•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Good Bunch (ny smagspakke)

Oprettet d. under Risteriet, Mærkedage

Good Bunch (ny smagspakke)

Der er en ny smagspakke i sortiment. Good Bunch har sluttet sig til Bright Side, Sweet Spot og Dark Side. Smagspakkerne med 3x 250 gram udvalgte kaffer fra vores sortiment. 

BESTIL GOOD BUNCH JUBILÆUM PACK HER

Denne vinter er det 20 år siden, at tre relativt unge fyre hoppede i kedeldragter og startede en mini-kaffe produktion i en kold garage i Sorgenfri. Nu skulle der handling bag ideen, de længe havde haft om "Risteriet". 

Fastforward til vinteren 2024, og 20 år er gået. Tænk engang!

Vi er måske mindre unge - men vi er her endnu. Passionen er der stadig for kaffen og æren i arbejdet bag. Og 20 års jubilæum, det skal da fejres! Der er selvfølgelig sket rigtig meget siden de første optimistiske iværksætter dage. Kaffeproduktionen er steget stødt fra "hver torsdag aften" og frem til i dag, hvor vi tænder op i vores kafferistere hver morgen på vores helt egen kaffefabrik. 

Men mange ting er de samme i dag, som de var dengang. Vigtigst af alt: Projektets kerneidé om nyristet kvalitetskaffe. Det er, hvad vi har bygget Risteriet på, og hvad vi fortsætter med fremover. 

Vi har flere ideer til fejringen. Men vi er jo ikke det mindste i tvivl om, at vi ikke var kommet hertil uden vores fantastiske kunder. Så vores fejring i løbet af året vil i høj grad være med jer i centrum. Følg med her i nyhedsbrev, på sociale medier og vores webshop. 

SMAG PÅ RISTERIET

Noget af det første vi vil gøre for at fejre os selv - sammen med jer - er at tilbyde en ny smagspakke med introrabat. Den er klar i webshoppen nu, og vi kalder den GOOD BUNCH.

GOOD BUNCH består af tre af de mest populære Full City blends fra det aktuelle sortiment, nemlig Daisy, Crazy Mary og Punto. På hver deres måde et godt (smags)billede på Risteriet.

Så er vi officielt igang med jubilæumsåret - vi håber, at I vil fejre det med os! 

BESTIL GOOD BUNCH JUBILÆUM PACK HER
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar