blog
"Landets særlige småskalaproduktion, minimal brug af kunstgødning og fokus på biodiversitet betyder, at økologi certificering er udbredt og understøtter både bæredygtighed og sociale forhold"
Læs videre her: Risteriet blog
Bryggeguide
Den kan det hele. Ellers ville det også være en kedelig SÆSONKAFFE. Prøv pour-over. Forsøg med filterkaffe. Sæt en stempelkande over. Aeropress?.. absolut!. Fuldautomatisk, ja tak. Espresso .. ren elegance.
¤ se vores fulde kaffeguide her
| Hvad kan vi byde på? | nyristede bønner |
| Bønnesort | Arabica |
| Efterbehandling | Washed |
| Hvor kan du lide kaffe fra? | nordamerika |
| Hvilken bryggemetode skal kaffen bruges til? | AeroPress, Clever, Hario, stempelkande, filterkaffe / drip , fuldautomatisk, moccakande, espresso |
| Hvilken profil (styrke) er du til? | full city (mellemmørk rist) |
