•  NYRISTET KAFFE  FRA EGET RISTERINYRISTET KAFFE FRA EGET RISTERI
  •  KAFFEBAR  PÅ VESTERBROKAFFEBAR PÅ VESTERBRO
  •  FRI FRAGT  PÅ KØB OVER 395,-FRI FRAGT PÅ KØB OVER 395,-
basket
LUK

Risteriet XX

Oprettet d. under Risteriet, Mærkedage

Risteriet XX

BESTIL GOOD BUNCH JUBILÆUM PACK HER

FIND WEEKEND TILBUD HER

Denne vinter er det 20 år siden, at tre relativt unge fyre hoppede i kedeldragter og startede en mini-kaffe produktion i en kold garage i Sorgenfri. Nu skulle der handling bag ideen, de længe havde haft om "Risteriet". 

Fastforward til vinteren 2024, og 20 år er gået. Tænk engang!

Vi er måske mindre unge - men vi er her endnu. Passionen er der stadig for kaffen og æren i arbejdet bag. Og 20 års jubilæum, det skal da fejres! Der er selvfølgelig sket rigtig meget siden de første optimistiske iværksætter dage. Kaffeproduktionen er steget stødt fra "hver torsdag aften" og frem til i dag, hvor vi tænder op i vores kafferistere hver morgen på vores helt egen kaffefabrik. 
Men mange ting er de samme, som de var dengang. Vigtigst af alt: Projektets kerneidé om nyristet kvalitetskaffe. Det er, hvad vi har bygget Risteriet på, og hvad vi fortsætter med fremover. 

Vi har flere ideer til fejringen. Men vi er jo ikke det mindste i tvivl om, at vi ikke var kommet hertil uden vores fantastiske kunder. Så vores fejring i løbet af året vil i høj grad være med jer i centrum. Følg med her i nyhedsbrev, på sociale medier og vores webshop. 

SMAG PÅ RISTERIET

Noget af det første vi vil gøre for at fejre os selv - sammen med jer - er at tilbyde en ny smagspakke med introrabat. Den er klar i webshoppen nu, og vi kalder den GOOD BUNCH.

GOOD BUNCH består af tre af de mest populære Full City blends fra det aktuelle sortiment, nemlig Daisy, Crazy Mary og Punto. På hver deres måde et godt (smags)billede på Risteriet.

20 år og 20%

Udover den nye smagspakke, vil vi hver weekend udvælge en af vores kaffer og smide den på et 20% tilbud i webshoppen.

Vi tyvstartede i forrige weekend med den mørke Violento blend - og det var der rigtig mange, der benyttede sig af. I denne weekend vil det være vores fremragende Arusha bønne fra Papua Ny Guinea.

Læs om den via link og benyt weekenden til at få fat i en pose med 20% rabat. Det er en sindsyg god kaffe. 

Så er vi officielt igang med jubilæumsåret - vi håber, at I vil fejre det med os! 

BESTIL GOOD BUNCH JUBILÆUM PACK HER

FIND WEEKEND TILBUD HER

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar